Ladies in Real Estate

Voor vrouwen in het vastgoed, waarbij een 24/7 klok heerst en  innovatie, techniek, vastgoedkennis  is het van belang elkaar te vinden, met elkaar in gesprek te gaan en de verbinding met elkaar te maken.

Bij Sociëteit Vastgoed ontmoeten vastgoedvrouwen elkaar om af te stemmen, met elkaar na te denken, ideeën te delen, overwinningen om te zetten naar volgende kansen en om met elkaar te spreken over al datgene wat ons verbindt, als vrouwen in de vastgoedsector.

Waar gaan wij elkaar vinden en spreken?

Natuurlijk ontmoeten wij elkaar reeds bij de 40 meetings per jaar die Sociëteit Vastgoed organiseert. En daarnaast vinden wij elkaar op beurzen, nationaal en internationaal. We mailen en bellen en liken elkaars posts op social media. WIN, als onderdeel van Sociëteit Vastgoed, organiseert en begeleidt dat nu verder naar the next level.

Eens per kwartaal

Minimaal eens per 3 maanden organiseren wij een lunch of gezellige en waardevolle meeting op een goede locatie, met zo mogelijk makkelijke parkeergelegenheid, waar wij elkaar zien en spreken.

We nemen daarbij de tijd voor elkaar, wisselen van tafeldame tussendoor en kunnen elkaar gemakkelijk vinden en bereiken via de Sociëteit Vastgoed Network groep op LinkedIn.

Daarnaast inviteren wij bijzonderen en unieke vrouwen die ons inspireren, waar wij kennis mee kunnen delen en die ons meenemen op datgene waar wij mee dealen.

Het succes van deze meetings maakt duidelijk dat het steeds veel energie levert, het waardevol en gezellig is, en bovendien fantastisch voor nieuwe business mogelijkheden.

Wil jij ladies in real estate inviteren op jouw locatie? Fijn, laat het ons dan weten, dan kunnen wij samen een mooie meeting organiseren!