Presentation Masters Program™

Product van Business Masters

Tijdens het 12 weekse ; ‘Presentation Masters Program™’ leiden wij jou op tot een zelfverzekerde Spreker & Charismatische leider.

Met de nodige know how om daarnaast een professionele PowerPointpresentatie te maken. Belangrijk bij presentaties toch?

Deelnemers van het programma houden toespraken, ze nemen ontmoetingsrollen op zich en ze leren uit eerste hand hoe zij een top spreker worden.

Wanneer is dit trainingsprogramma
wat voor jou?

Presentation Masters Program™

  • Je wilt een openbare spreker en facilitator zijn, maar je bent doodsbang om voor een publiek te spreken.

  • Je denkt dat je waarde te bieden hebt, maar je bent bang dat je niet geloofwaardig genoeg bent.

  • Jij wilt een bedrijfstrainer of keynote-spreker worden en daarbij seminars en workshops leiden, maar jij weet gewoon niet hoe jij aan de slag moet, of waar jij moet beginnen.

  • Jij geeft momenteel presentaties, maar Jij wilt jouw spreekvaardigheid in het openbaar verbeteren en faciliterende vaardigheden , zoals communicatie, controle over de ruimte, de energie verhogen, het publiek overhalen tot actie en jouw zelfvertrouwen vergroten.

Wat zit er in het Programma?

Presentation Masters Program™

+ 8 live trainingssessies (max 2 uur) volgens uniek format (max 10 personen)

+ Business Masters: Hoe jij effectiever presenteert – deel 1
+ Business Masters: Hoe jij presenteert als een pro – deel 2

+ BONUS: Business Masters: Powerpoint Fundamentals

+ Q & A

Presentation Masters Bundle

Ontmoetingsrollen uitgelegd

Presentation Masters Program™

De AH – Teller

Binnen de rollen gebruiken wij een AH-teller om het aantal “vulwoorden” te documenteren dat deelnemers gebruiken terwijl zij spreken. Aan het einde van elke live meeting, rapporteert de AH Teller hoeveel “ahs,” “ums” en andere soortgelijke woorden gebruikt zijn. Dit helpt de Presentation Masters zich meer bewust te worden van onbedoelde woorden of geluiden die ze maken als ze spreken.

De Woord Architect

De Woord Architect helpt deelnemers hun woordenschat uit te breiden. Een van de taken van De woord Architect is om een woord van de dag plus de definitie ervan te geven. Als een Presentation Master het woord van de dag gebruikt of iets goed zegt, vraagt de De Word Architect de aandacht.

Toespraken

Tijdens de live meetings van Presentation Masters zijn er ten minste twee deelnemers die toespraken houden. De sprekers staan niet zomaar op om te gaan spreken. Ze gebruiken de richtlijnen in hun aangewezen onderwijshandleidingen om hun presentaties voor te bereiden, en daarmee de doelstellingen voor elke toespraak te gaan bereiken.

Elke Presentation Master die van tevoren toespraken heeft voorbereid, geniet van een van de grootste voordelen: evaluatie. Zie het als het hebben van een vriend die naar je kijkt en je tijdens je praktijkinvulling nuttige feedback geeft.

Topics

Binnen de rol Topics, bepaald diegene over welke onderwerp de live meeting zal gaan. Dit om elke keer nieuwe onderwerpen te bespreken zodat jij jezelf verder kunt bekwamen en nooit meer voor verassingen komt te staan tijdens een van jouw gesprekken.

Dit is een uitstekende training voor voorkomende situaties die altijd voorbijkomen in het leven van iedereen. Situaties waarbij we snel moeten denken en we graag precies het juiste zeggen.

Het kan een sollicitatiegesprek, een verkoopbijeenkomst of een dinergesprek zijn.

Tafelonderwerpen zijn geweldig om het oefenen en vervolgens samen over de vaardigheden van het geïmproviseerde gesprek te spreken.

De Tijd Teller

Zoals de naam al aangeeft, registreert De Tijd Teller de exacte lengte van elke toespraak. Hij of zij maakt ook gebruik van een buzzer om sprekers te helpen binnen hun toegewezen tijdgrenzen te blijven.

De Algemene Beoordelaar

De Algemene Beoordelaar maakt tijdens de vergadering aantekeningen en rapporteert aan iedereen, door specifieke feedback te geven over hoe goed de vergadering verliep en ook hoe toekomstige vergaderingen kunnen worden verbeterd.

De Algemene Beoordelaar roept ook op tot rapporten van de AH Teller, De Woord Architect en De Tijd Teller.

Ben jij klaar om te starten?

Presentation Masters Program™

Iedereen sluit zich aan bij het Presentation Masters Program™  met een persoonlijk doel.

Misschien is het een doel om een meer charismatische presentator te worden, te leren hoe je een vergadering leidt of om zelfverzekerd te worden?

Wat het ook is, samen gaan wij er voor zorgen dat jij dit gaat bereiken!