Organize for the Future (OftF)  Sociëteit Vastgoed

Ambassadeurs / raad van inspiratie (HORUS)

De ambassadeurs effectueren steeds de verenigde netwerken te ontsluiten en te activeren teneinde Sociëteit Vastgoed te ondersteunen, aan te vullen en te intensiveren.

Betekenis HORUS

Horus was een dynastie god in de Egyptische mytologie, de grondlegger en bewaker van de structuur, die kracht, inzage, genezing en kennis vertegenwoordigde, de keuze van de raad der goden, met alziende ogen, ook ten aanzien van persoonlijke emoties.

Waarom HORUS

  • Sociëteit Vastgoed wil bouwen aan een sector waarin het thema “samenwerking en innovatie in de vastgoedbranche” centraal staat. Sociëteit Vastgoed richt zich op één gezamenlijk geformuleerd belang, namelijk om de kennis, samenwerking, kwaliteit en innovatie in de vastgoedsector te verhogen en blijvend aan te jagen.
  • Sociëteit Vastgoed wenst een multilateraal vertrouwen te organiseren tussen de verschillende vastgoednetwerken. De beste innovaties komen voort uit een combinatie oud en nieuw en die bereik je het snelst en het best door de netwerken van specialisten in de vastgoedbranche met elkaar in contact te brengen.

Ambassadeurs Association, de Raad van Inspiratie 

  • De ambassadeurs vormen samen de Raad van Inspiratie en adviseren het Bestuur van Sociëteit Vastgoed bij besluitvorming, strategie en invulling van de doelstellingen.
  • De Raad van Advies vergadert 3 á 4 maal per jaar omtrent strategie en voortgang. Daarnaast is er eenmaal per jaar een meeting met de Expert Teams, waar ook de de Raad van Inspiratie deel van uitmaakt.

Algemene informatie

De ambassadeurs effectueren steeds de verenigde netwerken te ontsluiten en te activeren teneinde Sociëteit Vastgoed te ondersteunen, aan te vullen en te intensiveren. Dit kan het benaderen van relaties voor de gebruikmaking van de locatie voor bijeenkomsten zijn, het geven van presentaties of relaties adviseren aan te sluiten als lid of sponsor/vriend. Op deze wijze wordt uiting gegeven aan de commitment van de ambassadeurs aan Sociëteit Vastgoed en wordt de gewenste groei en meerwaarde voor de vastgoedsector gerealiseerd.

The Moderators

Team Organize for the Future

Oscar van Opstal Sociëteit Vastgoed

Oscar van Opstal

Co Founder

vanOpstal &
Vannimwegen

Owen Zachariasse Sociëteit Vastgoed

Owen Zachariasse

Lead Consultant
Workplace Strategy
JLL

Claudia van Haeften Sociëteit Vastgoed

Claudia van Haeften

Founder
Sociëteit Vastgoed/Chepri/ Sociëteit Vastgoed Academy & Real Estate Radio

Check de agenda voor de aankomende HORUS meetings of neem deel aan de opleidingen omtrent Vastgoedkunde