Kennismaking met Joost en de toepassingen van duurzaamheid in de sector
Member
Sociëteit Vastgoed
Member
10/20/2020
1 min
0

Kennismaking met Joost en de toepassingen van duurzaamheid in de sector

10/20/2020
1 min
0

Nu wij ons met Sociëteit Vastgoed ook meer en meer verdiepen in duurzaamheid en circulariteit, is het fijn te merken dat de interesse van ons netwerk hiermee een verdieping krijgt. Zo mochten wij Janneke Leenaars van Interface en Yvette Watson van PHI Factory aan ons circulaire team toevoegen, als kennis-experts om de sector verder hierover te kunnen informeren.

Circulair webinar

We kijken er dan ook naar uit om op 24 november aanstaande een waardevol webinar te mogen presenteren, waarbij Robbert van Dijk (asr real estate), Jack Zuidweg (Centraal Beheer Achmea) en Janneke ons meenemen op de mogelijkheden en toepassingen voor de sector.

Vandaag spraken wij met Joost Leendertse van Solar Development Corporation.

Kennismaken met Joost

We delen graag een fragment van het leuke gesprek:

” Leuk en waardevol om het netwerk mee te mogen nemen op de toevoegde waarde die wij kunnen bieden.

Als ondernemer, ken ik als geen ander de risico’s die daarbij komen kijken. Dat begon al bij mijn allereerste start als Junior Market Maker. Ondernemen en oplossingen realiseren is altijd mijn middelste naam geweest. Dat was ook een helder uitgangpunt bij het opzetten van Kindergarden, de meest kwalitatieve keten in kinderopvang. Of bij de lancering van het concept the Barn, een keten van 100% bio food.  Voor mij persoonlijk een succes in ontwerp, met als kroon als enige in Nederland gecertificeerd te zijn met het EKO keurmerk 100%.

In mijn persoonlijke leven ben ik zeker ook ondernemend, getrouwd, 4 kinderen, dol op reizen, (jaar de wereld rond getrokken met mijn gezin) en fervent enthousiast deelnemer aan rally’s.

In 2019 wilde ik samen met Michiel van Doorn opnieuw een waardevol en innovatief concept in de markt brengen.  Zo lanceerden wij, samen met de beste en meest gerenommeerde bedrijven in de zonnedaken-industrie een nieuw en zeer inventief model. Waar moet je daarbij aan denken? De volgende kenmerken geven de waarde goed aan: absolute kwaliteit, eigendom, flexibiliteit en het beste rendement.

Wat wij met door ons ontwikkelde, juridische en economische model anders doen dan de bestande partijen in de sector, is eigenaren van vastgoed zelf laten investeren in dit zonnedak. Echter, dit op een wijze waardoor het gebouw concreet meer rendement per m2 oplevert. De  duurzaamheid-doelstellingen worden gegarandeerd behaald, waardoor het pand veel interessanter wordt voor de huurders, omdat men hierdoor bereid is de gevraagde hogere huur te betalen. Hoe dat werkt? De gebruiker van het gebouw in dit model, staat net als de eigenaar centraal”.

We kijken er enorm naar uit hier meer over te mogen horen van Joost!

Wil je nu meteen contact met hem opnemen?

Joost Leendertse
Herengracht 450
1017 CA Amsterdam

T:  +31 (0) 20 205 0114
M:  +31 (0) 6 2292 0154

E:  joost@solardevelopmentcorporation.com
W:  www.solardevelopmentcorporartion.com

Reacties
Categorieën