Meer kennis, meer groei en meer mogelijkheden door Het Netwerk

Sociëteit Vastgoed biedt een waardevol platform voor vastgoedbeslissers om met elkaar te connecten, elkaar te versterken, kennis te delen en de sector innovatief en intrinsiek te laten ontwikkelen. Groei en succes zijn daarbij belangrijkse aspecten, net als plezier en delen.

Om deze invulling maximaal blijvend te voeden zijn wij gegroeid naar honderden members en vrienden in de sector die effectief business met elkaar realiseren.

Interesse om ook aan te sluiten bij hét netwerk van management of directie in de sector? [Lees dan verder].

Why

Sociëteit Vastgoed Netwerk is sinds 2016 een sterk, loyaal en kennis versterkende organisatie. De vastgoedsector was klaar voor een actief netwerk en Academy waarbij het welzijn, plezier, wederzijdse interesse en samen business genereren consistent positief, verrassend en kwalitatief gevoed wordt.

Als verbindende factor stimuleren wij de altijd in bewegende zijnde persoonlijke relaties met zakelijke belangen. Met de ontwikkelende groei van techniek en data zullen individuele netwerken dé belangrijkste schakel worden om relaties te sterker te maken. Uiteindelijk is dat waar het leven om gaat, jouw relaties en hoe jij hier invulling aan geeft.

Wanneer je business overtuigend en effectief wijzigt, verandert op een positieve wijze alles in je leven.

Vanwege onze samenwerking met partners, vrienden en members kunnen wij invulling geven aan het samenbrengen van professionele netwerken. Hiermee openen wij rendabele deuren naar kennis, innovatie, circulariteit, educatie, transitie en warme persoonlijke relaties door onderscheidend te zijn.

Wij bestaan ​​om groei en vooruitgang mogelijk te maken, zodat jij het verschil kunt maken dat jij wilt maken.

How

Vanuit de passie optimaal te servicen, te ondersteunen, te adviseren, te begeleiden, van kennis te voorzien, innovatie aan te reiken en diverse aangesloten netwerken doelgericht te ontsluiten, wordt onderlinge loyaliteit en vertrouwen verkregen, de beste basis om samen te werken.

Iedere dag opnieuw bouwen wij vol enthousiasme aan een branche waarin verandering centraal staat. De beste innovaties komen voort uit een combinatie van oud en nieuw en die bereik je het snelst en het best door het samen te doen.

Het is onze missie kennis, netwerk en business op een stimulerende wijze te verenigen en daarmee groei te stimuleren.

Het is onze visie, inside out gedreven, deze versterkende verbinding (inter)nationaal te delen om aan de behoefte en ambitie van onze zakelijke familie te voldoen.

Hiermee worden wij gezamenlijk de bron van ontwikkelende markten en kunnen wij uiting geven aan creatief ondernemerschap.

Onze belangrijkste doelstelling is jouw succes

Always start with WHY

What

Wij willen jou bieden wat jij nodig hebt, leveren wat jij belangrijk vindt, nog voor je het zelf bedenkt.  Zo brengen wij kleur in de markt, een nieuw perspectief om daardoor samen het verschil te maken. Om te doen wat jij wilt, is samenwerking noodzakelijk. “Dit is wat ik wil”.

Wanneer jouw business groeit, jij persoonlijk gezien en gehoord wordt en je weet dat jij de representative van jouw generatie bent, dan providen wij de gewenste emotie. Dat creëert de mogelijkheid de sector te versterken.

Wij bieden graag inspiratie. Wij delen, omdat alleen door delen groei ontstaat. Jij kiest met wie jij wenst te delen, wij zijn bevoorrecht te mogen delen met jou. Wij zijn als Sociëteit Vastgoed sterk in de business van het verenigen.

Who

Sociëteit Vastgoed wordt gevormd door de Members en begeleid door het Bestuur. Daarnaast worden wij ondersteund door vrienden en werken wij samen met partners. Door onze nauwe samenwerking met de Leaders of Change Teams blijven wij steeds op de hoogte en worden wij voortdurend geïnspireerd.

Hoe meer technologie groeit en geadopteerd wordt, hoe belangrijker persoonlijke relaties worden. Wij willen daar garant voor staan. Net als voor groei en succes. Nieuwe mensen zorgen voor nieuwe impulsen, nieuwe perspectieven, een nieuwe omgeving en nieuwe mogelijkheden.

Dat waarborgt onze wens blijvend intrinsiek te groeien. Daarom is bij Sociëteit Vastgoed alles transparant, zodat het gemakkelijk is te kiezen met wie jij het volgende gesprek gaat voeren. Openheid en gemakkelijke inzage in alle gegevens zijn voor ons een vanzelfsprekendheid.

Persoonlijke relaties zijn direct gebaat bij openheid en inzage, terwijl zakelijke relaties versterkt worden door verbondenheid en samenwerking.

We are going to take your organization to the next level