Sociëteit Vastgoed Podcasts

In de serie ‘De Mens achter de Stenen’ delen wij diepte interviews met founders, ondernemers, beslissers en bevlogen entrepreneurs over hun unieke loopbaan en de wijze waarop zij waarde toevoegen aan de sector.

Wisse Stenchlak - 005

Wisse Stenchlak MSV, een echt power house. Zijn middle name is Hospitality. Hij heeft een frisse en vernieuwende kijk op vastgoed en wilt hier de sector mee injecteren. Geliefd door velen, wordt gezien als een bron van energie en heeft in een korte tijd een naam voor zichzelf gemaakt in de Vastgoedsector.

What's On The Agenda - 004

Wat staat er op de agenda voor de aankomende maanden? Met MIPIM en Building Holland in het verschiet breekt een relatieversterkende en waardevolle periode aan. ‘Wat mogen wij voor jou doen?’
Laat het ons weten wanneer wij jou op de gastenlijst mogen noteren! Constantijn@societeitvastgoed.eu | +31650539039

* MIPIM 2020 is verplaatst naar 2, 3 & 4 juni. Wij verheugen ons op jouw komst!

Esther Dekker - 003

Kennis, transparantie en focus op menselijke interesses in een spannende en verhelderende podcast over beleggingen met een focus op persoonlijk rendement. We gaan in gesprek met Drs. Esther Dekker MSV, Vastgoed Directeur, Max Property Group.

Vince Meens - 002

We gaan in gesprek met gesprek met Vince Meens een gepassioneerde technoloog die een verrassende move heeft gemaakt van techniek en PropTech naar assets en real estate. De wereld van investeringen, ontwikkelingen en beleggingen. Juist deze wereld wordt de nieuwe mogelijkheid tot online investeringen en hoge rendementen.

Claudia & Constantijn van Haeften - 001

In deze eerste aflevering stellen wij onszelf aan je voor en nemen je mee op onze visie en toekomstgerichte plannen.

Deel jouw verhaal met ons!

Heb jij ook een persoonlijk en uniek verhaal die jij met de sector wenst te delen?
Laat het ons dan direct weten en mogelijk zit jij binnenkort in de Mens achter de stenen.