Annexum genomineerd als ‘Beste Aanbieder Beleggingsproducten in Vastgoed 2020’
20 oktober 2020 
in Member

Annexum genomineerd als ‘Beste Aanbieder Beleggingsproducten in Vastgoed 2020’

Ook in 2020 worden de Cashcow Awards uitgereikt. Annexum is opnieuw één van de genomineerden in de categorie ‘Beste aanbieder van beleggingsproducten in Vastgoed’. De winnaars worden bekend gemaakt op 30 oktober a.s. tijdens de online editie van de BeleggersFair 2020.

Nominatie Cashcow Award 2020

De lezers van Cash, Cashcow.nl en de leden van beleggersclub Bull Up hebben hun stem uitgebracht. Zij maakten hun keuze welke financials in 10 verschillende categorieën een award waardig zijn. Uiteindelijk bleven vijf genomineerden per categorie over die in aanmerking komen voor de Cashcow Award 2020. Annexum maakt kans op de award in de categorie ‘Beste Aanbieder Beleggingsproducten in Vastgoed’.

Huib Boissevain, CEO en oprichter van Annexum: “Dat ons bedrijf opnieuw is genomineerd, is een resultaat waar we enorm trots op te zijn. Zeker in dit uitzonderlijke jaar met de uitbraak van corona, die ook in meer of mindere mate de vastgoedsector raakt. Gelukkig gaat het met Annexum goed. Onze continuïteit is door de coronapandemie niet in het gedrang en we zijn volop bezig met het ontwikkelen van nieuwe fondsen en emissies, zoals recent het Open Woningfonds, een nieuw open-end beleggingsfonds.”

“Het vertrouwen van beleggers en investeerders in Annexum spreekt uit deze nominatie. Het is een bevestiging dat we, al ruim 20 jaar, aantrekkelijke beleggingsproducten bieden voor de particuliere belegger.”

Een overzicht van alle genomineerden in de tien categorieën vindt u in de video hieronder en op www.cashcowawards.nl.

Stem op de genomineerden

De uitreiking van de Cashow Awards vindt plaats op 30 oktober a.s. tijdens de volledig digitale editie van de BeleggersFair 2020. Tot 24 oktober a.s. (12.00 uur) kan gestemd worden op de genomineerden via www.cashcowawards.nl/awards.

Annexum won eerder een Cashcow Award. In 2017 nam Huib Boissevain de award in ontvangst, ook in de categorie ‘Beste aanbieder van beleggingsproducten in Vastgoed’.

BRENG JE STEM UIT

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen