REE post master Sociëteit VASTGOED Academy

Online cursus: Vastgoedrekenen 

Live opnames + aanvullende modules

Waardevolle & complete online-cursus waarbij jij inzicht krijgt in alle aspecten van Vastgoedrekenen.

Wat jij gaat leren in deze Online-Cursus

  Waarom is deze cursus essentieel voor elke professional die met vastgoed werkt?
  Omdat zorginstellingen zelf de verantwoordelijkheid dragen voor hun vastgoed. Daarnaast dealen zij met de scheiding van wonen en zorg, terwijl de vraag naar zorgvastgoed en seniorenwoningen enorm toeneemt. Deze actuele ontwikkelingen vereisen duidelijke keuzes van zowel zorginstellingen als ontwikkelaars, beleggers, investeerders en gemeenten. Deze cursus biedt jou directe handvatten en inzichten om de strategie rondom zorgvastgoed te optimaliseren terwijl je praktische tools aangeboden krijgt om jouw businesscase goed in te richten.  Ron neemt jou mee op zorgexploitatie versus vastgoedexploitatie, beleggen in zorgvastgoed en uiteraard de waarde van zorgvastgoed als investeringscategorie. Jouw basis voor de toekomst van vastgoed.
Jan van den Hogen
Jan van den Hogen

Jouw leraar: Jan van den Hogen

Jan van den Hogen is een inspirerende senior vastgoedprofessional met een sterke affiniteit voor logistiek en light-industrial vastgoed. Voorheen was van den Hogen werkzaam in het complete scala van vastgoedactiviteiten, variërend van property management, asset management tot portfolio management.

Zijn sterke punten zijn het altijd nét even anders tegen de problematiek in het vastgoed aankijken, andere benaderingswijzen kiezen, en tegendraads denken. Van den Hogen is een groot voorstander van kennisdeling, kennisverrijking en kennisoverdracht.

Daarom is hij parttime course leader binnen de opleiding Real Estate Management aan de Saxion University of Applied Sciences in Deventer. Deze MSc opleiding, met een academische graad van de Greenwich University of London, waarmee de Saxion University samenwerkt, leidt de studenten op tot hoogwaardige specialisten in het vakgebied. Binnen de Vastgoed Academy van de Sociëteit Vastgoed brengt van den Hogen kennis in door e-learning, Quick Guides, artikelen en specialistische programma’s.

Wisse Stenchlak - Sociëteit Vastgoed
“Erg leuk om met behulp van inspirerende voorbeelden van Jan van den Hogen, praktijkvoorbeelden omtrent de rekenmethodieken van beleggers, taxateurs, makelaars en ontwikkelaars in het vastgoed eigen te maken. Het was het mijn intentie om vooral mijn klanten; beleggers / eigenaren nóg beter te begrijpen. Dat is meer dan gelukt naast de lol die we met elkaar hebben gehad. Ik heb hard kunnen lachen om de humor van Jan en de groep! Maakt leren toch een stuk leuker zo.
Wisse Stenchlak - Associate Partner bij Powerplant

Bestel de cursus of word lid van SVA+

Maak jouw keuze!

Éénmalig

Vastgoedrekenen

499,-
247,-

Koop alleen deze cursus

 • E-learning + Live opnames inbegrepen
 • Jij krijgt binnen de cursus sr. huisvesting en Zorgvastgoed professionele e-learning opnames en de live opnames van de opleiding zelf.
 • Zo kan jij zelf kiezen welke modules jij kijkt in jouw eigen tijd.  
 • Jij hebt meer dan 5 + uur aan beeldmateriaal tot jou beschikking waarin jij volledig wordt geïnformeerd over deze asset class.
Per jaar

SV Academy+ lidmaatschap

795,-

Word lid en ontvang al onze online- cursussen. 

Nu en in de toekomst, zolang jouw lidmaatschap actief is.

 • Voor nog géén 17 euro per maand heb jij
 • Onbeperkt en ongelimiteerd toegang tot dé Online Vastgoed Academy
 • Inlog Academy app (gratis downloaden)met alle online cursussen 
 • Online Bibliotheek met trainingen persoonlijke ontwikkeling
 • Erkende Certificaten, registratie plus PE punten
 • Constant onbeperkt toegang tot vastgoedkunde- educatie & alle updates
 • Uniek, waardevol abonnement door actuele inzage bedrijfs- en vastgoedprocessen