Ladies in Real Estate

Voor vrouwen in het vastgoed, waarbij een 24/7 klok heerst en  innovatie, techniek, vastgoedkennis en verbinding van origine verbonden waren aan de heren, is het van belang elkaar te vinden, te spreken, te verbinden en met elkaar te overleggen. Na 3 jaar exponentiële groei en ontwikkeling, na de lancering van een Academy en het Sociëteit Vastgoed Network  is het tijd voor WIN.

Bij SV WIN ontmoeten vrouwen elkaar om af te stemmen, met elkaar na te denken, ideeën te delen, overwinningen om te zetten naar volgende kansen en om met elkaar te spreken over al datgene wat ons verbindt, als vrouwen in de vastgoedsector. Waar gaan wij elkaar vinden en spreken? Natuurlijk ontmoeten wij elkaar reeds bij de 30 meetings per jaar die Sociëteit Vastgoed organiseert. En daarnaast vinden wij elkaar op beurzen, nationaal en internationaal. We mailen en bellen en liken elkaars posts op social media. Nu gaat WIN, als onderdeel van Sociëteit Vastgoed dat verder uitrollen.

Eens per kwartaal

Minimaal eens per 3 maanden organiseren wij een lunch of gezellige en waardevolle meeting op een goede locatie, met makkelijke parkeergelegenheid, waar wij elkaar zien en spreken.

We nemen daarbij de tijd voor elkaar, wisselen van tafeldame tussendoor en kunnen elkaar gemakkelijk vinden en bereiken via de Sociëteit Vastgoed Network groep op LinkedIn.

En daarnaast gaan wij vrouwen aan tafel inviteren die ons extra kunnen inspireren, waar wij kennis mee kunnen delen en die ons meenemen op alles waar wij mee dealen. Het belooft dus nu reeds waardevol, super gezellig, innovatief, versterkend en interessant te worden.

Het waardevolle concept gaan wij daarnaast verder uitrollen door high tea en high wine op ons kantoor te organiseren (of bij een van de WIN ladies van SVN), zodat wij steeds in nauw contact met elkaar staan, en blijven.

Wil jij ladies in real estate inviteren op jouw locatie? Fijn, laat het ons dan weten, dan kunnen wij samen een mooie meeting organiseren!