Opleiding Portefeuille Analyse en Asset management

Opleiding Portefeuille Analyse en Asset management

Portefeuille Analyse en Asset management

Naar aanleiding van de grote belangstelling voor de door Jan van den Hogen gerealiseerde online opleidingen via Sociëteit Vastgoed Academy, bieden wij jou nu de unieke mogelijkheid deel te nemen aan een 1 daagse academische opleiding door de master himself.

Over deze opleiding

De optimalisering voor jouw vastgoedportefeuille.

Wij bieden jou een speciaal voor vastgoed professionals ontwikkelde opleiding, waarbij inzage wordt gegeven in performance complexen, de forecasting van kwalitatieve, maatschappelijke en financiële doelstellingen, inzage bieden in investeringsmanagement en in de samenhang tussen het portfolioplan en complexbeheerplannen.

De waarde van jouw vastgoedportefeuille

Voor het effectief optimaliseren van zowel de financiële- als de gebruikerswaarde van jouw vastgoedportefeuille is deze opleiding onmisbaar. Eigenaren of financiers van vastgoed willen immers gestructureerd advies over de manier waarop zij de portefeuille zo waardevol mogelijk kunnen vormgeven.

Een unieke opleiding, speciaal ontwikkeld voor het netwerk van Sociëteit Vastgoed

Wij bieden jou tijdens deze opleiding inzage in asset management waarbij de ontwikkelingen nauwlettend gevolgd worden die van invloed zijn op de gebruikerswaarde van vastgoed. Naast marktontwikkelingen vormen relevante financiële en juridische aspecten immers een belangrijk en essentieel onderdeel van asset management. Hiermee kan tot een advies gekomen worden om tot een maximaal rendement te komen.

Uiteraard wordt de theorie nader toegelicht aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden. De docent, drs. Jan van den Hogen MSc. MSV geeft jou de kans jouw vastgoedkunde verder professioneel te ontwikkelen.


Algemene Informatie

Type: 1-daagse Opleiding Portefeuille Analyse en Asset management
Tijd: 09:30 – 16:30
Datum: 17 september 2020
Locatie HQ Sociëteit Vastgoed, Arnhem
Leraar drs. Jan van den Hogen MSc. MSV
Maximaal 9 deelnemers
Inclusief koffie, thee,  fris, trainingsruimte & lunch


Kosten

  • Leden: € 499,00 excl. btw korting wordt automatisch verrekend wanneer jij bent ingelogd op jouw toegewezen member account.
  • Niet leden: € 699,00 excl. btw Indien jij besluit lid te worden tijdens of na dit event wordt het verschil verrekend met jouw lidmaatschap.

KLIK HIER OM AAN TE MELDEN


Concept Programma

  • 9.00uur ontvangst met koffie en thee
  • 9.30uur aanvang opleiding
  • 12.30uur lunch
  • 13.30uur vervolg opleiding
  • 16.00uur afsluiting opleiding

Van den Hogen is buiten zijn lectorschap op Saxion University, auteur van 38 vastgoed gerelateerde boeken en bekleed sinds decennia strategische functies binnen Deka Immobiliën GmbH (instutionele internationale belegger). Hierdoor ben je ervan verzekerd dat jij antwoord krijgt op al jouw vragen.

Jan van den Hogen Opleiding Portefeuille Analyse en Asset management


KLIK HIER OM AAN TE MELDEN

Datum : start

09:30

17 september 2020

Datum: sluit

16:30

17 september 2020

Address

Eusebiusbuitensingel 75, 6828HZ Arnhem