fris | Real people partner Sociëteit Vastgoed

Fris | Real People

Kennispartner en locatiehost
societeit vastgoed

Sociëteit Vastgoed

Kennis en netwerkplatform

Je bent erbij! 
Mogen we je direct om een gunst vragen?

Zoals je wellicht al weet heeft FRIS een eigen stichting: FRIS Voor Kinderen. Elk jaar vragen wij extra aandacht voor kansarme kinderen in Nederland in de vorm van donaties. Met deze donaties kunnen wij veel initiatieven faciliteren, zoals: sportdagen of renovaties aan jeugdzorglocaties of beschermingshuizen.

 

Natuurlijk zouden we het zeer op prijs stellen als je voor jouw aanmelding aan onze borrel een mooie donatie van € 25,- wil doen aan onze stichting FRIS Voor Kinderen.

 

Met jouw hulp kunnen wij o.a. helpen met de gedeeltelijke renovatie van een jeugdzorglocatie en de ‘FRIS Voor Kinderen Sportdagen’ organiseren.

 

Wil je meer weten over de stichting FRIS Voor Kinderen? Klik dan hier! https://fris.nl/over-fris/fris-voor-kinderen/ 

 

Let op: donaties zijn fiscaal aftrekbaar

fris | Real people partner Sociëteit Vastgoed

Over de host

Familiebedrijf FRIS is sinds 1923 uitgegroeid tot één van de grootste zelfstandige beheerders voor vastgoed in Nederland. FRIS is bovendien een begrip voor tienduizenden particulieren en bedrijven in de regio Groot-Amsterdam dankzij onze totale dienstverlening als woningmakelaar/marketeers, bedrijfsmakelaar, beheerder, onderzoeker, taxateur, verzekeringstussenpersoon en recruiter.

Ondersteun FRIS Voor Kinderen