Wij assisteren jou heel graag om jouw positie binnen de vastgoedsector te versterken. Jij kiest daarbij of jij dit alleen (online) of samen met anderen wilt doen (offline).

Zo combineer je academische theorie met cases uit de praktijk en persoonlijke ontwikkeling. Hiermee creëer jij een duurzame meerwaarde voor jouzelf, jouw organisatie en jouw gewenste toekomst.

Haal steeds het beste uit jezelf. Kennis is het grootste geschenk wat je jezelf geven kunt. Tijdens de BUSINESSMASTER OPLEIDINGEN & SUCCESFACOR CURSUSSEN delen wij kennis en processen die van essentieel belang zijn voor jouw gewenste doelstellingen.

Inzetten op groei en ontwikkeling

Wil jij meer uit jouw loopbaan halen? Heb jij behoefte jouw kennis te updaten? Sociëteit Vastgoed Academy maakt het jou gemakkelijk om jouw carrière een boost te geven en concrete toepasbare kennis te verkrijgen.

  • Welk verschil wil jij maken?
  • Wat vind jij noodzakelijk voor jouw persoonlijke succes?
  • Wat is doorslaggevend voor het succes van jouw organisatie?
  • Waarin lever jij een persoonlijke meerwaarde ?
  • Wat is de impact hiervan op jouw beleving en gevoel van eigenwaarde?

Steeds op weg naar verbetering

Jouw weg kiezen en jouw toekomst invullen zoals jij wenst is belangrijker dan wat dan ook. Zeker als je het beste uit jezelf wilt halen, doelen wilt bereiken, dromen najaagt en jouw visie wenst te realiseren. Wij bieden jou de mogelijkheid jezelf continue en optimaal blijvend te ontwikkelen.

  • Welke hulpmiddelen en vaardigheden heb jij nodig om jouw doelen te bereiken?
  • Wat zijn de Unique Selling Propositions (USP’s) van jouw organisatie?
  • Wij zijn is jouw persoonlijke USP?

Inzetten op groei en ontwikkeling

De BUSINESSMASTER OPLEIDINGEN worden net als de SUCCESFACTOR CURSUSSEN begeleidt en uitgevoerd door VHCM, als media en educatiepartner van Sociëteit Vastgoed.

VHCM maakt het jou gemakkelijk om jouw carrière een boost te geven en persoonlijke en zakelijk direct toepasbare kennis te verkrijgen.