Opleiding Vastgoedrekenen voor Professionals

Vastgoedrekenen voor Professionals

afbeelding Vastgoed Educatie

Sinds de start van de live opleidingen zijn we actief bezig met educatie bieden. De locatie is volledig ingericht volgens alle richtlijnen en iedereen gaat er goed mee om. Het voelt natuurlijk ook dubbel. Aan de ene kant worden we gevraagd zo veel mogelijk thuis te blijven en aan de andere kant mogen trainingen en opleidingen doorgaan. Dit laat ook zien hoe belangrijk onderwijs en ontwikkeling is. Wij zijn in ieder geval blij dat we educatie en inspiratie kunnen blijven bieden in een veilige omgeving.

MASTERCLASSES

De Masterclasses Vastgoedrekenen 1 en 2, die als één integraal blok gedoceerd worden, hebben als doel jou een strategische gesprekspartner te maken bij investeringsbeslissingen, het ontwikkelen van aankoop-/verkoopscenario’s, vastgoedontwikkeling en vastgoedwaardebepaling.

 

Deze opleiding is uitgeroepen tot de beste Vastgoedrekenen educatie training, door een onpartijdige vakjury van professionals.

Jij leert de economische perspectieven en typische financiële ratio’s hanteren die de stakeholders in het vastgoeddomein hanteren, en complexe praktijksituaties te doorgronden.

Vastgoedrekenen: Unieke tools tijdens 2-daagse opleiding 

Investeringsoverwegingen en portefeuille analyse voor vastgoedbeleggers, zijn er in alle soorten en maten. In deze opleiding worden de elementen besproken die met vastgoedinvesteringsbeleid samenhangen, hetgeen varieert van het benoemen en interpreteren van beleggingssegmenten, tot asset klassen en de actoren die op de vastgoed beleggingsmarkt actief zijn.


Algemene Informatie

Type: 2-daagse Opleiding Vastgoedrekenen
Tijd: 09:30 – 16:30
Datum: 11 en 12 november 2020
Locatie: HQ Sociëteit Vastgoed, Arnhem
Leraar: drs. Jan van den Hogen MSc. MSV
Maximaal: 9 deelnemers
Inclusief: koffie, thee,  fris, trainingsruimte & lunch


Kosten

  • Leden: betalen een Kostendekkende eigen bijdrage van € 1075,00
    korting wordt bij aankoop automatisch verrekend wanneer jij bent ingelogd op jouw toegewezen member account
  • Niet leden: € 1.330,00
    Indien jij besluit lid te worden tijdens of na dit event wordt €200,00 verrekend met jouw lidmaatschap

AANMELDEN VOOR OPLEIDING VASTGOEDREKENEN


Introductie Masterclasses door drs. Jan van den Hogen MSc. MSV

Het uiteindelijke doel van de Masterclasses is u het procesmatig gericht sturen op vastgoedrelevante financiële parameters bij vastgoedbeslissingen bij te brengen.

In het eerste deel leert u vanuit basisbegrippen als rekenen met tijd en rente te komen tot complexere kasstroom-analyses, resulterend in marktwaardebepalingen via rendementstheorieën (BAR / NAR / DCF), allemaal gebaseerd op het principe van ROI (Return on Investment) en IRR (Internal Rate of Return), waar het in de vastgoedmarkt uiteindelijk om draait.

We sluiten deel 1 af met een praktische taxatierapportage.

Met de verworven kennis uit de module Vastgoedrekenen 1 stapt u de module Vastgoedrekenen 2 binnen. Deze module richt zich op het typische verschijnsel van kwalitatief volwaardige grond-/projectexploitatie, van immens belang in besluitvorming rondom projectinvesteringen, en heeft een zwaardere theoretische ondergrond dan de eerste module. De belangrijke aanknopingspunten om financieel constructief met overheid en projectontwikkelaar te communiceren zijn de basis voor de theorie in deze module.

Alle belangrijke beslisfasen in vastgoedprocessen komen aan in deze gecombineerde Masterclass aan bod: van acquisitie tot dispositie. Tientallen uitgebreide spreadsheets maken u duidelijk hoe u zelf geavanceerde rekenmodellen kunt opzetten voor uw eigen praktijk.

De Masterclasses kenmerken zich door enerzijds in kort tijdsbestek de noodzakelijke theorie te doorgronden, en anderzijds door praktisch met de geleverde spreadsheets aan de slag te gaan, en groepsgewijs over de uitkomsten en analyses te discussiëren.

 


Jan van den Hogen Vastgoedrekenen voor professionals

Datum : start

09:30

11 november 2020

Datum: sluit

16:00

12 november 2020

Address

EUSEBIUSBUITENSINGEL 75, 6828HZ ARNHEM

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *