Joost Daalmans – BDO Real Estate Valuation Services
Member
Sociëteit Vastgoed
Member
10/28/2020
2 min
0

Joost Daalmans - BDO Real Estate Valuation Services

10/28/2020
2 min
0

Geachte leden van Sociëteit Vastgoed,

In de voorbije weken ben ik lid geworden van Sociëteit Vastgoed. In navolging van de recente woorden van Jan-Douwe Gaastra van 20 oktober jl is ook aan mij gevraagd mij digitaal voor te stellen. De sociëteit, en met name de organisatie in de persoon van Claudia, gaven hiertoe al snel de mogelijkheid via de nieuwsbrief. Een prima middel om mijzelf en de afdeling Real Estate Valuation Services van BDO voor te stellen… maar hopelijk treffen wij elkaar wel weer snel in levende lijve.

Wie ben ik?

Als Senior Manager ben ik sinds begin 2017 verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de afdeling Real Estate Valuation Services van BDO (https://www.bdo.nl/nl-nl/diensten/belastingadvies/real-estate-valuation-services). Naast de aansturing van de afdeling ben ik als Register Taxateur, Register Deskundig Modelmatige Waarderingen en Meester Register Taxateur ook inhoudelijk bezig met de beoordeling van waarderingen van externe taxateurs. Voor mijn aanvang bij BDO heb ik ruim 10 jaar als Register Taxateur gewerkt op de afdeling Valuation Advisory Serivces van DTZ Zadelhoff, thans Cushman & Wakefield.

BDO Real Estate Valuation Services

Veel private en publieke organisaties zijn eigenaar en/of gebruiker van vastgoed en de waarde die dit vastgoed vertegenwoordigt, vormt de basis voor tal van fiscale heffingen, de balanswaarderingen en mogelijk ook huur-, koop- of beleggingstransacties. Onze fiscaal-juristen en de Register Taxateurs ondersteunen en begeleiden partijen bij het bepalen van de juiste huurwaarde en/of marktwaarde van uw vastgoed en bijvoorbeeld bij het beoordelen van de waardering van uw extern taxateur voor zowel fiscale als niet-fiscale doeleinden, bijvoorbeeld de jaarrekening, een sale-and-lease-back transactie of bijvoorbeeld due diligence doeleinden.

Maatschappelijk betrokken

BDO is een breed georiënteerd en betrokken Accountants- en Advieskantoor welke breed in de Nederlandse samenleving aanwezig is. Zo besteden wij aandacht aan maatschappelijke trends en helpen wij maatschappelijke en zakelijke doelen te realiseren. Zo hebben wij in september bijvoorbeeld als organisatie de meeste stappen gezet tijdens ‘Steptember’, namelijk 213.653.706 stappen. En nu, tijdens de maand van de cybersecurity en de jaarlijkse awareness campagne Alert Online hebben wij een quiz beschikbaar gesteld om jouw kennis rondom digitale veiligheid te testen! De meeste hackaanvallen starten met een malafide mailtje of sms’je, oftewel phishing. Een goede reden om jouw cybersecurity skills eens onder de loep te nemen. Zie hiervoor:  https://phishquiz.bdo.technology/

Kennismaken

Uiteraard tref ik u graag in levende lijve om nader persoonlijk kennis te maken. Mocht u nu alvast interesse hebben dan ontmoet of spreek ik u heel graag. Via LinkedIn of via het platform van de sociëteit ben ik al snel vindbaar.

Voor nu wens ik u een goed en gezonde week toe!

Met vriendelijke groet,

Joost Daalmans

Joost Daalmans Sociëteit Vastgoed

Joost Daalmans MSc RT RDMW

Senior manager / Real Estate Valuation Services

Tel: +31 20 363 4239

GSM: +31 6 15 30 11 02

joost.daalmans@bdo.nl

BDO Accountants & Belastingadviseurs B.V.

Krijgsman 9, 1186 DM Amstelveen
Postbus/P.O. Box 71730, 1008 DE Amsterdam
NEDERLAND/THE NETHERLANDS

Tel: +31 (0)20 – 54 32 100
Fax: +31 (0)20 – 54 32 111

Reacties
Categorieën