Sociëteit Vastgoed

Our Directors

Mogen wij onszelf even introduceren?

Claudia L. van Haeften – Coert MBA MSV

Founder en CEO Sociëteit Vastgoed en Founder VHCM

Sleutelwoorden: Vrolijk, Enthousiast, Connector, Ondernemer, Leergierig, Gevend, Investeren in een betere wereld, Empathisch, Vergevingsgezind, Geeft nooit op, Woord Architect, Energiek, Creatief, Verhalenverteller, Gaat altijd van het goede uit, Positief, Amsterdam & Arnhem, Optimalisator, Winnaar Mentaliteit,  Focus op Family, Dol op vastgoed, Wordt gelukkig als plannen slagen, Ambitieus, Verantwoordelijk & Altijd jouw bestwil voor ogen.

Constantijn van Haeften MSV

Directeur Sociëteit Vastgoed, Projectmanager VHCM

Sleutelwoorden: Een leven lang leren, Winnaar mentaliteit, Connector, Empathisch, Strategische denker, Creatief, Ideeën magneet, Gamer, Ambitieus, Familie- man, dol op Azië.

De start van Sociëteit Vastgoed in 2016

Onze missie en visie

” Toen ik 20 jaar in de sector werkzaam was, bleek het overduidelijk dat mijn gewaardeerde netwerk een sterke behoefte had aan een platform, waar men persoonlijk gezien en gehoord werd. Waar ruimte was voor ontwikkeling, innovatie, kennis- en business delen. Waar het mogelijk was altijd het hoogst haalbare na te streven, terwijl je daarbij gesteund en geholpen werd. Ook bij maatschappelijke ontwikkelingen zoals duurzaamheid en proptech. Omdat wij daar allemaal door geraakt worden ging dat direct verder dan een stelling die ons opgelegd werd. Deze emotie en beleving bewogen ons als personen. Samen met elkaar bouwen wij sindsdien ons netwerk”.

In 2017 volgde de Academy

Omdat je altijd wilt blijven ontwikkelen

” Door de snelle groei en de aansluiting van zoveel vastgoed-leiders realiseerden wij ons al gauw, dat alle waardevolle academische kennis binnen het netwerk gebundeld moest worden. Dan zou het mogelijk zijn dit ter beschikking te stellen van elkaar. Kennis en expertise zouden dan optimaal gedeeld kunnen worden. Het was met grote trots dat Sociëteit Vastgoed als eerste vastgoedorganisatie in 2017 de eerste academische online opleidingen en studies publiceerde. Enthousiast vervolgden wij, zodat wij in 2020 zowel offline, als online opleidingen konden delen. Van de members, voor de members. Uiteraard met PE punten en een directe en concrete meerwaarde voor iedere vastgoedprofessional die inzet op groei en ontwikkeling”.

2018, Organize for the Future

Omdat organiseren voor de toekomst vandaag gebeurt

” Sinds het moment dat ik Oscar van Opstal leerde kennen, wisten wij dat wij samen zouden gaan werken. Dezelfde energie en passie, dezelfde focus en doelgerichtheid. Beiden fan van de strategie van Napoleon. Samen bedachten wij de executives meetings Organize for the Future. Innovatie, ontwikkeling, proptech en circulariteit stonden daarbij hoog genoteerd op de agenda. Van de allereerste try out meeting maakte ik een verslag, wat gepubliceerd werd in Vastgoedmarkt. Vanaf het eerste moment waren deze sessies een succes. Het bracht leiders in de sector op informele wijze samen, terwijl vertrouwelijk gesproken kon worden over actualiteiten en bedrijfsinvullingen”.

2019, tijd voor Leaders of Change

Omdat het tijd was voor een vastgoedplatform dat groeit door reciprociteit

” Na 3 jaar en honderden members en partners diende de expertise en kennis  effectiever gedeeld te gaan worden. We formeerden Leaders of Change. Een strategisch team, een young executives club, een circulair team, de raad van advies, adviseurs, proptech experts en academische professionals. De concrete afspiegeling van de sector. Zo werd helder waar behoefte aan was, wat gedeeld en gegeven moest worden. We publiceerden vanaf dat moment ook video’s, podcasts, webinars, succesfactor opleidingen en ROI NOW sessies. Direct een groot succes. Het Sociëteit Vastgoed platform was gecreëerd, het wordt gevoed door reciprociteit “.

2020, waar staan we nu?

503
Aangesloten & Actieve leden
-
45
Motiverende meetings per jaar
-
105
Sprekers (Sector leiders) per jaar
-
31
Academische opleidingen ontwikkeld
-

Kies nu voor jouw gewenste toekomst!

“Sociëteit Vastgoed betekent voor mij een persoonlijke partner die proactief bijdraagt aan groei van (vastgoed)ondernemers; – door persoonlijk, oplossingsgericht en positief te zijn – door samen te werken met vastgoedondernemers en partners aan relevante diensten gericht op groei van ondernemers – door deskundigheid breed met de markt te delen en haar relaties te verbinden.”

Jack Zuidweg MSV
Business Partner Vastgoed & Duurzaamheid – Centraal Beheer (Achmea)