1 - daagse Masterclass 
Senioren huisvesting en Zorgvastgoed

Krijg inzicht in het speelveld van Seniorenhuisvesting & Zorgvastgoed-kunde

Wat jij gaat leren tijdens deze Masterclass

  Prettig wonen voor onze senioren en zorgvastgoed
  Dat gaat ons allen aan het hart. Als vastgoedmensen worden we primair gedreven om gebruikers een prettig, comfortabel dak boven hun hoofd te geven om in te wonen, werken en recreëren. De senioren woningmarkt en meer specifiek zorgvastgoed heeft nog een extra lading gezien de maatschappelijke impact en persoonlijke ervaringen van mensen. Daarnaast is met 55 miljoen vierkante meter bestaand vastgoed, immens verduurzamingsopgave en veranderende vraag dit verreweg de grootste woningmarktopgave van de eeuw.
  Alle reden om vanuit Sociëteit Vastgoed een pragmatische - door praktijkvoorbeelden gedreven - online & live opleiding te creëren voor al haar leden. Of je nu ontwikkelaar, beheerder, meer technisch of financieel gedreven bent, deze opleiding geeft jou inzicht in de basics van deze sector. 
   Docent Ron van Bloois (al 20 jaar actief in de zorgvastgoedmarkt, onder meer hoofddocent aan de Amsterdam School of Real Estate en voorzitter van onze werkgroep Osiris) neemt je in 5 collegeblokken mee in de materie:
  • Introductie cursus
  • Relevantie en Nederlandse zorgsector in transitie
  • Kijkje in de boardroom: actualiteiten
  • Data, gebruikers en typelogien zorgvastgoed
  • Zorgvastgoed als belegging

  Daarnaast bieden wij online ook alle podcasts en real estate radio show aan omtrent senioren huisvesting en zorgvastgoed.

  Ron van Bloois

  Docent Senioren huisvesting

  Ron streeft naar een toekomstbestendige maatschappij, met de (zorg)vastgoedsector, financiering en duurzaamheid als zijn belangrijkste dossiers. Hij initieert, faciliteert, legt verbanden, zoekt synergie via partnerships en kijkt verder dan het bestaande. Als founder van de Europese 'Senior Housing and Healthcare Association', hoofddocent bij de ASRE, op avontuur met MI en voorzitter van Osiris is hij jouw beste zorgvastgoed-partner tijdens deze waardevolle opleidingsdag voor vastgoedprofessionals. Verheug je op een dag vol kennis en nieuwe, waardevolle inzichten in deze assetklasse die de vastgoedsector op een verrijkende wijze verbindt. Voor iedereen die interesse heeft in de formulering van vastgoedstrategieën in de zorgsector.

  rob-courtens-dela
  Waardevolle opleidingsdag waarbij alle aspecten van zorgvastgoed worden belicht. De opleiding was boven verwachting.
  Rob Courtens - Portfolio Manager Real Assets at Coöperatie DELA

  Kosten & Locatie

  Kosten

  De kosten van deze opleidingsdagen bedragen € 997,00   per deelnemer. Dit is inclusief lunch, full service catering, parkeerkaart, les materiaal en klaslokaal.

  Gereduceerd tarief voor leden

  Wij bieden een gereduceerd tarief van € 498,50 voor deelnemers die lid zijn bij Sociëteit Vastgoed, Chepri of Sociëteit Vastgoed Academy.

  Gebruik kortingscode >>  SV50% << bij het afrekenen om als member Sociëteit Vastgoed, Chepri of Sociëteit Vastgoed Academy om met 50% ledenkorting deel te nemen.

  Kosteloos vervangen

  Als jij onverwacht verhinderd bent, kan jij je altijd kosteloos laten vervangen door een collega, mits tijdig aan ons doorgegeven. Kosteloze annulering is mogelijk tot drie weken voor aanvang van de bijeenkomst. Daarna ben jij het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Annulering kan alleen per email.

  Locatie

  • Arnhem ( De locatie gegevens ontvang jij in de bevestiging nadat jij je hebt aangemeld )
  • Tel. 026 4720501 / 0627058824

  Jij ontvangt voorafgaand aan de opleidingsdag aanvullende informatie omtrent parkeren, les materiaal en/of benodigdheden.

  Aankomende data

  Gisteren een zeer inspirerende dag gehad over seniorenhuisvesting en zorgvastgoed. De Sociëteit Vastgoed Academy organiseerde een masterclass over deze groeiende assetclass.


  De vraag naar passende en betaalbare woonconcepten voor senioren is enorm en zal de komende jaren alleen maar toenemen. Met o.a. een terugtrekkende overheid, senioren die langer thuis blijven wonen, green deals en de zoektocht naar specialisatie van zorgoperators is het een stevige opgave om aan deze vraag te voldoen. Dit krijgt nog een extra lading gezien de maatschappelijke impact en persoonlijke ervaringen van mensen.

  Het is van belang om de traditionele aanpak en denkwijze over de huisvesting van senioren te doorbreken. Ben bewust van de vragen die leven bij de doelgroep en zorg dat er een visie ligt over zowel de klant als het vastgoed.


  Bedankt Ron van Bloois & Claudia van Haeften!

  iwan-loeffen
  Iwan Loeffen - Assetmanager bij Wonen Limburg

  Masterclass: Senioren huisvesting en Zorgvastgoed

  • 17 januari 2023
  • 9 maart 2023
  • 6 juni 2023
  • 17 oktober 2023

  Op het aanmeldformulier, op de volgende pagina,  kan jij jouw gewenste datum kiezen om deel te nemen.