Members Only voordeel

Beste vriend,

We brengen je graag op de hoogte van de laatste actualiteiten binnen jouw zakelijke familie.

Nieuwe tijden, nieuwe invullingen

Sociëteit Vastgoed is in de eerste plaats een kennisplatform, en de opleidingen via de Academy worden nu dan ook iedere maand aangevuld, elke maand nieuwe (gratis voor leden) vastgoedkennis op universitair niveau. De komende weken staan de nieuwe cursussen allemaal voor je klaar.

De opleidingen worden, as we speak, nu opnieuw toegevoegd, voor het geval we weer even aan huis gebonden zullen zijn. Tijdens de vorige lock down is er enorm veel gebruik gemaakt van de Academy, vandaar dat we deze graag aan gaan vullen.

Nieuwe vastgoedkennis dus, coming up!

Daarnaast zal er op de website een kennisbank invulling krijgen. Ook daar wordt achter de schermen hard aan gewerkt. Hierdoor zal vastgoedkennis beschikbaar worden gesteld, zodat je altijd als eerste de kennisbank van Sociëteit Vastgoed kunt raadplegen.

Daarnaast kun je een app tegemoet zien die volgende maand gelanceerd wordt, waarmee je de gehele community en de opleidingen  ook online kunt volgen en contacten. Op die manier zorgen wij ervoor dat de ruim 500 leden elkaar niet hoeven te missen! We brengen je natuurlijk direct op de hoogte zodra deze live gaat. Op de app kun je alle cursussen ook direct inzien en volgen. Daar zal ook een opleiding zorgvastgoed aan toegevoegd worden!

Andere meetings

Het is niet anders, de live meetings zijn nu niet langer vanzelfsprekend.

Vandaar dat wij minimaal 2x per maand een online webinar organiseren. Natuurlijk prefereren wij live events, zoals de borrel van 2 weken geleden, maar ook wij beseffen dat we kunnen uitzien naar waardevolle bijeenkomsten in de toekomst.

We hopen van harte dat het geplande diner op 4 november aanstaande in het Apollo hotel, en de Ladies Lunch op 26 november aanstaande in Oosterbeek door zullen gaan. Zakelijke bijeenkomsten zullen vooralsnog doorgang vinden, en hotels bieden de mogelijkheid hiervoor. We nemen uiteraard alle voorzorgsmaatregelen en alle veiligheidsvoorschriften worden gehanteerd.

Voor diegenen die zich aangemeld hadden voor het Green Tie Gala en de andere meeting in oktober, hen hebben wij een gratis lidmaatschap van Business Masters Academy aangeboden ter waarde van € 475,00.

Members Only

Vanwege de actualiteiten willen wij ons graag verder naar onze leden uitstrekken.

Het abonnement op Business Masters Academy biedt jou toegang tot cursussen om jouw persoonlijke ontwikkeling een boost te geven. Wanneer jij als lid van Sociëteit Vastgoed hier eveneens graag gebruik van wil maken, laat het ons dan weten, dan ontvang jij gedurende de gehele maand oktober de code voor een gratis inlog die een heel jaar geldig is.

Een heel jaar? Ja, zeker, een heel jaar. Let op, tot en met 30 oktober aanstaande zonder kosten voor alle leden van Sociëteit Vastgoed. Je hoeft het me alleen maar te laten weten.

Persoonlijk

Ik hoop je echt ontzettend gauw weer te zien en te spreken! Mocht ik iets voor je kunnen doen, laat het me dan weten, er is heel veel mogelijk. Echt.

Door de focus te behouden op onze meerwaarde voor ons netwerk, en de toepasbaarheid van de kennis en informatie die we leveren, zijn wij iedere dag vol enthousiasme aan het werk en breiden wij onze service en diensten met veel plezier voor jou uit.

Geweldig dat ons clubhuis iedere dag bezocht wordt door leden die elkaar hier ontmoeten.

Blijf dat vooral doen, onze deur staat altijd open en ons clubhuis is van ons allemaal, toch?!

Veel liefs,

Claudia van Haeften
Founder Sociëteit Vastgoed

ps. de foto is gemaakt tijdens een meeting over zorgvastgoed in 2019 bij FRIS in Amsterdam

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen