Opleiding Asset management als eerste in Nederland!
22 september 2020 

Opleiding Asset management als eerste in Nederland!

Als eerste in Nederland organiseerde Sociëteit Vastgoed op 17 september jl. de opleiding Asset Management en Portefeuille analyse.

Een unieke mogelijkheid deze waardevolle vastgoed kennis nader te bespreken, begeleid te worden bij vragen en diverse waardevolle en interessante toepassingen te ontvangen van de meester zelf.

Jan van den Hogen gebruikt veelvuldig voorbeelden uit de praktijk, waardoor de training een concreet beeld geeft van de invulling van asset management, zoals dit wordt gehanteerd door een van werelds grootste beleggers.

De op zichzelf staande training is tevens onderdeel van REE

Jan van den Hogen is de leraar en master bij deze opleiding op het HQ van Sociëteit Vastgoed, als een op zichzelf staande training (plus ebook, presentaties en diverse naslagwerken) én als onderdeel van de Post Master Real Estate Economics (REE).

Jan is reeds sinds decennia werkzaam bij DEKA Immobiliën en heeft destijds voor ruim 800 miljoen aangekocht op de Zuidas. Hierdoor geeft hij inzichten en details van portefeuilles,  vastgoed ontwikkelingen en investeringen die zeer bijzonder te noemen zijn. De cursisten krijgen hiermee concreet een inzage in beleggen, ontwikkelen en de analyses van investeringen.

De opleiding vastgoedrekenen en 2 online modules (via Sociëteit Vastgoed Academy) zijn eveneens onderdeel van deze post master educatie.

Ben jij toe aan een Post Master educatie Vastgoed?

De volgende trainingen vastgoedrekenen zijn gepland op 11 en 12 november as, de volgende training Asset Management vindt plaats op 28 januari.

Wil je hier meer over weten? Meld je aan voor de opleidingen en lees de achtergrond van deze vastgoed opleiding.

Succes voor de cursisten! Tot Sociëteit Vastgoed!

Sociëteit Vastgoed Academy Sylvia de Haas

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen