Claudia van Haeften - Sociëteit Vastgoed Academy

Leiderschap in de Vastgoedsector

Visie, Waarden en Strategieën voor Succes

Innovatieve Inzichten

De nieuwste inzichten en benaderingen voor modern leiderschap.

Praktijkgerichtheid

Pas direct toepasbare strategieën en tools toe specifiek ontworpen voor de dynamische vastgoedmarkt

Netwerk

Breid je professionele netwerk uit in onze trainingen voor toekomstige kansen en kennis.

Over deze Training

In de snel veranderende vastgoedmarkt staan professionals vaak voor de uitdaging om hun teams effectief te leiden door transformerende ontwikkelingen. 

De druk om te presteren, innovatief te zijn en tegelijkertijd een positieve werkomgeving te behouden, kan overweldigend zijn. Vastgoedprofessionals worstelen met het vinden van de juiste balans tussen het managen van dagelijkse operationele taken en het bieden van visionair leiderschap dat hun teams inspireert en motiveert.

Deze druk wordt versterkt door de noodzaak om voortdurend aan te passen aan nieuwe markttrends, technologieën en regelgevingen, wat kan leiden tot stress en onzekerheid over hoe te navigeren in deze complexe omgeving.

 

De oplossing voor deze uitdagingen wordt geboden in onze 1-daagse training "Modern Leiderschap in de Vastgoedsector", geleid door Claudia van Haeften. Deze training is specifiek ontworpen om vastgoedprofessionals uit te rusten met de kennis, vaardigheden en het vertrouwen die nodig zijn om effectief leiding te geven in een steeds veranderende markt. Deelnemers zullen leren hoe ze een heldere visie kunnen ontwikkelen en sterke waarden kunnen integreren in hun leiderschapsstijl, wat essentieel is voor het bouwen van veerkrachtige en gemotiveerde teams.

Door praktische strategieën en tools te verkennen, biedt deze training direct toepasbare oplossingen voor het leiden van teams, het stimuleren van innovatie en het navigeren door marktveranderingen met vertrouwen. Deelnemers zullen interactieve sessies ervaren, waarin ze kunnen leren van zowel de ervaringen van Claudia als die van hun mede-professionals, waardoor ze een waardevol netwerk van gelijkgestemden opbouwen.

Societeit Vastgoed Academy
Claudia van Haeften

Docent/Trainer

Claudia L. van Haeften is een veelzijdige ondernemer en de kracht achter Sociëteit Vastgoed, met een diepe passie voor het verenigen en versterken van de vastgoedsector. Als psycholoog, NLP Master, en ervaren coach, zet Claudia zich in om professionals te helpen hun volledige potentieel te bereiken door middel van gespecialiseerde netwerken, educatieve programma's, en duurzame samenwerkingen. Haar benadering, gericht op het bouwen van 'zakelijke families', bevordert loyaliteit, delen, en persoonlijke groei, wat leidt tot professionele en persoonlijke vervulling.
Sociëteit Vastgoed Event

Resultaat

 • Je ontwikkelt een heldere leiderschapsvisie die perfect aansluit bij de dynamiek van de vastgoedsector.
 • Je verwerft praktische strategieën en tools om effectief leiding te geven en je team te inspireren.
 • Je verbetert je communicatie- en beïnvloedingsvaardigheden, cruciaal voor het bouwen van sterke relaties binnen en buiten je organisatie.
 • Je leert hoe je met vertrouwen en flexibiliteit door de uitdagingen van de veranderende vastgoedmarkt kunt navigeren.
 • Je krijgt inzicht in innovatieve benaderingen voor waardecreatie en duurzaamheid binnen de vastgoedsector.
Societeit Vastgoed Academy

Voor wie is deze training

 • Vastgoedmanagers die hun teams willen motiveren en leiden naar uitzonderlijke prestaties en projectsuccessen.
 • Leidinggevenden in vastgoedbedrijven op zoek naar effectieve strategieën om hun organisatie door groei en verandering te sturen.
 • Projectleiders in de vastgoedontwikkeling die hun projectmanagementvaardigheden willen versterken met solide leiderschapsprincipes.
 • Senior makelaars en vastgoedadviseurs die leidinggevende rollen vervullen en hun invloed willen uitbreiden om betere resultaten te behalen.
 • Afdelingshoofden en teamleiders binnen vastgoedorganisaties die hun leiderschapsvaardigheden willen aanscherpen voor een effectievere teamdynamiek en bedrijfsresultaten.
  Review Jan van den Hogen
  Review Jan van den Hogen

  Transformeer de Vastgoedsector

  Ontdek hoe je met een heldere visie en sterke waarden niet alleen jezelf, maar ook je team en organisatie naar nieuwe hoogten kunt leiden. We verkennen praktische strategieën en tools die je direct kunt toepassen om effectief leiding te geven in een steeds veranderende markt.

  Een dag gevuld met inzichten
  Wat we gaan behandelen...

  Visie en Waarden Definiëren

  Het belang van een duidelijke visie en sterke waarden als fundament van je leiderschapsstijl.

  Leiderschapsstrategieën Ontwikkelen

  Verkenning van effectieve strategieën en technieken om je team te inspireren en te leiden.

  Communicatie en
  Invloed

  Het verbeteren van communicatievaardigheden en het leren beïnvloeden en motiveren van je team.

  Aanpassen aan Verandering

  Technieken om flexibel en veerkrachtig te blijven in het licht van marktveranderingen en nieuwe uitdagingen.


  Innovatie
  Stimuleren

  Methoden om creativiteit en innovatie binnen je team of organisatie te bevorderen.  Netwerken en Relaties Bouwen

  Strategieën voor het opbouwen van sterke professionele netwerken en het onderhouden van effectieve relaties binnen de vastgoedsector.
  Review Oscar van Opstal
  Review Oscar van Opstal

  Speciale Gastspreker

  We zijn verheugd om een vooraanstaande expert uit de vastgoedsector te verwelkomen als onze gastspreker. Deze spreker zal diepgaande inzichten en ervaringen delen over het overwinnen van uitdagingen in de vastgoedmarkt, het leiden van succesvolle teams, en het navigeren door de complexiteit van de industrie.

  Deze stappen, gecombineerd met de expertise van onze gastspreker, zullen je voorzien van de kennis, vaardigheden, en het vertrouwen om een effectieve leider te zijn in de vastgoedsector.

  Leiderschap in de vastgoedsector Sociëteit Vastgoed Academy
  Investering: €499,00

  1-daagse training:
  Toekomstgericht Leiderschap
  Transformeer de Vastgoedsector

  Trainingsdata: (kiezen op het aanmeldformulier)

  • 11 juli 2024 - 10:00 - 15:00  - Arnhem
  • 3 december 2024 - 10:00 - 15:00  - Arnhem


  Inclusief:

  • PE Punten
  • Erkend Certificaat van deelname
  • Interactieve training met ervaren docenten
  • Uitgebreide lunch, hapjes en drinken gedurende de dag


  Aanmelden als lid met kortingscode: (onderaan de aanmeldpagina)

  • Kosteloos deelnemen - Premium SVA lid: PREMIUMSVA
  • met 50% korting deelnemen - Societeit Vastgoed lid: SV50

  Wij bieden met trots een tevredenheidsgarantie. 

  Als onze training niet aan je verwachtingen of behoeften voldoet, staan wij achter onze kwaliteit en bieden wij een volledige terugbetaling aan. Jouw tevredenheid staat voorop, en we zijn toegewijd aan het leveren van waardevolle leermogelijkheden.

  FAQ - Trainingen Sociëteit Vastgoed Academy

  Wat kan ik verwachten tijdens deelname aan een training van SVA?

  Bij deelname aan een SVA-training kun je een rijke leerervaring verwachten, geleid door ervaren vastgoedprofessionals. Onze trainingen zijn interactief, combineren theoretische kennis met praktische toepassingen, en zijn gericht op het ontwikkelen van zowel je professionele als persoonlijke vaardigheden. Je duikt diep in de materie door middel van lezingen, case studies, en groepsdiscussies, waardoor je praktische vaardigheden opdoet die direct inzetbaar zijn in je werk of bij investeringen.

  Een essentieel onderdeel van onze trainingen is de mogelijkheid om te netwerken met gelijkgestemde professionals, wat je toekomstige carrière en investeringskansen ten goede kan komen. We zorgen er ook voor dat onze content altijd up-to-date is, inspelend op de laatste trends en ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Door deel te nemen aan een SVA-training, word je niet alleen deskundiger in vastgoed, maar word je ook onderdeel van een netwerk die streeft naar continue verbetering en succes in de sector.

  Wie zijn de docenten bij SVA?

  De docenten bij SVA onderscheiden zich door drie kernkwaliteiten die essentieel zijn voor effectief onderwijs in de vastgoedsector:

  Vakkundigheid: Onze docenten beschikken over diepgaande kennis en ervaring binnen hun specifieke vastgoeddiscipline. Ze zijn meesters in het vertalen van complexe concepten naar begrijpelijke en toegankelijke lessen, waardoor studenten de materie volledig kunnen begrijpen en toepassen.

  Engagement: Een diepe betrokkenheid bij het onderwijsproces kenmerkt onze leraren. Ze hebben een onuitputtelijke passie voor het delen van hun kennis en zijn toegewijd aan het actief ondersteunen van de ontwikkeling van elke student, met als doel niet alleen te onderwijzen maar ook te inspireren.

  Communicatie: Excellente communicatievaardigheden staan centraal. Onze docenten zijn niet alleen in staat om helder en effectief hun kennis over te dragen, maar zijn ook vaardig in het luisteren naar en inspelen op de behoeften van studenten, wat zorgt voor een interactieve en responsieve leeromgeving.

  Bovendien doceren onze docenten altijd vanuit de praktijk. Ze zijn ervaren experts met een solide trackrecord in de vastgoedsector, waardoor ze niet alleen theoretische kennis bieden, maar ook waardevolle praktijkervaringen en inzichten delen. Dit zorgt ervoor dat onze studenten leren van de besten en worden voorbereid op succes in de dynamische wereld van vastgoed.

  Voor wie is deze training bedoeld?

  De trainingen van SVA zijn ideaal voor vastgoedprofessionals, investeerders, projectontwikkelaars, zorgprofessionals, beleidsmakers, architecten, makelaars, consultants, academici, studenten en non-profitorganisaties die zich willen specialiseren in diverse disciplines in de Vastgoedsector.

  Hoe lang duurt een training?

  SVA's interactieve trainingen, variërend van 1 tot 2 dagen, dompelen deelnemers onder in de vastgoedsector met focus op dynamiek, markttrends, analyses, investeringskansen en strategieën.

  Is er voorgaande kennis vereist om deel te nemen?

  Er is geen specifieke voorafgaande kennis vereist. De trainingen is ontworpen om deelnemers van alle niveaus te voorzien van essentiële kennis en vaardigheden in deze sector. Wel is een basis aan ervaring in de vastgoedsector een pre. Bezoek de mogelijkheden in onze Online-Academy, blogs en kennisbank voor meer informatie.

  Hoe meld ik me aan voor de training?

  Aanmelden kan via de website. Er zijn opties voor zowel leden als niet-leden van Sociëteit Vastgoed, met verschillende prijsstellingen.

  Heb je hier vragen over? Mail dan naar info@societeitvastgoed.eu

  Wat als ik na het aanmelden toch niet kan deelnemen?

  Bij ziekte is afmelden mogelijk, maar er gelden annuleringskosten omdat we al kosten hebben gemaakt en rekening hebben gehouden met je deelname. Je kunt ook een collega laten deelnemen of, als je dit minstens 5 werkdagen van tevoren aangeeft, een nieuwe datum kiezen voor deelname aan een volgende Training.

  Wat als ik specifieke vragen heb voor de docent(en)

  Bij jouw aanmelding heb je de mogelijkheid om direct jouw vragen te stellen op het aanmeldformulier. Daarbij heb je tijdens de trainingdag ook voldoende tijd om jouw casus voor te leggen en deze classicaal te behandelen.

  Societeit Vastgoed Academy

  Erkenning & accreditatie

  • Officieel erkend opleidingsinstituut binnen de vastgoedsector.
  • Gecertificeerde trainingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.
  • Docenten met uitgebreide praktijkervaring en expertise in hun vakgebied.
  • Continue kwaliteitsbewaking en -verbetering van het opleidingsaanbod.
  • Toewijding aan het bevorderen van ethische en duurzame praktijken in de vastgoedsector.

  Ben je klaar om je leiderschapsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en een ware impact te maken in de vastgoedsector?

  Direct aanmelden