Sociëteit Vastgoed Algemeen

Q: Wat is Sociëteit Vastgoed?

A: Sociëteit Vastgoed is dé netwerkorganisatie die op een persoonlijke wijze professionals binnen de vastgoedsector bij elkaar brengt om kennis, wijsheid en ervaring te delen om elkaar daarmee te kunnen versterken en business te genereren.

Q: Wat doet Sociëteit Vastgoed?

A: Per jaar organiseert Sociëteit Vastgoed ongeveer 30 bijeenkomsten, Masterclasses, workshops, diners, trips, events, trainingen en netwerkborrels. Wij bezoeken tevens de nationale en internationale vastgoedbeurzen. Tijdens de meetings stellen wij jou graag persoonlijk voor aan jouw nieuwe contacten. Het is onze doelstelling vastgoedprofessionals op een laagdrempelige wijze met elkaar te verbinden en in contact te brengen, ter meerwaarde van zowel de persoonlijke- als de zakelijke groei en ontwikkeling. Ter stimulans van kennis en educatie bieden wij middels Sociëteit Vastgoed Academy gratis opleidingen aan voor onze members. Tevens organiseren wij workshops teneinde persoonlijke groei en ontwikkeling verder te onderbouwen.

Q: Wie zijn de experts van Sociëteit Vastgoed?

A: De experts van Sociëteit Vastgoed bestaan uit beslissing-nemers, ondernemers, management, eigenaren en directie uit de vastgoedsector die aangesloten zijn bij Sociëteit Vastgoed.

Q: Is Sociëteit Vastgoed een business netwerk organisatie?

A:Sociëteit Vastgoed is een non-profit-stichting, en een op de leden gerichte business organisatie met een maatschappelijk belang, die educatie georiënteerde meetings, trainingen en diners organiseert ten behoeve van netwerk-groei en het realiseren van kennisoverdracht in de onroerend goed sector.

Evenementen

Q: Zijn er kosten verbonden aan deelname aan de bijeenkomsten?

A: Aan deelname aan de door de Sociëteit Vastgoed georganiseerde bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden voor Sociëteit Vastgoed leden en sponsoren, met uitzondering van de diners en de sportieve events. Tevens vragen wij een kostendekkende bijdrage voor trainingen.

Q: Ben ik vrij een gast of collega te inviteren voor de bijeenkomsten, diners of meetings?

A: Jij bent als lid altijd in de gelegenheid een relatie of collega te inviteren als gast, zodat jij steeds de mogelijkheid hebt om zowel de bestaande relaties, als gewenste nieuwe relaties te spreken en te ontmoeten. Wij stimuleren dit, omdat wij jouw netwerk graag continue uitbreiden en intensiveren.

Q: Ik wil graag kennismaken met de gasten tijdens de meetings. Waar meld ik me aan?

A: Jij wilt graag onze meetings bezoeken? Wij staan klaar om jou te verwelkomen! Lees verder en schrijf je in voor de meetings naar keuze. Alle bijeenkomsten nog even nakijken? Bekijk dan onze Evenementen. Wil jij persoonlijk kennismaken met onze gasten? Geef dit alstublieft door bij jouw aanmelding en wij stellen jou persoonlijk aan jouw nieuwe relatie voor.

Membership (Lidmaatschap)

Q: Zijn er diverse soorten lidmaatschappen?

A: Wij bieden diverse soorten lidmaatschappen aan, speciaal samengesteld naar aanleiding van de vraag van ons netwerk. Voor iedere vastgoedprofessional zijn er op maat gemaakte lidmaatschappen beschikbaar.

Q: Wat bekent aansluiten bij Sociëteit Vastgoed voor mij?

A: Aansluiten betekent in direct contact staan met onze leden, de Leaders of Change, partners en vrienden. Door aan te sluiten wordt jij een gewaardeerd member van dit sterke en loyale netwerk waarin wij delen, transparant zijn, integer zijn, opleidingen en educatie aanbieden en bovenal buiten kennis, expertise en netwerk ook zorgen voor persoonlijk contact en een goede vibe.

Q: Zorgt Sociëteit Vastgoed voor extra zichtbaarheid van mijn organisatie wanneer ik aansluit?

A: Jij kunt als lid altijd meer informatie of nieuws over jouw projecten of organisatie delen via onze website, hetgeen we (zonder kosten) plaatsen met foto en link naar jouw bedrijfswebsite (zichtbaarheid per maand 26.000 unieke views).

Q: Wat betekent de certificering die uitgegeven wordt bij het lidmaatschap?

A: Het door Sociëteit Vastgoed afgegeven certificaat is een schriftelijke verklaring en accreditatie, afgegeven door het Bestuur en de Raad van Advies van de Sociëteit Vastgoed, een certificering die de kennis en expertise van de aangesloten en geregistreerde persoon bij de Sociëteit Vastgoed helder stelt. Tevens is dit een kwaliteitskeurmerk voor de diensten en/of producten waar deze persoon garant voor staat in de vastgoedsector. Na ontvangst van de certificering zijn de experts gemachtigd de MSV titel te voeren.

Friends & Partners

Q: Welke mogelijkheden zijn er voor vrienden of partnerschap?

A: Meer interesse in vriendschap of partner worden van de Sociëteit Vastgoed, en jouw organisatie prominent profileren bij de top van de vastgoedsector? Geweldig, wij vertellen jou graag meer hierover. Neem contact met ons op omtrent mogelijkheden tot sponsoring of bekijk de mogelijkheden om partner/vriend te worden van Sociëteit Vastgoed.

Q: Bestaan er samenwerkingen met andere vastgoed-organisaties, zodat ik die leden ook ontmoet bij Sociëteit Vastgoed?

A: We werken graag samen met andere brancheorganisaties zoals RICS , Vastgoedbelang, Economie en Ruimte of vastgoedorganisaties zoals Fakton, CBRE GI, JLL, Colliers en vele vele anderen. Op deze manier wordt steeds de mogelijkheid geboden het persoonlijke netwerk effectief uit te breiden en ontmoet jij bij iedere bijeenkomst nieuwe contacten.

Aansluiten Sociëteit Vastgoed

Q: Aansluiten biedt duidelijke voordelen voor mijn netwerk, hoe meld ik mij aan?

A: Jij besluit aan te sluiten? Welcome home! Lees verder en geef aan waar jij voor kiest. Binnen 48 uur ontvang jij bericht en maken wij alles voor jou in orde.