Wat is Business Masters
en hoe gaat dit
mij helpen?

Business Masters Academy levert een concrete invulling voor het ontgrendelen van jouw persoonlijke potentieel door effectieve opleidingen en krachtige & unieke trainingen.

Hierdoor ervaar jij direct een positieve energie die jou helpt en begeleidt en een oplossing voor pijn, onzekerheid en afwijzing bij gemiste kansen en nieuwe kijk op onbenutte mogelijkheden.

Door persoonlijke skills te verbeteren krijgt jouw leven & carrière een opbouwende, relatieversterkende, positieve boost.

De Driehoek van Succes

De driehoek van succes in een concept ontwikkelt door Sociëteit Vastgoed en vormt de basis van de Business Masters Academy opleidingen & trainingen.

Iedereen bevindt zich in een andere fase van de driehoek. Business Masters geeft inzage in de mogelijkheden om de volgende fase van de driehoek te betreden.

BMA biedt unieke en directe tools voor de professional die klaar is voor groei en de vrijheid eigen keuzes te maken.

Driehoek van Succes Sociëteit Vastgoed

Drie Fasen in de Driehoek van Succes

1. Mindset

Succes begint met de juiste mindset. Om de juiste mindset te krijgen is het nodig om het brein te herprogrammeren. Een nieuwe identiteit moet ontwikkeld worden.

2. Actie

Het hebben van de juiste kennis leidt niet per se tot succes. Voor het behalen van succes moet je ‘Actie’ ondernemen. De kennis die jij hebt opgedaan tijdens de Business Masters opleidingen & trainingen ga jij nu implementeren.

3. Groei

Het is tijd om resultaten te gaan behalen. De laatste stap is het blijven toepassen, uitbouwen en schalen van jouw skills. Als jij deze stappen onderneemt dan ga jij exponentiële groei ervaren in jouw persoonlijke leven en in jouw business.

Digitale Educatie
Business Masters

Business Masters Educatie biedt een reeks online-cursussen die continuerend worden uitgebreid en gemakkelijk te volgen zijn op de Academy van Sociëteit Vastgoed.

Middels e-learning kan jij je een in korte periode jouw gewenste skillset exponentieel laten groeien. En dit alles vanuit het conform van jouw eigen huis.

Wij gaan jou meenemen op het vergroten van jouw invloed, hoe jij presenteert als een pro & hoe jij schrijft om het gedrag van andere te beïnvloeden.

Business Masters Digitale opleidingen

Wij Focussen op Resultaten!

Wat Zeggen Onze Deelnemers?

Qoute
Business Masters heeft mij geleerd om een zelfverzekerde killer presentatie te verzorgen.

Qoute
Netwerken wordt zo nog relaxter, oprechter, echter en makkelijker.

Qoute
Ik raad de Business Masters educatie elke dag aan, het is meer waard dan waarvoor je zult betalen.

Qoute
Je zult moeite hebben zo’n directe waarde ergens anders te vinden. Neem het risico en reken op jezelf!

Presentation Master Program™

Het Presentation Masters Program biedt jou een reeks live trainingen in combinatie met de online educatie.

De focus ligt hier op de praktische aspecten van presenteren.

“Jij leert tastbare trucs en handelingen, die je makkelijk kunt onthouden, en die jou gegarandeerd zullen helpen in je toekomstige presentatie zodat jij realiseert wat je nu voor ogen hebt”.

De trainingen worden uitgevoerd middels een uniek concept. Deze zal jou verassen en wordt als zeer positief ervaren.

Wordt Leraar bij
Sociëteit Vastgoed Academy

Heb jij er altijd al gedroomd om leraar te worden?

Bij Sociëteit Vastgoed is het nu mogelijk om jouw kennis en expertise vast te leggen in een online-cursus die door duizenden relaties bekeken en gevolgd kan worden.

Eeuwige roem wacht op jou!

Meer Online-Cursussen volgen?

Sociëteit Vastgoed Academy biedt een breed Scala aan academische Cursussen omtrent Vastgoedkunde.