Het voelt als een warm bad!
Member
Sociëteit Vastgoed
Member
10/20/2020
1 min
0

Het voelt als een warm bad!

10/20/2020
1 min
0

Geachte leden van Sociëteit Vastgoed,

Het voelt nu al als een warm bad! Mijn naam is Jan-Douwe Gaastra en afgelopen week ben ik lid geworden van de Sociëteit en hartelijk verwelkomd door Claudia.

Zij bood mij zeer vriendelijk aan om mijzelf en ons bedrijf nu digitaal aan u voor te stellen, aangezien live events tijdelijk wat lastig zijn.

Achtergrond

Als Management Director van één van de jongste software start-ups van Nederland, nu drie weken live, genaamd Facilitee, kijk ik ernaar uit kennis te maken. Als 42 jarige professional, woonachtig in Amsterdam met een achtergrond in marketing en sales heb ik mijn ervaring en kennis onder andere opgedaan als Commercieel Directeur van een internationaal opererend bedrijf met 45 financiële vergelijkingswebsites. Daarvoor was ik mede-eigenaar van de startup Birdy app én iGolfinstructor.

Mocht u zelf golfen, dan kent u dat bedrijf ongetwijfeld. Het is een fantastische tool.

Ik ben ontzettend blij dat ik per 1 oktober bij Facilitee ben begonnen, maar wat doen we eigenlijk?

Dank je wel Wisse

Ook wel belangrijk om nog even te delen, is dat ik op dit mooie en bijzondere vastgoednetwerk werd geattendeerd door Wisse Stenchlak, directeur real estate bij Heyday. Een goed advies Wisse, dank daarvoor!

Facilitee

Facilitee focust zich op het stroomlijnen van het technisch beheer van vastgoed middels uniek software. De beste lanceringen vinden plaats wanneer je zoekt naar iets wat er niet is, en besluit het zelf te gaan leveren. Dit was ook het geval bij één van onze oprichters. Toen hij als investeerder en belegger geen geschikte software aan zijn eigen portfolio kon koppelen voor waardevol en renderend beheer, besloot hij de gewenste software zelf te bouwen.

Meer over de aanleiding voor het ontstaan van Facilitee leest u hier.

Kennismaken

Nu sta ik natuurlijk te trappelen om dit relatie netwerk te leren kennen en in contact te komen met de leden van Sociëteit Vastgoed. Als nieuwkomer in de sector is het voor mij van grote waarde  u en uw bedrijf persoonlijk te leren kennen. Daarnaast hoop ik van harte iets voor u te kunnen betekenen.

Mocht u nu alvast interesse hebben dan ontmoet of spreek ik u heel graag.

Een afspraak maken kan heel makkelijk via mijn online agenda of u kunt mij altijd toevoegen via Linkedin.

Daarnaast zijn wij aanwezig bij het relatiediner op 4 november in het Apollo hotel, bijzonder fijn elkaar daar te ontmoeten. Het is goed te weten dat alle voorzorgsmaatregelen ook daar met grote zorg worden uitgevoerd.

Graag tot spoedig!

Voor nu wens ik u een heel prettig weekend en hopelijk tot binnenkort!

Vriendelijke groet,

Jan-Douwe Gaastra
Managing Director Facilitee

Jan-Douwe Gaastra Sociëteit Vastgoed

Reacties
Categorieën