Sociëteit Vastgoed bereidt zich voor op 2021
Sociëteit Vastgoed
Sociëteit Vastgoed
Sociëteit Vastgoed
10/20/2020
1 min
0

Sociëteit Vastgoed bereidt zich voor op 2021

10/20/2020
1 min
0

Beste vriend,

We bevinden ons allen in een tijd van transitie. Daar ontkomen ook wij als kennisplatform en netwerkorganisatie niet aan.

We focussen ons meer dan ooit op de meerwaarde die wij jou willen leveren, door opleidingen, trainingen en educatie aan te bieden. Daarnaast gaan wij uiteraard door met de organisatie van bijzondere events, in hopelijk nog 2020, maar in ieder geval in 2021.

Verandering in samenstelling

Vanaf 1 november 2020 zal Constantijn van Haeften onze organisatie en stichting verlaten, omdat hij zich wil gaan richten op zijn eigen-, of een andere organisatie, in een nieuwe werkomgeving. Hij zal in goed overleg onze stichting dan niet verder ondersteunen, behalve bij urgente zaken.

We zijn ontzettend blij dat we met zoveel plezier hebben samengewerkt en zoveel mooie en unieke resultaten voor onze leden en partners hebben weten te realiseren.

Ik ben er onuitsprekelijk trots op dat we 3 jaar schouder aan schouder gewerkt hebben om dit mooie netwerk te laten groeien, en we vastgoedkennis zo waardevol hebben weten toe te voegen aan onze dienstverlening.

Hij heeft besloten dat het voor hem tijd is om solo te gaan vliegen en daar is uiteraard alle begrip voor, en hier wordt ook alle medewerking aan verleend. Vanzelfsprekend!

We blijven Constantijn natuurlijk volgen en zullen zijn waardevolle aanwezigheid en brede kennis enorm gaan missen.

We wensen hem dan ook enorm veel succes bij zijn nieuwe toekomst-invulling.

Nieuw aan boord

De taken van Constantijn worden voor een deel overgenomen door Savannah Schreuter (ja, inderdaad, het nichtje van). Savannah werkt al heel prettig met ons samen sinds de lancering van Business Masters Academy. Zij zal verantwoordelijk zijn voor de vastgoed kennisbank (binnenkort live) en social media. Haar functie is dan ook Content & Social Media Manager.

Hopelijk vanaf volgende maand, maar in ieder geval in 2021 gaan we met meer energie en positiviteit dan ooit weer fantastische events organiseren! Daarnaast dienen de opleidingen op ons kantoor optimaal begeleid te worden. Er zullen nieuwe event managers zijn om jou te verwelkomen. We stellen hen binnenkort graag aan je voor!

Voor nu heel graag tot spoedig ziens, in ieder geval bij de online meetings de komende weken!

En…als jij een Teams Meeting met mij wenst om bij te praten of af te stemmen, laat het me dan weten, ik spreek veel leden op deze wijze en het is enorm fijn positieve energie en mogelijkheden voor kennis en business met elkaar te delen!

Ik hoop jou heel gauw weer te zien en te spreken, en kijk ernaar uit samen sterker en beter dan ooit uit deze periode tevoorschijn te komen!

Veel liefs,

Claudia van Haeften
Founder Sociëteit Vastgoed

Reacties
Categorieën