arrow_drop_up arrow_drop_down
Claudia van Haeften Sociëteit Vastgoed

The Network Always Wins

“Het is met een blij hart dat ik jullie wil bedanken. Voor de samenwerkingen die gerealiseerd zijn, en de wijze waarop dit gedeeld is. Het enthousiasme waarmee de meetings bezocht worden. 

Ik kan met veel trots delen dat Sociëteit Vastgoed leden stuk voor stuk fantastische ondernemers, managers en leiders zijn uit de Nederlandse en internationale vastgoedsector.

Het is een enorm voorrecht jullie met elkaar in contact te brengen en gesteund te worden om onze doelstellingen blijvend invulling te geven.  Dat maakt mij enorm gelukkig.

Sociëteit Vastgoed is een betrouwbare en ‘gouden zee’ vol professionals die zich kenmerken door hun hoge gunfactor ten opzichte van elkaar”.

Focus op groei en verbinding

Business eco systems Sociëteit Vastgoed

Kennisdeling

Wil jij meer tijd vrijmaken, meer kennis ontvangen, sneller je netwerk uitbouwen en effectiever in contact komen met zakenpartners uit de totale vastgoedketen?
Business Strategy Determination Goals Sociëteit Vastgoed

Samenwerkingen

Door samen te werken wordt de toekomst gerealiseerd met de gewenste uitkomst omdat Sociëteit Vastgoed de kans biedt zakelijke mogelijkheden te concretiseren 

Business Strategy Tools Sociëteit Vastgoed

Innovatie & Duurzaamheid

Samen met partners & leden leveren wij inzage en toegang tot high tech met high touch om doelstellingen te begeleiden, want dit is ideaal voor jouw en onze gewenste toekomst..
Jack Hommel Sociëteit Vastgoed
"Wat mooi hoe Sociëteit Vastgoed de kracht van mensen en hun onderlinge verbinding & samenwerking combineert met innovatie & technologie! En dat met als basisprincipes positief naar de wereld kijken en delen met elkaar wat je hebt. We zijn met Achmea (Centraal Beheer) trots dat we actief deelnemen in de Sociëteit!"
Jack Hommel MSV - Directeur bij Achmea NV (Centraal Beheer)

Wat mag jij verwachten als Member Sociëteit Vastgoed:

Sociëteit Vastgoed

Verbonden met beslissers

Het vertrouwen in ons plan is gebleven, sterker nog, het groeit iedere meeting aan kracht en invloed. Zo deelt één van onze 500 leden: “Sociëteit Vastgoed is mijn zakelijke vastgoed familie. Persoonlijk contact, in combinatie met fun & inhoud. Iedere keer word ik blij verrast door de nieuwe mensen die ik ontmoet die direct van toegevoegde waarde zijn in mijn netwerk. Inmiddels doe ik zaken met een aantal leden en heb ik hechte vriendschappen ontwikkeld in dit topnetwerk. De events zijn zonder uitzondering inhoudelijk sterk, dynamisch met innovatieve inhoud en altijd met een zeer gemêleerd gezelschap, door de focus op samenwerking, kennisdeling en innovatie".

Sociëteit Vastgoed Events

Kosteloos toegang tot tientallen events per jaar

Wij hebben heel goed nieuws voor jou, want het Sociëteit Vastgoed netwerk biedt directe kansen om zakelijke mogelijkheden te realiseren, terwijl het jou niet meer tijd kost dan je besteedt aan één kennismaking. Geef NU concreet invulling aan jouw beoogde succes. Want net als jij, vieren wij Investeringen en Succes, zetten verlies om in Kansen en leggen de focus op Ontwikkeling en Groei. Wij bieden jou een Full Service Platform, wat wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en motiverende Academy. De loyale Community geeft concreet invulling aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 500+ beslissers: Een  zakelijke familie met fundering in Expertise, Professionaliteit en Kwaliteit.

Overtuigd? Nieuwsgierig?

Op zoek naar meerwaarde?

Sluit vandaag nog aan

Direct aanmelden
Sociëteit Vastgoed

Vastgoed platform om jezelf te profileren

Stagneert de groei van jouw netwerk? Wens jij grip te krijgen op jouw ontwikkeling? Sluit nu aan bij dit loyale netwerk zodat zakelijke groei en persoonlijke ontwikkeling onderdeel wordt van een gelukkiger leven, want hiermee geef je concreet invulling aan jouw gewenste doelstellingen.
Kom direct in contact met Jouw gewenste relaties & opdrachtgevers bij kwalitatieve masterclasses, sector overstijgende congressen, unieke trainingen, probleem oplossende workshops, kennistafels en brainstormsessies. Wij publiceren door middel van content, video en podcasts met heel plezier waardevolle verhalen van mensen die een bijzondere service leveren in de sector (Delen we jouw verhaal?)

sociëteit vastgoed

Toegang tot online vastgoed Academy

We beschikken over een online academische Academy en Opleidingen,  als onderbouwing voor de MSV titel. Door actieve samenwerkingen met universiteiten en opleidingscentra organiseren we vele tientallen kennissessies en innovatieve meetings. Door effectieve online cursussen helpen wij jou om jouw doelen te realiseren. Continuerend uitgebreid en uitsluitend voor leden geheel Kosteloos te volgen, aangevuld met zowel online- als live vastgoedopleidingen. Jij wilt toch niet terugkijken straks en beseffen dat jij kansen gemist hebt, kennis ontbeert hebt en rendement bent misgelopen?

Ik wil mijn complimenten geven voor de manier waarop jullie de markt benaderen met informatie. Jullie blijven me verrassen. Zo blijf ik betrokken bij mijn doelgroep en wij komen op een simpele manier aan de info die van belang is. Het realiseren van een familie gevoel in de onroerend goed sector. Drukdoende om de kwaliteit te waarborgen. Enige tijd geleden hebben jullie dit van de grond af opgebouwd en zie nu waar jullie staan. Top! Ga zo door.
Gerard Pruijn Sociëteit Vastgoed
Gerard Pruijn MSV

Accounts Director Europe - Toshiba

Sociëteit Vastgoed is voor mij de beste vastgoed netwerk club. Ze bieden niet alleen een kwalitatief netwerk, maar zijn ook daadwerkelijk van toegevoegde waarde voor mijn eigen business. De visie van waaruit dit netwerk is opgebouwd is duidelijk voelbaar! Je voelt de passie van Claudia in alles wat ze doet. De waardevolle bijeenkomsten waarbij je zelf je eigen kennis ook echt weer kan verrijken van grote toegevoegde waarde . Kortom een echte aanrader voor elke vastgoed professional!

esther-dekker-de-pijper Sociëteit Vastgoed
Drs. Esther Dekker MSV
Vastgoed Directeur - Max Property Group

Word lid van het platform en verrijk jezelf

Sociëteit Vastgoed

Toegang tot topbeslissers uit de Vastgoedsector

Kom in contact samen met de top van de Vastgoedsector.
Sociëteit Vastgoed

Selectief verloop binnen het netwerk

We gaan voor langdurige en renderende relaties.

Sociëteit Vastgoed

Grote onderlinge gunfactor tussen leden

Members SV begrijpen het belang van samenwerken.
Sociëteit Vastgoed

Verbonden worden op beslissersniveau

We willen direct schakelen om samen business te realiseren.

Sociëteit Vastgoed

Online contact leggen, nieuws delen en opleidingen volgen

Exclusief member portaal met E-learning en community omgeving.

Sociëteit Vastgoed

Speciale titel voering voor gecertificeerden

Als member krijg jij de titel MSV om jouw expertise aan te geven.

Kies de gewenste lidmaatschap-vorm:

PERSOONLIJK

Per persoon 

€ 795,-

Toegang tot Sociëteit Vastgoed Netwerk (500 + vastgoedprofessionals)

+ Online platform met persoonlijk profiel om direct te connecten door nieuws en kennis te delen
& jezelf te profileren

+ Kosteloos toegang tot events, masterclasses en kennistafels

+ 50% korting op  Vastgoedkunde
Opleidingen

+ 50% korting op exclusieve diners, lunches & sportieve events

+ Alle SV Academy cursussen volledig kosteloos
(t.w.v. €1081,-)

BUSINESS

Vanaf 2 personen (+)

€ 1490,-

Alles uit PERSOONLIJK +

+ Toegang tot topbeslissers

+ €100,- Staffelkorting bij aansluiting per extra lid

+ 50% korting op Video opname met interview

+ Voorstellen en publicatie in nieuwsbrief en op website (t.w.v. € 795,-)

+ 50% korting Business Masters Academy & gratis toegang tot de app om zowel SV als BMA onder één knop te hebben, incl. alle trainingen

+ 50% korting opname podcast en publicatie Spotify & Soundcloud

PRIME

Uniek en meest gekozen, per persoon

€ 1995,-

Alles uit BUSINESS +

+ Logo SV website / directe link naar eigen site

+ Persoonlijk interview Spotify podcast (t.w.v. €995,-)

+ Exclusieve invitaties tot besloten C-level events, diners en kennistafels

+ Spreker bij webinars /kennistafels 

+ Organisatie-banner op event-locatie

+ Host (inter)nationale zichtbaarheid

+ Incl.video opname webinar plus publicatie nieuwsbrief, YouTube en website(s)

Oscar van Opstal Sociëteit Vastgoed
Sociëteit Vastgoed brengt vernieuwing, nieuwe inzichten én mensen op een verrassende manier samen. Een unieke combinatie waar de vastgoedsector behoefte aan heeft.
Oscar van Opstal MSV - VanOpstal & Vannimwegen