Sociëteit Vastgoed, voor vastgoed professionals

Meer over ons

Sociëteit Vastgoed is een non-profit, op vastgoedexperts georiënteerde stichting, die beroepshalve educatiemeetings, trainingen, events en diners organiseert ten behoeve van netwerkintensivering en kennisoverdracht in de onroerend goed sector. Persoonlijke verbintenissen zien wij als dé belangrijkste schakel om relaties te intensiveren en business te optimaliseren.

Bekijk hier direct onze presentatie: Sociëteit Vastgoed Rebuild the world 2020, met alle details!

Verbonden in ervaring, kennis en branche

Sociëteit Vastgoed Members zijn positieve, intelligente, creatieve en ambitieuze mensen die zich voortdurend ontwikkelen en innoveren. Specialisten in hun vakgebied, trots op hun expertise en steeds bereid kennis te delen. Professionals die het verschil maken binnen een organisatie en die bereid zijn de benodigde veranderingen te begeleiden en te realiseren.

Om jou optimaal te kunnen servicen bieden wij jou de volledige range aan vastgoed disciplines, in een kwalitatief en sterk netwerk met een focus op persoonlijke ontwikkeling, duurzaamheid en samenwerking.

Creativiteit, innovatie, validatie en communiceren

Sociëteit Vastgoed heeft zich het ambitieuze doel gesteld een positief verschil te maken door creativiteit te stimuleren en daarmee een antwoord te zijn op gewenste groei in een exponentiële wereld en een sterk wijzigende maatschappij. Onze focus ligt daarbij op het bouwen van sterke relaties in een breed ecosysteem.

Door flexibel en transparant te zijn, data te combineren met analytische tools en te anticiperen op diepgaande en resulterende informatie zetten wij in op de behoefte van vastgoedexperts en hun organisaties.

Het team

Constantijn van Haeften

Constantijn van Haeften

Manager Business Development - Sociëteit Vastgoed

Claudia van Haeften-Coert

Claudia van Haeften-Coert

Founder & CEO Sociëteit Vastgoed

Mila ter Bekke

Mila ter Bekke

Personal Assistent - Sociëteit Vastgoed

ROI NOW? In relaties, business en duurzaamheid? Join for success

Samenwerking?

Belangrijk! Vandaar dat wij samenwerken met universiteiten, kennis-instituten, partners en organisaties die een directe invulling kunnen geven aan jouw wensen, gewenste groei en interesses.

Aandacht?

Aandacht is één van de belangrijkste aspecten van ons leven. Wij zorgen daar met veel energie voor door jou continue te informeren, te stimuleren, in contact te brengen en te servicen. Zo dragen wij steeds met aandacht zorg voor ons loyale en sterke netwerk.

Te duur?

Voor een geringe investering maak jij deel uit van hét netwerk van beslissers, heb je directe toegang tot de Academy, ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en wordt jouw intrinsieke motivatie voortdurend gevoed. En ja, als member kunt je aangeven deel uit te maken van dit kwaliteitsnetwerk door de titel MSV te gebruiken als waarborg voor jouw expertise in de sector.

Direct contact?

Wij bieden jou als member alle contact-details van de andere gasten en deelnemers en bieden jou directe toegang tot het gewenste netwerk.

Niveau?

Voor management en directie bieden wij op academisch niveau kennis en educatie, een directe connectie met de top van de sector, een hoge kwaliteit van meetings en veel plezier (ja, dat kan zeker samen!). Samenwerken begint bij loyaliteit en vertrouwen, dat onderbouwen wij graag door onze mediation, op dagelijkse basis.

Nationaal of regionaal?

Nationaal en internationaal. We organiseren meetings in heel Nederland én tijdens buitenlandse beurzen, ons netwerk is dan ook (inter)nationaal met een kennis van lokale wensen en ontwikkelingen in de sector.

Beslissers Netwerk?

Honderden beslissers en honderden professionals wachten op jouw invitatie en connectie om mee samen te werken en innovatie te implementeren in renderende business mogelijkheden.

Wij zijn er om succes, innovatie en positiviteit te genereren zodat jij door middel van geleverde kennis en persoonlijk contact groei realiseert, zowel persoonlijk als business wise.

Niet alleen nu, maar ook over 5, over 10 maar ook over 15 jaar. Dat doen wij door briljante, intelligente, creatieve en ambitieuze mensen zoals jij samen te brengen zodat carrières, organisaties en daarmee levens zodanig innoveren dat het op een positieve, verbindende wijze samenvalt.

  • Middels Sociëteit Vastgoed Netwerk bieden wij jou de mogelijkheid via een private group op LinkedIn direct te connecten en contact te maken met de andere members en vrienden van Sociëteit Vastgoed. (Klik voor meer informatie)
  • Middels Sociëteit Vastgoed Academy bieden wij kennis versterkende workshops, trainingen (members only) en diverse opleidingsmogelijkheden. Alles om jou te motiveren en je te providen met datgene waarmee je jouw business naar het volgende level brengt.
  • Wij stellen jou graag persoonlijk voor aan nieuwe contacten tijdens meetings, maar ook op eigen locaties. Je kunt ons daar altijd voor inschakelen als member of vriend en partner.
  • Omdat wij altijd reageren op de vragen uit de bouw- en vastgoedsector, bieden wij diverse soorten meetings. Deze variëren van congressen, masterclasses, sportieve events en workshops tot ontbijtsessies, lunches en diners. Daarnaast maken wij ook graag ruimte voor netwerkborrels en seminars.
  • Bekijk de Events voor de Meetings, of raadpleeg de Academy voor jouw volgende opleiding en cursus. Het laatste nieuws over Sociëteit Vastgoed delen wij op onze LinkedIn pagina, volg ons om niets te missen.

Sociëteit Vastgoed in de Pers

Publicaties

 

  • “Behind every great man, behind every great woman, there is a powerful community and network that actually carries them. Our ancestors survived because they were the only ones able to collaborate”. — Tomer Cohen, Vice President, LinkedIn