Daarom Sociëteit Vastgoed

societeit vastgoed

Een toegankelijke sector

Dit loyale netwerk helpt jouw business en ontwikkeling naar groei en ontwikkeling. Samenwerken aan  innovatie. De groei bewijst dat het werkt. Het belangrijkste? Hoe wij er samen een succes van maken. Dat lukt omdat jij uniek bent, en jij direct in contact staat met alle leden en partners op het exclusieve online platform, tijdens de meetings en bij de opleidingen. Hier wordt actuele kennis en business gedeeld. Samenwerken volgt dan vanzelf.
societeit vastgoed

Waarom dit netwerk werkt

Wij bieden wat jij wenst omdat we luisteren naar wat jij vraagt. Persoonlijk voorgesteld worden aan zakenpartners, toegang tot vastgoedpartijen die voor jou belangrijk zijn, zichtbaarheid in de sector en een sterke naamsbekendheid, die leidt tot nieuwe business, waardevolle kennispartners en concrete mogelijkheden om jouw doel te bereiken. De weg naar succes heeft een naam in de vastgoedsector. Welkom bij Sociëteit Vastgoed.

societeit vastgoed

Hoe we het doen

We ontsluiten de totale vastgoedketen voor jou, met direct en persoonlijk contact met beleggers, investeerders en ontwikkelaars. Met unieke software partijen, beheerders en bijzondere adviseurs. Met bouwers. Met techneuten. Met vastgoedexperts. Door jou deelgenoot te maken van de kennis van de meest innovatieve partners en door jou direct toegang te geven tot o.a. circulaire organisaties en de beste, meest winstgevendste ideeën.
societeit vastgoed

Sociëteit Vastgoed is jouw netwerk

Ben jij werkzaam in of  gerelateerd aan de vastgoedsector? Onderteken jij  contracten en ben jij een positief ingestelde persoon die bereid is kennis,  netwerk en expertise te  delen zodat anderen er ook beter van kunnen worden? Dan ben jij absoluut geschikt voor dit kwaliteitsnetwerk wat gebouwd is op loyaliteit, zichtbaarheid, kennisdeling en persoonlijke verbindingen. 
Business Strategy Tools Sociëteit Vastgoed

Waar we echt uniek in zijn

Sociëteit Vastgoed is uniek, door de vastgoed Academy, de specialistische leadership teams en door het vastgoedradiostation. Door  de live en de online community waar jij als lid 24/7 toegang toe hebt. Waar we écht in uitblinken is in persoonlijk contact, door altijd met elkaar in gesprek te blijven. Door te luisteren en je een service te bieden waar je echt iets aan hebt. Waar het leuker en beter door wordt. Omdat het je bevestigt hoe waardevol je bent.
societeit vastgoed

Klaar voor de groei van jouw bedrijf, klaar voor jouw persoonlijke succes!

Als jij bereid bent te delen, jouw kennis te investeren en te connecten met oprecht leuke, waardevolle mensen ervaar dan het thuiskomen gevoel en ervaring. Groei van jou en jouw organisatie gewenst? Je bent van harte uitgenodigd voor dit topnetwerk. Wij hebben de missie het graag beter, leuker, mooier en renderender maken in de sector. En dat is een belofte waar wij elke dag met volle overgave aan werken (daarom werkt het ook zo goed)!
Claudia van Haeften Sociëteit Vastgoed

The Network Always Wins

“Het is met een blij hart dat ik jullie wil bedanken. Voor de samenwerkingen die gerealiseerd zijn, en de wijze waarop dit gedeeld is. Het enthousiasme waarmee de meetings bezocht worden. 

Ik kan met veel trots delen dat Sociëteit Vastgoed leden stuk voor stuk fantastische ondernemers, managers en leiders zijn uit de Nederlandse en internationale vastgoedsector.

Het is een enorm voorrecht jullie met elkaar in contact te brengen en gesteund te worden om onze doelstellingen blijvend invulling te geven.  Dat maakt mij enorm gelukkig.

Sociëteit Vastgoed is een betrouwbare en ‘gouden zee’ vol professionals die zich kenmerken door hun hoge gunfactor ten opzichte van elkaar”.

Focus op groei en verbinding

Business eco systems Sociëteit Vastgoed

Kennisdeling

Wil jij meer tijd vrijmaken, meer kennis ontvangen, sneller je netwerk uitbouwen en effectiever in contact komen met zakenpartners uit de totale vastgoedketen?
Business Strategy Determination Goals Sociëteit Vastgoed

Samenwerkingen

Door samen te werken wordt de toekomst gerealiseerd met de gewenste uitkomst omdat Sociëteit Vastgoed de kans biedt zakelijke mogelijkheden te concretiseren 

Business Strategy Tools Sociëteit Vastgoed

Innovatie & Duurzaamheid

Samen met partners & leden leveren wij inzage en toegang tot high tech met high touch om doelstellingen te begeleiden, want dit is ideaal voor jouw en onze gewenste toekomst..
Jack Hommel Sociëteit Vastgoed
"Wat mooi hoe Sociëteit Vastgoed de kracht van mensen en hun onderlinge verbinding & samenwerking combineert met innovatie & technologie! En dat met als basisprincipes positief naar de wereld kijken en delen met elkaar wat je hebt. We zijn met Achmea (Centraal Beheer) trots dat we actief deelnemen in de Sociëteit!"
Jack Hommel MSV - Directeur bij Achmea NV (Centraal Beheer)

Wat mag jij verwachten als Member Sociëteit Vastgoed:

Sociëteit Vastgoed

Verbonden met beslissers

Het vertrouwen in ons plan is gebleven, sterker nog, het groeit iedere meeting aan kracht en invloed. Zo deelt één van onze 500 leden: “Sociëteit Vastgoed is mijn zakelijke vastgoed familie. Persoonlijk contact, in combinatie met fun & inhoud. Iedere keer word ik blij verrast door de nieuwe mensen die ik ontmoet die direct van toegevoegde waarde zijn in mijn netwerk. Inmiddels doe ik zaken met een aantal leden en heb ik hechte vriendschappen ontwikkeld in dit topnetwerk. De events zijn zonder uitzondering inhoudelijk sterk, dynamisch met innovatieve inhoud en altijd met een zeer gemêleerd gezelschap, door de focus op samenwerking, kennisdeling en innovatie".

Sociëteit Vastgoed Events

Kosteloos toegang tot tientallen events per jaar

Wij hebben heel goed nieuws voor jou, want het Sociëteit Vastgoed netwerk biedt directe kansen om zakelijke mogelijkheden te realiseren, terwijl het jou niet meer tijd kost dan je besteedt aan één kennismaking. Geef NU concreet invulling aan jouw beoogde succes. Want net als jij, vieren wij Investeringen en Succes, zetten verlies om in Kansen en leggen de focus op Ontwikkeling en Groei. Wij bieden jou een Full Service Platform, wat wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en motiverende Academy. De loyale Community geeft concreet invulling aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 500+ beslissers: Een  zakelijke familie met fundering in Expertise, Professionaliteit en Kwaliteit.

Overtuigd? Nieuwsgierig?

Op zoek naar meerwaarde?

Sluit vandaag nog aan

Direct aanmelden
Sociëteit Vastgoed

Vastgoed platform om jezelf te profileren

Stagneert de groei van jouw netwerk? Wens jij grip te krijgen op jouw ontwikkeling? Sluit nu aan bij dit loyale netwerk zodat zakelijke groei en persoonlijke ontwikkeling onderdeel wordt van een gelukkiger leven, want hiermee geef je concreet invulling aan jouw gewenste doelstellingen.
Kom direct in contact met Jouw gewenste relaties & opdrachtgevers bij kwalitatieve masterclasses, sector overstijgende congressen, unieke trainingen, probleem oplossende workshops, kennistafels en brainstormsessies. Wij publiceren door middel van content, video en podcasts met heel plezier waardevolle verhalen van mensen die een bijzondere service leveren in de sector (Delen we jouw verhaal?)

sociëteit vastgoed

Toegang tot live & online vastgoed Academy

We beschikken over live en online academische Academy,  als onderbouwing voor de MSV titel. Door actieve samenwerkingen met universiteiten en opleidingscentra organiseren we jaarlijks tientallen kennissessies en innovatieve trainingen. Door effectieve online cursussen die altijd actueel zijn, helpen wij jou om jouw doelen te realiseren. Continuerend uitgebreid en uitsluitend voor Academy leden geheel Kosteloos te volgen, aangevuld met live vastgoedopleidingen met aantrekkelijke korting. Jij wilt toch niet terugkijken straks en beseffen dat jij kansen gemist hebt, kennis ontbeert hebt en rendement bent misgelopen?

societeit vastgoed

Eerst proberen?

Meld je aan om gedurende 3 maanden het Netwerk én de live Academy te toetsen. Maak nu 90 dagen gebruik van alle faciliteiten met het Persoonlijk Proef Lidmaatschap

Chepri

Onze leden aan het woord 

Ik wil mijn complimenten geven voor de manier waarop jullie de markt benaderen met informatie. Jullie blijven me verrassen. Zo blijf ik betrokken bij mijn doelgroep en wij komen op een simpele manier aan de info die van belang is. Het realiseren van een familie gevoel in de onroerend goed sector. Drukdoende om de kwaliteit te waarborgen. Enige tijd geleden hebben jullie dit van de grond af opgebouwd en zie nu waar jullie staan. Top! Ga zo door.
Gerard Pruijn Sociëteit Vastgoed
Gerard Pruijn MSV

Sales Director RBM

Sociëteit Vastgoed is voor mij de beste vastgoed netwerk club. Ze bieden niet alleen een kwalitatief netwerk, maar zijn ook daadwerkelijk van toegevoegde waarde voor mijn eigen business. De visie van waaruit dit netwerk is opgebouwd is duidelijk voelbaar! Je voelt de passie van Claudia in alles wat ze doet. De waardevolle bijeenkomsten waarbij je zelf je eigen kennis ook echt weer kan verrijken van grote toegevoegde waarde . Kortom een echte aanrader voor elke vastgoed professional!

esther-dekker-de-pijper Sociëteit Vastgoed
Drs. Esther Dekker MSV
Vastgoed Directeur -Cube Investments

Sluit aan bij 600 vastgoedprofessionals en verrijk jezelf

Sociëteit Vastgoed

Toegang tot topbeslissers uit de Vastgoedsector

Kom in contact samen met de top van de Vastgoedsector.
Sociëteit Vastgoed

Selectief verloop binnen het netwerk

We gaan voor langdurige en renderende relaties.

Sociëteit Vastgoed

Grote onderlinge gunfactor tussen leden

Members SV begrijpen het belang van samenwerken.
Sociëteit Vastgoed

Verbonden worden op beslissersniveau

We willen direct schakelen om samen business te realiseren.

Sociëteit Vastgoed

Online contact leggen, nieuws delen en opleidingen volgen

Exclusief member portaal met E-learning en community omgeving.

Sociëteit Vastgoed

Speciale titel voering voor gecertificeerden

Als member krijg jij de titel MSV om jouw expertise aan te geven.

Kies jouw lidmaatschap:

ONLINE ACADEMY

Onbeperkte Online Vastgoedkennis

€ 197,-

Inbegrepen in online Academy+

+ Constant & onbeperkt toegang tot vastgoedkunde- educatie & alle updates

+ Erkende Certificaten plus PE punten

+ Online Bibliotheek met persoonlijke ontwikkeling trainingen & publicaties meesterwerken

+ Onbeperkt &ongelimiteerd toegang tot dé Online Vastgoed Academy (twv € 2700 euro)

+  Toegang App plus gratis updates cursussen

+ Uniek, waardevol abonnement door actuele inzage bedrijfs- en vastgoedprocessen

Top docenten &  ongelimiteerde exclusieve vastgoedkunde

Online leren, start NU!

PERSOONLIJK

Jouw netwerk, jouw business

€ 795,-

Toegang tot uniek en loyaal Netwerk (500 + vastgoed organisaties)

+ Platform met jouw persoonlijke profiel om direct te connecten door nieuws en kennis te delen

+ Kosteloos toegang tot tientallen events en masterclasses

+ 50% korting op live
Opleidingen Sociëteit Vastgoed Academy

+ 50% korting op Exclusieve diners, lunches & sportieve events

+ Onbeperkte toegang tot online Academy  incl. App (t.w.v. €2700,-)

+ €100,- Staffelkorting bij aansluiting per extra lid eigen organisatie

+ Toegang en invitatie LinkedIn Netwerk

Uitnodiging Thema sessies met experts

PRIME

Meest gekozen, exclusief voor beslissers

€ 1995,-

Alles uit PERSOONLIJK +

+ Toegang tot Exclusieve Prime events

+ Opzet en organisatie kennistafel met businesspartners

+ Persoonlijk interview Sociëteit Vastgoed podcast (t.w.v. €995,-) + publicatie Spotify 

+ Podiumrol bij Sociëteit Vastgoed event

+ Onbeperkte publicaties nieuwsbrief (+5000 bouw- en vastgoedcontacten) (Inter)nationale zichtbaarheid

+ Onbeperkt toegang online Academy opleidingen

+ Deelname Vastgoed radioshow als spreker

+ Events online terugkijken

Marketing advies & korting video Consult Media

Oscar van Opstal Sociëteit Vastgoed
Sociëteit Vastgoed brengt vernieuwing, nieuwe inzichten én mensen op een verrassende manier samen. Een unieke combinatie waar de vastgoedsector behoefte aan heeft.
Oscar van Opstal MSV - VanOpstal & Vannimwegen
arrow_drop_up arrow_drop_down