Member Reward System

Ben je als enthousiast member of partner zo overtuigd van de meerwaarde van Sociëteit Vastgoed dat jij jouw netwerk hiervan op de hoogte brengt? Fantastisch!

Dit willen wij ook graag belonen!

  • Voor 1 nieuwe persoon die een persoonlijk, bedrijfs- of executive lidmaatschap afsluit brengen wij € 150 netto korting op jouw  lidmaatschap in rekening, bij 2 nieuwe members kun jij een korting van € 200 netto tegemoet zien.
  • Breng jij 3 nieuwe members aan? Dan geven wij jou € 300 korting uit dank, doorberekend op jouw lidmaatschap van het nieuwe jaar.
  • Heb jij 4 nieuwe leden aangebracht? Geweldig, dan betalen wij met veel plezier het allergrootste deel van jouw lidmaatschap voor het  komende jaar en bieden wij jou een vorstelijke korting van € 450!
  • Bij 5 nieuwe leden of meer, heten wij jou van harte welkom in een Leaders of Change Team waarmee wij de toekomst en structuur van Sociëteit Vastgoed bespreken. We vermelden wij jou natuurlijk graag op de website (en in een persbericht wat wij uitsturen naar de landelijke vastgoedpers). Jouw lidmaatschap nemen wij dan natuurlijk voor een heel jaar geheel en volledig voor onze rekening. En ja, natuurlijk gaan we heel graag heerlijk met jou lunchen op onze kosten om dit te vieren!

Member loyalty Reductie

Een sterk netwerk wordt sterker en de onderlinge loyaliteit groeit door samen de basisfundering te bouwen en te versterken. Dat werkt alleen door dat met elkaar te doen.

Never stop learning

Breng jij members of geïnteresseerden aan voor Sociëteit Vastgoed Academy zodat jouw relatie(s) ook deelnemen aan een van onze opleidingen? Geweldig!

Breng jij 1 of meerdere deelnemers aan, dan kun jij maar liefst 50% directe korting tegemoet zien bij het deelnemen aan dezelfde desbetreffende opleiding. Ook als dit een tweedaagse masterclass of training is.

Het is extreem belangrijk, dat Sociëteit Vastgoed wordt gesteund door members zoals jij!

  • Loyale Members die het belang inzien van de focus op persoonlijke relaties.
  • Members die zich uitstrekken naar elkaar en met elkaar delen welke toegevoegde waarde ze ervaren door dit netwerk.
  • Members die, overtuigd van de toepassingen die wij sector-overstijgend aanbieden, dit enthousiast en positief delen in hun eigen netwerk.

Passie en visie delen

Groeien kun je niet alleen, daar hebben wij jou steeds voor nodig. Voor jouw inspanningen en jouw positieve berichten en referrals willen wij jou bedanken, dat doe je namelijk als vrienden onder elkaar.

Mogen wij jou bedanken voor jouw loyaliteit?

Laat het ons direct weten wanneer jij graag meewerkt aan onze intrinsieke groei en ons helpt versterken.

Push the button wanneer jij graag gebruik maakt van ons Loyaliteit Programma en geef aan waarvoor wij jou mogen belonen.

Druk hieronder op de rode knop en laat het ons weten! Dank je wel, geweldig dat wij op jou mogen rekenen.

societeit vastgoed