Opleiding Portefeuille Analyse en Asset management

Business Masters

Portefeuille Analyse en Asset management

Naar aanleiding van de grote belangstelling voor de door Jan van den Hogen gerealiseerde online opleidingen via Sociëteit Vastgoed Academy, bieden wij jou nu de unieke mogelijkheid deel te nemen aan een 1 daagse academische opleiding door de master himself.

Over deze opleiding

De optimalisering voor jouw vastgoedportefeuille.

Wij bieden jou een speciaal voor vastgoed professionals ontwikkelde opleiding, waarbij inzage wordt gegeven in performance complexen, de forecasting van kwalitatieve, maatschappelijke en financiële doelstellingen, waarbij wij concrete inzage bieden in investeringsmanagement en in de samenhang tussen het portfolioplan en complexbeheerplannen.

De waarde van jouw vastgoedportefeuille

Voor het effectief optimaliseren van zowel de financiële- als de gebruikerswaarde van jouw vastgoedportefeuille is deze opleiding onmisbaar. Eigenaren of financiers van vastgoed willen immers gestructureerd advies over de manier waarop zij de portefeuille zo waardevol mogelijk kunnen vormgeven.

Een unieke opleiding, speciaal ontwikkeld voor het netwerk van Sociëteit Vastgoed

Wij bieden jou tijdens deze opleiding inzage in asset management waarbij de ontwikkelingen nauwlettend gevolgd worden die van invloed zijn op de gebruikerswaarde van vastgoed. Naast marktontwikkelingen vormen relevante financiële en juridische aspecten immers een belangrijk en essentieel onderdeel van asset management. Hiermee kan tot een advies gekomen worden om tot een maximaal rendement te komen.

Uiteraard wordt de theorie nader toegelicht aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden. De docent, Jan van den Hogen geeft jou de kans jouw vastgoedkunde verder professioneel te ontwikkelen.

Unieke mogelijkheid

Wanneer jij je nu aanmeldt voor deze opleidingsdag krijg je van tevoren het totale boek wat Jan van den Hogen speciaal voor deze opleiding geschreven heeft, digitaal toegezonden, zonder kosten. Direct in je mailbox alle details en informatie met waardevolle kennis.

Uniek voor jou als vastgoedprofessional, een geweldige asset om nu te ontvangen!

In de opleiding Post Master Real Estate Economics die Sociëteit Vastgoed aanbiedt, is deze opleiding en training een essentieel onderdeel. In dit (gratis) ebook beschrijven wij de investeringsanalyse voor asset management.


Algemene Informatie

Type: 1-daagse Opleiding Portefeuille Analyse en Asset management
Tijd: 09:30 – 16:30
Datum: 17 september 2020
Locatie HQ Sociëteit Vastgoed, Arnhem
Leraar drs. Jan van den Hogen MSc. MSV
Maximaal 9 deelnemers
Inclusief koffie, thee,  frisdrank, snacks, trainingsruimte & lunch

Voorbeeld Onderdelen Programma

 • DE ECONOMISCHE VOORKEURSTHEORIE
 • DiPasquale-Wheaton vierkwadrantenmodel
 • Vastgoed vanuit een beleggingsperspectief

 


Kosten

 • Leden€ 599,00
  korting wordt automatisch verrekend wanneer jij bent ingelogd op jouw toegewezen member account.
 • Niet leden: € 839,00
  Indien jij besluit lid te worden tijdens of na dit event wordt het verschil verrekend met jouw lidmaatschap.

Aanmelden Sociëteit Vastgoed

 

 

 


Concept Programma

 • 9.00uur ontvangst met koffie en thee
 • 9.30uur aanvang opleiding
 • 12.30uur lunch
 • 13.30uur vervolg opleiding
 • 16.00uur Uitreiking certificaat
 • afsluiting opleiding

Details bij opleiding

Bij aanmelding of interesse in deze opleiding, sturen wij jou graag het bijbehorende ebook toe.

“Deze syllabus bevat de theoretische concepten van investeringsselectie en -analyse, die in deze workshop aan bod komen.

Investeringsanalyse kent qua modellen en theorieën heel veel dwarsverbanden met analysetools uit andere disciplines, zoals marketing of productiemarkten.

We hebben per hoofdstuk een uitgebreide literatuurlijst toegevoegd, die u op weg kan helpen de eerste concepten die wij u in deze workshop aanbieden, verder uit te diepen en uw kennis te verbreden. Veel van de literatuur is Engelstalig, wat niet verwonderlijk is, want in de Angelsaksische landen is investeringsanalyse decennia eerder als een wetenschappelijk vastgoedeconomisch principe omarmd. Het is niet voor niets dat wereldwijd de grootste vastgoedinvesteerders uit Amerika komen.

Daarom zult u in de tekst vele Engelstalige termen tegenkomen, die we zo goed en zo kwaad als mogelijk is, naar een begrijpelijke Nederlandse vertaling hebben omgezet.

Deze 1-daagse workshop is met name van belang voor portfolio- en asset-managers, die in de dagelijkse praktijk tegen een veelheid van investeringsanalyse vraagstukken aanlopen, die veelal worden opgelost door het gebruikmaken van specialistische programmatuur, waarbij door het instellen van parameters en variabelen, de analyse als kant-en-klare output wordt gepresenteerd. Het is vaak handig en zinvol om de theoretische concepten achter een analyse-tool te begrijpen.

Dit “achter de schermen” kijken is wat wij met deze workshop beogen. U verwerft inzicht in het hoe en waarom van het toepassen van bepaalde modellen.

De modellen die via de werkopdrachten samengesteld worden, zijn in werkelijkheid slechts een vage afspiegeling van de high-end programmatuur die fonds- en assetmanagers gebruiken, en dienen uitsluitend als voorbeeld.

Jan van den Hogen MSc. MRICS MSC”

 


Gastenlijst Bekijken >>

(uitsluitend voor leden)


Van den Hogen is buiten zijn lectorschap op Saxion University, auteur van 38 vastgoed gerelateerde boeken en bekleed sinds decennia strategische functies binnen Deka Immobiliën GmbH (instutionele internationale belegger).

Hierdoor ben je ervan verzekerd dat jij antwoord krijgt op al jouw vragen.

Jan van den Hogen Opleiding Portefeuille Analyse en Asset management

 

Datum : start

09:30

17 september 2020

Datum: sluit

16:30

17 september 2020

Address

Eusebiusbuitensingel 75, 6828HZ Arnhem