Data-Driven Vastgoedstrategieën,
Haal het Maximale uit Jouw Investeringen

In deze 1-daagse training krijg je inzicht in geavanceerde analysemethoden om je vastgoedinvesteringen te optimaliseren en leer je complexe data omzetten in praktische inzichten voor jouw vastgoedportifeuille.

Grondige Investeringsanalyses

Leer diepgaande investeringsanalyses uitvoeren voor betere rendementen

Datagestuurde Besluitvorming

Verwerf expertise in datagestuurde besluitvorming voor vastgoedbeheer.

Balans tussen Rendement en Risico

Ontwikkel strategieën voor een gebalanceerd rendement-risicobeheer in vastgoed.

Over deze Training

De "training Investeringsanalyse & Asset Management" is een intensieve eendaagse training die vastgoedprofessionals de kennis en tools biedt om hun vastgoedportefeuille te optimaliseren. Deze training is speciaal ontworpen voor assetmanagers die zowel financieel als maatschappelijk het maximale uit hun investeringen willen halen, zonder in te leveren op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

In deze training duiken we diep in de kern van portefeuilleanalyse en investeringsstrategieën. Je leert hoe je een casus grondig analyseert en hoe je data transformeert naar waardevolle managementinformatie voor betere besluitvorming. We richten ons op het verhogen van zowel het financiële als het maatschappelijke rendement van je vastgoed, met een scherp oog voor de balans tussen rendement en risico.

Met een mix van theorie en praktijk, geleid door experts uit de sector, krijg je inzicht in de nieuwste analysetools en big data-toepassingen. Na deze masterclass beheers je de hoofdtaken van assetmanagement, kun je een gedegen markt- en investeringsanalyse uitvoeren, en weet je hoe je een performance concept aan een businessmanagementmodel koppelt.

Jan van den Hogen - Sociëteit Vastgoed Academy
Jan van den Hogen
Docent SVA

Trainer & Docent

Jan van den Hogen MSc MRICS MSV is een vooraanstaande vastgoedexpert met een passie voor logistiek en light-industrial vastgoed. Hij heeft een brede ervaring, van property tot portfolio management. Van den Hogen staat bekend om zijn unieke en innovatieve kijk op vastgoeduitdagingen.

Hij is een fervent voorstander van kennisdeling en is parttime course leader bij de MSc opleiding Real Estate Management aan de Saxion University in Deventer, in samenwerking met de Greenwich University of London.

Bij de Vastgoed Academy van de Sociëteit Vastgoed draagt hij bij met e-learning, artikelen en specialistische programma's.

Resultaat

 • Optimalisatie van Portefeuille: Je leert hoe je een vastgoedportefeuille effectief inricht om maximale rendementen te behalen.
 • Diepgaande Analysevaardigheden: Je verwerft de vaardigheden om grondige investeringsanalyses uit te voeren en casussen te doorgronden.
 • Data naar Inzicht: Je leert hoe je grote hoeveelheden data ontsluit en omzet in waardevolle managementinformatie voor strategische besluitvorming.
 • Duurzaam en Maatschappelijk Rendement: Je ontwikkelt strategieën om naast financieel rendement ook maatschappelijk en duurzaam rendement te realiseren.
 • Risicobeheersing: Je krijgt inzicht in hoe je de optimale balans tussen rendement en risico bepaalt binnen je vastgoedportefeuille.
Societeit Vastgoed Academy

Voor wie is deze training

 • Vastgoedprofessionals die financiële analyses willen aanscherpen
 • Beleggers gericht op rendementsoptimalisatie
 • Managers die portefeuillestrategieën willen verfijnen
 • Adviseurs die duurzaamheid en rendement willen balanceren
 • Beheerders die datagestuurde besluitvorming nastreven

Ervaringen van Deelnemers
aan onze trainingen

Ontspannen sfeer met een
inspirerende en goede docent...

Ik heb met veel plezier en interesse deelgenomen aan de module Vastgoedrekenen onderdeel uitmakend van het REE traject aangeboden door de SV Academy. Naast het opfrissen van veel kennis (je weet altijd meer dan je denkt blijkt ook hier) ook nieuwe kennis opgedaan. In een ontspannen sfeer met een inspirerende en goede docent en leuke medestudenten 2 goede dagen gehad. En ook niet onbelangrijk…….. weer nieuwe vastgoedcollega’s ontmoet.

edwin-h--mulder-bsc-mrics-msv-

Edwin Mulder

Founder/CEO bij Miller White Group BV
Inspirerende
praktijk voorbeelden
Erg leuk om met behulp van inspirerende voorbeelden van Jan van den Hogen, praktijkvoorbeelden omtrent de rekenmethodieken van beleggers, taxateurs, makelaars en ontwikkelaars in het vastgoed eigen te maken. Het was het mijn intentie om vooral mijn klanten; beleggers / eigenaren nóg beter te begrijpen. Dat is meer dan gelukt naast de lol die we met elkaar hebben gehad. Ik heb hard kunnen lachen om de humor van Jan en de groep! Maakt leren toch een stuk leuker zo.
wisse-stenchlak
Wisse Stenchlak 
Head of Consultancy bij Colliers

Ontdek essentiële thema's in onze 1-daagse, op de praktijk gefocuste training

Grondige Investeringsanalyse

Beheers de technieken voor diepgaande analyse van vastgoedprojecten.

Datagedreven Besluitvorming

Leer hoe je data omzet in strategische inzichten voor vastgoedbeheer.

Effectieve Portefeuilleoptimalisatie

Optimaliseer je vastgoedportefeuille voor maximale prestaties.

Balans in Rendement
en Risico

Ontwikkel vaardigheden om risico's te beheren en rendement te maximaliseren.

Duurzaamheid in Vastgoedstrategieën

Integreer duurzame praktijken in je investeringsbeslissingensd

Innovatieve
Marktinzichten

Verkrijg inzicht in de laatste trends en innovaties in de vastgoedmarkt.

Balans in Rendement
en Risico

Ontwikkel vaardigheden om risico's te beheren en rendement te maximaliseren.

Duurzaamheid in Vastgoedstrategieën

Integreer duurzame praktijken in je investeringsbeslissingensd

Innovatieve
Marktinzichten

Verkrijg inzicht in de laatste trends en innovaties in de vastgoedmarkt.
Societeit Vastgoed Academy

Erkenning & accreditatie

 • Officieel erkend opleidingsinstituut binnen de vastgoedsector.
 • Gecertificeerde trainingen en cursussen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.
 • Docenten met uitgebreide praktijkervaring en expertise in hun vakgebied.
 • Continue kwaliteitsbewaking en -verbetering van het opleidingsaanbod.
 • Toewijding aan het bevorderen van ethische en duurzame praktijken in de vastgoedsector.
Asset Management SVA
Niet leden: €899,50

leden SV:   €499,75

1-daagse training:
Investeringsanalyse en Assetmanagement

Trainingsdata 2024: (kiezen op het aanmeldformulier)

 • 15 januari 2024 - 09:00/16:00 - Arnhem
 • 12 september 2024 - 09:00/16:00 - Arnhem


Inclusief:

 • PE Punten
 • Erkend Certificaat van deelname
 • Interactieve training met ervaren docenten
 • Uitgebreide lunch, hapjes en drinken gedurende de dag


Aanmelden als lid met kortingscode: (onderaan de aanmeldpagina)

 • Kosteloos deelnemen - Premium SVA lid: PREMIUMSVA
 • met 50% korting deelnemen - Societeit Vastgoed lid: SV50
Aanmelden voor Training
Voor een optimaal rendement

Wij bieden met trots een tevredenheidsgarantie. 

Als onze training niet aan je verwachtingen of behoeften voldoet, staan wij achter onze kwaliteit en bieden wij een volledige terugbetaling aan. Jouw tevredenheid staat voorop, en we zijn toegewijd aan het leveren van waardevolle leermogelijkheden.

FAQ - Trainingen Sociëteit Vastgoed Academy

Wat kan ik verwachten tijdens deelname aan een training van SVA?

Bij deelname aan een SVA-training kun je een rijke leerervaring verwachten, geleid door ervaren vastgoedprofessionals. Onze trainingen zijn interactief, combineren theoretische kennis met praktische toepassingen, en zijn gericht op het ontwikkelen van zowel je professionele als persoonlijke vaardigheden. Je duikt diep in de materie door middel van lezingen, case studies, en groepsdiscussies, waardoor je praktische vaardigheden opdoet die direct inzetbaar zijn in je werk of bij investeringen.

Een essentieel onderdeel van onze trainingen is de mogelijkheid om te netwerken met gelijkgestemde professionals, wat je toekomstige carrière en investeringskansen ten goede kan komen. We zorgen er ook voor dat onze content altijd up-to-date is, inspelend op de laatste trends en ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Door deel te nemen aan een SVA-training, word je niet alleen deskundiger in vastgoed, maar word je ook onderdeel van een netwerk die streeft naar continue verbetering en succes in de sector.

Wie zijn de docenten bij SVA?

De docenten bij SVA onderscheiden zich door drie kernkwaliteiten die essentieel zijn voor effectief onderwijs in de vastgoedsector:

Vakkundigheid: Onze docenten beschikken over diepgaande kennis en ervaring binnen hun specifieke vastgoeddiscipline. Ze zijn meesters in het vertalen van complexe concepten naar begrijpelijke en toegankelijke lessen, waardoor studenten de materie volledig kunnen begrijpen en toepassen.

Engagement: Een diepe betrokkenheid bij het onderwijsproces kenmerkt onze leraren. Ze hebben een onuitputtelijke passie voor het delen van hun kennis en zijn toegewijd aan het actief ondersteunen van de ontwikkeling van elke student, met als doel niet alleen te onderwijzen maar ook te inspireren.

Communicatie: Excellente communicatievaardigheden staan centraal. Onze docenten zijn niet alleen in staat om helder en effectief hun kennis over te dragen, maar zijn ook vaardig in het luisteren naar en inspelen op de behoeften van studenten, wat zorgt voor een interactieve en responsieve leeromgeving.

Bovendien doceren onze docenten altijd vanuit de praktijk. Ze zijn ervaren experts met een solide trackrecord in de vastgoedsector, waardoor ze niet alleen theoretische kennis bieden, maar ook waardevolle praktijkervaringen en inzichten delen. Dit zorgt ervoor dat onze studenten leren van de besten en worden voorbereid op succes in de dynamische wereld van vastgoed.

Voor wie is deze training bedoeld?

De trainingen van SVA zijn ideaal voor vastgoedprofessionals, investeerders, projectontwikkelaars, zorgprofessionals, beleidsmakers, architecten, makelaars, consultants, academici, studenten en non-profitorganisaties die zich willen specialiseren in diverse disciplines in de Vastgoedsector.

Hoe lang duurt een training?

SVA's interactieve trainingen, variërend van 1 tot 2 dagen, dompelen deelnemers onder in de vastgoedsector met focus op dynamiek, markttrends, analyses, investeringskansen en strategieën.

Is er voorgaande kennis vereist om deel te nemen?

Er is geen specifieke voorafgaande kennis vereist. De trainingen is ontworpen om deelnemers van alle niveaus te voorzien van essentiële kennis en vaardigheden in deze sector. Wel is een basis aan ervaring in de vastgoedsector een pre. Bezoek de mogelijkheden in onze Online-Academy, blogs en kennisbank voor meer informatie.

Hoe meld ik me aan voor de training?

Aanmelden kan via de website. Er zijn opties voor zowel leden als niet-leden van Sociëteit Vastgoed, met verschillende prijsstellingen.

Heb je hier vragen over? Mail dan naar info@societeitvastgoed.eu

Wat als ik na het aanmelden toch niet kan deelnemen?

Bij ziekte is afmelden mogelijk, maar er gelden annuleringskosten omdat we al kosten hebben gemaakt en rekening hebben gehouden met je deelname. Je kunt ook een collega laten deelnemen of, als je dit minstens 5 werkdagen van tevoren aangeeft, een nieuwe datum kiezen voor deelname aan een volgende Training.

Wat als ik specifieke vragen heb voor de docent(en)

Bij jouw aanmelding heb je de mogelijkheid om direct jouw vragen te stellen op het aanmeldformulier. Daarbij heb je tijdens de trainingdag ook voldoende tijd om jouw casus voor te leggen en deze classicaal te behandelen.

Jan van den Hogen - Sociëteit Vastgoed Academy

Heb je vragen over onze trainingen?

We begrijpen dat je wellicht specifieke vragen of behoeften hebt met betrekking tot onze trainingen. Of je nu meer wilt weten over de inhoud, de duur, de docent of iets anders, we staan klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken hoe we jou het beste kunnen ondersteunen in jouw leertraject.


Direct mailen: Academy@societeitvastgoed.eu

Haal een optimaal rendement uit een Vastgoedportefeuille

N aanmelden