boardroom-conference Sociëteit Vastgoed

Sociëteit Vastgoed Consulting

"Investeer in jezelf, leid met passie en creëer een erfenis van succes in de vastgoedsector."

100.000+

Bereik per maand

35 jaar

Ervaring

100en

Succesvolle Trajecten

"Wij leiden vastgoedprofessionals naar ultiem leiderschap op C-level."

Ben jij klaar om jouw vastgoedcarrière naar het volgende niveau te brengen?

#FFC700

Carrière

Wij helpen jou oogsten wat jij écht wilt bereiken zodat je nooit meer terugkijkt met twijfel. Je weet het.

#FFC700

Leiderschap

Jouw weg naar geluk, groei en succes door invuling te geven aan jouw allerbeste en gewenste leven.

#FFC700

Teambuilding

Direct aanbod verbinden met jouw vraag biedt jou directe ontzorging & de gewenste service.

#FFC700

Mindset

Gedrag is afhankelijk van besluiten en de keuzes die we maken. Word nu de regisseur van jouw succes

#FFC700

Business

Hoe ziet jouw leven eruit over 6 maanden, als je nu inzet om op elk gebied succes te creëren?

#FFC700

Kennis

Realiseer jouw doelen en krijg het leven dat jij wilt Realiseer jouw doelen en krijg het leven dat jij wilt

societeit vastgoed
Claudia van Haeften - Founder Sociëteit Vastgoed

Hi, wat fijn dat je er bent!

Mijn naam is Claudia van Haeften, een gepassioneerde en energieke ondernemer, auteur, journalist, verbinder, psycholoog, coach, NLP Master en oprichter van Sociëteit Vastgoed & Co, Sociëteit Vastgoed International, Sociëteit Vastgoed Consultancy & - Academy en Chepri.

Mijn missie en visie zijn gericht op het versterken en verbinden van de vastgoedsector door professionals op de meest effectieve manier te ondersteunen, begeleiden en informeren. Ik geloof dat jij de beste versie van jezelf kunt zijn en kunt bereiken wat je voor ogen hebt, zowel in je leven, je business als je persoonlijke groei. Je hoeft geen compromissen te sluiten, je kunt alles realiseren.

Families vormen de kracht en basis van het leven, zowel zakelijk als privé. Wij bouwen succesvolle en impactvolle 'families' door professionals te versterken in hun creativiteit, ambitie en persoonlijkheid. Door om elkaar te geven en te delen. Dit is gebaseerd op loyaliteit en vormt de voedingsbodem voor optimalisatie, innovatie en het creëren van waarde, succes en impact. Dit leidt tot sterke verbindingen en persoonlijk geluk.

Deze passie heeft al geleid tot waardevolle communities van duizenden aangesloten organisaties, unieke en gespecialiseerde netwerken, verrijkende opleidingen, duurzame samenwerkingsverbanden, een geaccrediteerde Academy, internationale handelsrelaties en de missie om oplossingen te stimuleren door verbinding te maken, nu, vandaag en morgen.

Naast mijn grote gezin met zes kinderen en tien kleinkinderen (en drie super schattige honden), zorg ik ervoor dat mijn bedrijven en vooral de leden en mijn relaties optimale aandacht krijgen.

Mijn persoonlijke verhaal heb ik gedeeld in mijn boek De Kracht van Keuzes.

Ik richt mijn aandacht en passie op de prioriteiten en persoonlijke effectiviteit. Omdat dit zeer effectief en succesvol is, deel ik deze benadering met jou, zodat jij jouw dromen kunt realiseren door middel van business coaching, het gebruik van hoogwaardige content en inspirerende sprekers tijdens jouw bijeenkomsten en consultancy. Deze tools bied ik jou op persoonlijke basis bij Sociëteit Vastgoed Consulting.

Als jij de leider wilt worden die niet alleen jouw toekomst, maar ook die van jouw team en organisatie naar ongekende hoogten brengt, nodig ik je uit om samen met ons deze reis aan te gaan. Bij Sociëteit Vastgoed streven we naar optimale groei, impact en succes.

Welkom bij Sociëteit Vastgoed, waar we samen bouwen aan een ongekende toekomst!

" Het is tijd onze energie, kennis en de positieve levenshouding in te zetten".

Sociëteit Vastgoed Consulting biedt de mogelijkheid om coaching te boeken én online trainingen te volgen, zodat jij jouw gewenste doelen realiseert.

Eye-opener!

Ik had echt koud water vrees om met bestuurders en C-level relaties over mijn business en samenwerken te spreken. Dankzij de coaching van Sociëteit Vastgoed boek ik nu weergaloze successen en ben ik inmiddels zelf voorgedragen als bestuurder. Dat is echt mijn grootste droom die uitkomt.

Deelnemer 

Sociëteit Vastgoed Consulting

Indrukwekkend!
De training die Sociëteit Vastgoed gaf over het ontdekken en toepassen van "Your Why"heeft mijn leven op de meest positieve wijze beïnvloed. Ik stond bijna op de stoel te springen van blijdschap omdat ik eindelijk begreep waar mijn leven en wat ik daarmee wilde om ging.


Deelnemer 

Sociëteit Vastgoed Consulting

Uitdagend!
Hoewel ik het wekelijks moest doen, vond ik het iedere keer een gruwel, presenteren voor groepen. Sociëteit Vastgoed heeft me geleerd hoe dat anders kan en ik hier een succes van kan maken terwijl ik er ook nog plezier in heb gekregen! Dit heeft mijn succes een enorme boost gegeven!

Deelnemer 

Sociëteit Vastgoed Consulting

Wij staan voor impact & verbinden

Het is tijd voor leiders die inzetten op vertrouwen, potentie en performance, omdat ze hiermee hun visie en de gewenste impact concretiseren.

Waarom
Sociëteit Vastgoed Consulting?

societeit vastgoed

Persoonlijk & Direct Contact

De korte lijnen, het persoonlijke contact en kennis van de vastgoedsector maken dat jij direct in gesprek kunt met professionals, zoals jijzelf. Wij weten hoe de hazen lopen, zijn bekend met vastgoedjargon en kennen de organisaties, de beslissers en de doelstellingen. Daar kun jij nu direct gebruik van maken omdat wij de tools en handvatten met jou delen in de cursussen. Direct en toegankelijk, at your service!

Zeer Groot Vastgoed-netwerk

Alle disciplines van de vastgoedsector worden door onze bedrijven bedient, in binnen en buitenland. Dat betekent dat jij altijd direct met de juiste persoon aan tafel kunt en het beste advies krijgt, plus de beste begeleiding. Dat scheelt een hoop werk en tijd, waardoor jij je direct kunt focussen op jouw ontwikkeling. Al deze kennis is samengevoegd in onze opleidingen en trainingen.

Sociëteit Vastgoed

Enorme Kennis & Ervaring

Na 30 jaar ervaring in de sector, werken met de grootsten, gevraagd te worden voor advies en begeleiding en op alle fronten resultaat te boeken, kun jij erop vertrouwen dat wij jouw gesprekspartners zijn die exact begrijpen wat je wenst en weten hoe we dit om kunnen zetten in acties die jou en jouw bedrijf naar het volgende level brengen. Deze kennis en expertise vind jij direct terug in de cursussen.

Maak de beslissing die je leven verbetert

Bouw consensus, door jezelf en dan elkaar te helpen.

Mogen wij je hierbij assisteren?

Lidmaatschappen

Lidmaatschap, 6 maanden Online Cursussen

395,-
All inclusive online opleiding, half jaar
 • Krijg direct toegang tot de online Academy 
 • 6 top cursussen en online video's plus online bibliotheek
 • Cursus Je Nieuwe Leven start vandaag
 • Cursus Money Mindset, succesvol met geld
 • Cursus Taking Control
 • Diverse Leiderschapscursussen
 • Cursus Persoonlijke Ontwikkeling
 • Ontwikkel hierdoor patronen om te overtuigen
 • Bereik gestelde doelen door cursus Presenteren
 • Cursus Eindeloze Energie realiseren
 • Succesvol Netwerken door top cursus
 • Exceptioneel Leiderschap door bekroonde training
 • Altijd starten met (cursus) Waarom,(de Golden Circle)
 • Vol Zelfvertrouwen geef jij nu invulling aan jouw groei
 • Eindeloze Energie wordt jouw middelste naam
 • Master jouw Communicatie door tools en handvatten
 • Plus Inner Coaching Programma in online boek
 • Cursus Transformeer je Leven
 • Cursussen en boeken worden voortdurend aangevuld
Meest gekozen!

Lidmaatschap 6 maanden Online Cursussen + Live Coaching

1495,-

All inclusive Live & Online voor 6 Maanden

 • Start op ieder gewenst moment, dan start jouw reis!
 • Directe toegang tot alle 6 Online Leiderschap versterkende cursussen in de Academy, met concreet toepasbare inzichten en handige tools  
 • Online bibliotheek die steeds aangevuld wordt
 • Live strategiesessie die jou direct meer inzicht biedt in jezelf, je levenskompas, je waarden, je gewoontes en hoe je naar jezelf en jouw omgeving kijkt.
 • We werken samen aan het ontwikkelen van patronen om je overtuigingen te versterken en concrete eyeopeners te realiseren.
 • We versterken nieuwe inzichten en zetten deze in om jouw  doelen en dromen te realiseren.
 • We werken 6 maanden lang, 2 uur per maand, live of via Teams, samen aan jouw visie en doelstellingen, terwijl je daarnaast alle inzichten ontvangt om consistent, jouw visie te bouwen.
 • Je ontvangt als bonus een invitatie van één van de unieke Sociëteit Vastgoed expertteams, om zo uit eerste hand unieke leiderschapskills te ervaren, je netwerk uit te breiden en nieuwe skills toe te passen.
 • Je ontvangt het digitale boek 'De reis naar jouw ultieme succes'.
 • Je ontvangt het boek 'De Kracht van Keuzes'
 • Als surplus deelname aan een Mentorlunch met een of meerdere vastgoedleiders & professionals
 • Er zijn geen limieten meer voor jou
 • Wordt CEO van jouw droomleven, en start vandaag.

Business Training

We hebben allemaal wel eens gehoord dat de reis van duizend mijlen begint met een enkele stap.

Graag wil ik je feliciteren omdat je je aansluit bij de groep mensen die, net als ik, weten dat het grootste geheim van geluk niet roem, geld, vrijheid of zelfs liefde is. Het is groei. Het is vooruitgang.

En ik heb het niet over VERANDERING. Er zijn dit jaar zoveel veranderingen geweest, als gevolg van omstandigheden in de externe wereld die buiten onze controle liggen.

Verandering is automatisch. Vooruitgang niet. Vooruitgang is het resultaat van bewust denken, beslissingen nemen en actie ondernemen - en dit speelt zich allemaal intern, binnen onszelf af. Ondanks wat er in de wereld gebeurt, heb je 100% controle over je eigen vooruitgang.

Hier is een eenvoudige formule voor jou: Vooruitgang = Geluk. Als je persoonlijk, professioneel, emotioneel, spiritueel... vooruitgang boekt, zul je gelukkig zijn.

Geluk komt voort uit het stellen van een doel en er stap voor stap naartoe werken, totdat je het uiteindelijk bereikt.

De vraag is nu, waar ben je al een tijdje van plan om aan te pakken, maar waar je bang voor bent? Welke reis verlang je te maken, maar lijkt maar niet van de grond te komen? Is het de reis naar een optimale gezondheid, het starten van een nieuw bedrijf, het herontdekken van de passie in je relatie?

Wat het ook is, ik zal je helpen om daar te komen. Als onderdeel van mijn community heb je nu toegang tot alles wat je nodig hebt om jouw reis naar geluk en vervulling te beginnen. Wanneer je er klaar voor bent, ga dan naar mijn website voor meer informatie over mijn virtuele evenementen, trainingsprogramma's en coachingdiensten.

Ik voel me vereerd dat je mij hebt gekozen als jouw partner in deze ongelooflijke reis om van jouw leven een meesterwerk te maken - om precies te doen, te zijn en te creëren wat je wenst.

Leef met passie!

Claudia van Haeften

societeit vastgoed

We verheugen ons op ons vervolg!

 • Neem direct contact met ons op, als jij jouw vragen wil stellen
 • Focus dan direct volledig op jouw business en impact
 • Begeleid optimaal en effectief de groei van jouw bedrijf
 • Neem NU de stap voor jouw groei en langjarige effectiviteit
 • Vastgoed is onze middle name, succes onze realisatie
 • 100-en gingen jou voor!