NICE TO MEET YOU

Wij zijn er om jou te ondersteunen op het moment dat jij daar behoefte aan hebt

sinds 1993, nu 27

jaar ervaring

gemiddelde van 8,9

klanttevredenheid

ruim 10+

projecten afgerond

claudia-van-haeften Founder Sociëteit Vastgoed

Jouw Business Coach

Als getraind coach en ervaren professional begeleid ik jou graag bij jouw groei en ontwikkeling. Door persoonlijke gesprekken, helderstelling van jouw unieke wensenlijst en een inzage in jouw ‘Waarom’ geven we samen een effectieve invulling en opvolging aan jouw focus op groei en succes, en daarmee aan die van jouw team en organisatie. 

Wil jij het volgende niveau van jouw skills gaan inzetten en het volgende level van jouw professionaliteit bereiken?  

Ik kijk ernaar uit hier met elkaar invulling aan te geven door kennis, expertise en de toepassingen van NLP te gebruiken bij de uitvoering van jouw leiderschap, zakelijke groei en het verbreden van jouw horizon. 

Mijn kennis en ervaring staat voor je klaar, samen met mijn energie en enthousiasme om samen het positieve verschil te maken! Velen in de sector gingen jou voor, ik verheug me nu al op wat jij hierdoor gaat realiseren.

Business Coaching

Business Coaching is de meest zakelijke variant van coaching en is bestemd voor managers en ondernemers.

Zoals een vis het water waarin deze zwemt niet kan zien, zijn mensen en in dit geval ondernemers onmogelijk in staat alles te zien wat belangrijk is om als onderneming te overleven en succesvol te zijn. Vraag iemand maar eens ‘waarom’ hij of zij doet wat hij doet. Je krijgt of een vragende blik of iemand begint een verhaal te stamelen. De primaire drijfveer is maar zelden duidelijk. Toch is het ‘waarom’ waar alles in het runnen van een business mee begint. Een mooie illustratie hiervan is te zien op de TEDtalk van Simon Sinek over het waarom van inspirerende leiders. Coaching maakt in ieder geval een deel van het onzichtbare zichtbaar.

In een Business Coaching traject kijkt de ondernemer of manager samen met de coach naar het Wat, Hoe en Waarom van de onderneming en welke rol, gedrag, overtuigingen en ambitie hier bij passen. Zo wordt bijvoorbeeld onder begeleiding van een business-coach een Business Model Canvas ingevuld om het een en ander in kaart te brengen. 

Kom in contact

Soorten Coaching

Loopbaancoaching

Loopbaancoaches helpen jou je passie te (her) ontdekken, omdat werken vanuit passie het meeste werkgeluk genereert en doen waar je goed in bent je een hogere marktwaarde oplevert. Daarnaast helpen zij je de gewenste baan of andere loopbaan te realiseren.

Business coaching

Business Coaches helpen ondernemers en bestuurders bij het formuleren van hun visie, het formuleren van een inspirerende missie, strategie en planning. Daarnaast kan een coach behulpzaam zijn bij het implementeren en uitvoeren van de nodige tactiek.

WorkLife coaching

WorkLifeCoaching is een methodiek waarin aandacht is voor zowel de werk- als de privésituatie, omdat beiden sterk van invloed zijn op elkaar. Door een blended aanpak (mix van methodieken) worden situaties en de verhouding daartussen sterk verbeterd

Mental coaching

Mental coaching gaat over onderzoek naar- en begrip van de mentale conditionering die je gedrag aanstuurt. Door beter zicht te krijgen op je eigen kwaliteiten en persoonlijkheid ben je in staat om steeds betere beslissingen te nemen en groeit je zelfvertrouwen.

Leadership coaching

Leiderschap vereist visie, tact, diplomatie, maar vóór alles de vaardigheid om anderen ‘in hun kracht’ te zetten, ofwel coachings-vaardigheden. Leadership coaching helpt de verantwoordelijkheid over het functioneren van teams steeds beter te kunnen dragen.

Life coaching

Life coaching gaat over het optimaal inrichten van jouw leven. De onderwerpen kunnen gaan over zowel werk, relaties, gezondheid, financiën als zingeving. Samen met de coach zoek je welke dilemma’s er zijn en hoe die op te lossen zijn.

Starten met coaching

Coaching verzoeknummer


Voor elk project en budget hebben wij het juiste antwoord. Dus grijp die hulplijn, kom maar door met die wensen en ontvang binnen 24 uur een overzicht van alle mogelijkheden.


  • Binnen 24 uur reactie
  • Duidelijk overzicht van mogelijkheden
  • Helemaal vrijblijvend

Direct in contact?

info@societeitvastgoed.eu

0627058824

claudia-van-haeften Founder Sociëteit Vastgoed

Vraag informatie en mogelijkheden aan  • Helemaal vrijblijvend
arrow_drop_up arrow_drop_down