sociëteit vastgoed
Zorgvastgoed
Sociëteit Vastgoed
Zorgvastgoed
11/03/2023
1 min
0

De Kunst van Verbinden: Vastgoed, Zorg en Gemeenschap

11/03/2023
1 min
0

Het orkest van de vastgoedsector speelt een symfonie waar de melodie van zorgvuldigheid, harmonie met stakeholders en een diep begrip van behoeften centraal staan. In het bijzonder wanneer we ons licht laten schijnen op het domein van woonzorgprojecten, waar de echo van elke beslissing door vele levens resoneert. Wij, in de vastgoedsector, zijn niet slechts bouwers van structuren; wij zijn wevers van een sociale tapestrie die het welzijn van onze ouderen ondersteunt.

Professionals uit de vastgoedsector, het is tijd om onze verhuurbril op te poetsen en een breed perspectief te omarmen. 

Wij nodigen jou uit om de rijke, maar vaak over het hoofd geziene, aspecten van woonzorgprojecten te verkennen.

In de Masterclass Ouderen & Vastgoed van Marlous en Floris brengen wij jou een verhaal dat verder reikt dan bakstenen en mortel. Hier leer je de subtiele kunst van het balanceren van diverse belangen, van zorginstellingen die op het spel staan, tot lokale ondernemers die de culturele stof van de wijk vormgeven. Wij zullen de stem beluisteren van bewoners die niet enkel een woning en onderdak zoeken, maar een levenservaring, en een prettige gemeenschap.

Masterclass Ouderen & Vastgoed

Aansluiting bij deze cursus belooft jou meer dan alleen een leerervaring; het is een uitnodiging tot het deelnemen aan een beweging die het gezicht van ouderenzorg vastgoed transformeert. Marlous Dulos en Floris Venneman zullen wij jou de vaardigheden bijbrengen om de nuances van dit vakgebied te doorgronden en jouw projecten met empathie en strategisch inzicht te benaderen.

Maak Deel Uit van de Verandering

Deze Masterclass is geen eindpunt maar een beginpunt van een reis naar innovatie en transformatie in de ouderenzorg. Wees de professional die niet alleen bouwt maar ook verbindt, die niet alleen investeert maar ook inspireert. Ik nodig jou uit om deel te nemen aan deze cruciale en vervullende zoektocht.

Ben je klaar om je in te schrijven voor een toekomst waarin elke oudere de waardigheid van passend en comfortabel wonen geniet? Sluit aan bij onze Masterclass Ouderen & Vastgoed. 

Laten we samen de toekomst van zorgvastgoed vormgeven.

Voor meer informatie en om je plek te reserveren, klik hier: aanmelden@societeitvastgoed.eu
Kosten voor leden € 498,-, voor niet leden geldt de 50% korting niet, maar ben je ook van harte welkom aan te sluiten.

Tot ziens bij de Masterclass op 16 januari in Arnhem.

Claudia van Haeften
Founder Sociëteit Vastgoed


"Samen bouwen we meer dan gebouwen; we bouwen een thuis, een gemeenschap, een leven."

#Masterclass #OuderenVastgoed #Zorgvastgoed #Innovatie #Netwerken #VastgoedExperts #Educatie #Verbinden #Levenskwaliteit

Reacties
Categorieën