“Steeds meer beleggers geven aan te willen deelnemen aan een open-end fonds”.
Beleggen
Sociëteit Vastgoed
Beleggen
10/05/2020
1 min
0

“Steeds meer beleggers geven aan te willen deelnemen aan een open-end fonds”.

10/05/2020
1 min
0

Annexum, aanbieder van vastgoedfondsen voor particulieren, start vandaag het Open Woningfonds. Dit is het eerste open-end fonds van Annexum, waardoor beleggers het gehele jaar door hun investering kunnen uitbreiden of (gedeeltelijk) verhandelen. De vastgoedportefeuille zal voornamelijk bestaan uit residentieel vastgoed. Particuliere beleggers kunnen participeren vanaf € 5.000 en krijgen maandelijks interim-dividend uitgekeerd.

Huurwoningen ook in crisistijd betrouwbare belegging

societeit vastgoed annexum open end fonds

Open-end woningfonds Annexum

Huib Boissevain, oprichter en CEO van Annexum: “Steeds meer beleggers geven aan te willen deelnemen aan een open-end fonds. Zo bepalen zij zelf wanneer zij hun beleggingen aan- of juist verkopen. Woningen zijn hiervoor een ideale, waardevast product: om te voorkomen dat het woningtekort verder oploopt, moeten er in de komende tien jaar ruim 800.000 nieuwe woningen gebouwd worden. Niet alleen om het huidige tekort op te vangen, ook om aan de stijgende vraag van steeds meer Nederlanders te voldoen. Daarnaast zien we, net als bij eerdere crises, dat huurders ook in moeilijke tijden aan hun huurverplichting blijven voldoen. Ik verwacht daarom dat het beleggingsrendement op woningen nog lang positief uitpakt.”

Beursgenoteerde vastgoedaandelen

Naast residentieel vastgoed zoals appartementen, woningen in voormalige kantoren, (zorg)woningen, eengezinswoningen en serviceflats, wordt er ook voor een deel belegd in beursgenoteerde vastgoedaandelen. Binnenkort zal het eerste vastgoed worden aangekocht; een naar appartementen getransformeerd kantoorgebouw.

Reacties
Categorieën