Executives meet at Microsoft – Organize for the Future/Mastermind [WEBINAR]

Organize for the future

Executives meet @Microsoft – Organize for the Future/Mastermind

Over dit evenement

Op 23 september gaan we om 15.00uur middels een Webinar gedurende een uur met de directie van JLL en Microsoft in gesprek. We bespreken daarbij de toekomst van werk, nu dit de afgelopen maanden zo’n intensieve verandering heeft meegekregen en ondergaan.

We gaan in op de wijze waarop Microsoft hiermee omgegaan is, en op de klantenwensen heeft ingespeeld. Daarnaast vertelt Owen Zachariasse ons als directielid over hoe JLL dit heeft gedaan en wat de realisatie is van die invulling. Microsoft zal namens hun directie ook spreken over hun toepassingen tijdens de afgelopen maanden, en vooruitzien naar de toekomst.

Een waardevol gesprek, waar wij jou graag als gast aan tafel inviteren. We zullen in totaal 10 gasten aan tafel nodigen, die in gesprek gaan met de sprekers, aan de hand van hun presentaties.

Daarnaast bieden we ons netwerk de mogelijkheid mee te luisteren, en aan het einde van de sessie vragen te stellen.

Na de online meeting zullen wij de gemaakte video van dit gesprek gaan delen met ons netwerk via de nieuwsbrief en het plaatsen op de website.

Wij verheugen ons erop dat de vastgoedsector met elkaar in gesprek gaat, terwijl we door Microsoft meegenomen worden op de laatste innovatie en digitalisering. We hebben hier allemaal mee te maken of mee te maken gekregen. We willen hier graag handvatten en tools voor bieden voor elkaar, en voor de sector.


Sprekers

 • Organisatie: Sociëteit Vastgoed
 • Gastheer: Microsoft, René van Rhenen
 • Spreker: Owen Zachariasse, JLL
 • Spreker Jos Jonkers, ING
 • Moderator: Claudia van Haeften

Inschrijven

Wil jij hierbij als gast aanwezig zijn en jouw vragen kunnen stellen? Uit eerste hand de details en informatie horen? Je bent van harte uitgenodigd in de digitale zaal plaats te nemen.


Kosten

 • Leden: Inbegrepen bij lidmaatschap
  korting wordt automatisch verrekend wanneer jij bent ingelogd op jouw toegewezen member account.
 • NIET – leden: €99,00
  Indien jij besluit lid te worden tijdens of na dit event wordt het verschil verrekend met jouw lidmaatschap.

Aanmelden Sociëteit Vastgoed

 

 

 

 

Datum : start

15:00

23 september 2020

Datum: sluit

16:30

23 september 2020

Address

Microsoft Online