De Sleutel tot Geavanceerde Marktanalyse

Ontdek geavanceerde marktanalyse technieken en begrijp economische trends. Ideaal voor professionals die streven naar diepgaande kennis en praktische vaardigheden.

Direct aanmelden

Training duur

1 daagse training - 09:00 / 17:00

Training Locatie

Arnhem

Inclusief

Erkend Certificaat + PE Punten

Over deze Training

 • Deze eendaagse training duikt diep in de wereld van vastgoedeconomie en statistiek, gericht op het verstrekken van essentiële kennis over dataverzameling, data-analyse, en cruciale economische concepten.

 • De training behandelt onderwerpen zoals marktanalyses, vraag- en aanbodprincipes, prijsmechanismen, en de dynamiek van de geld- en kapitaalmarkt. Dit alles wordt verrijkt met praktijkvoorbeelden en real-world toepassingen, waardoor deelnemers een grondig begrip krijgen van de economische vraagstukken die spelen binnen de vastgoedsector.

Resultaat

 • Na het volgen van deze training zullen deelnemers in staat zijn om complexe marktgegevens te analyseren en interpreteren, waardoor ze beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen in hun vastgoedprojecten en -investeringen.

 • Deelnemers zullen ook leren hoe ze economische trends kunnen voorspellen en benutten, wat hen een voorsprong geeft in de competitieve vastgoedmarkt.
Societeit Vastgoed Academy

Voor wie is deze training

 • Deze training is ideaal voor vastgoedprofessionals die hun kennis willen verdiepen in vastgoedeconomie en statistiek. 

 • Het is bijzonder waardevol voor ontwikkelaars, investeerders, makelaars, en iedereen die betrokken is bij vastgoedbeheer of -analyse. Het is ook geschikt voor diegenen die hun carrière naar een hoger niveau willen tillen door een beter begrip van de economische krachten die de vastgoedmarkt beïnvloeden.

  Schrijf je in voor de Training!

  Aanmelden
  Jan van den Hogen - Sociëteit Vastgoed Academy
  Jan van den Hogen
  Docent SVA

  Trainer & Docent

  Jan van den Hogen MSc MRICS MSV is een vooraanstaande vastgoedexpert met een passie voor logistiek en light-industrial vastgoed. Hij heeft een brede ervaring, van property tot portfolio management. Van den Hogen staat bekend om zijn unieke en innovatieve kijk op vastgoeduitdagingen.

  Hij is een fervent voorstander van kennisdeling en is parttime course leader bij de MSc opleiding Real Estate Management aan de Saxion University in Deventer, in samenwerking met de Greenwich University of London.

  Bij de Vastgoed Academy van de Sociëteit Vastgoed draagt hij bij met e-learning, artikelen en specialistische programma's.

  Societeit Vastgoed Academy

  Erkenning & accreditatie

  • Officieel erkend opleidingsinstituut binnen de vastgoedsector.
  • Gecertificeerde trainingen en cursussen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.
  • Docenten met uitgebreide praktijkervaring en expertise in hun vakgebied.
  • Continue kwaliteitsbewaking en -verbetering van het opleidingsaanbod.
  • Toewijding aan het bevorderen van ethische en duurzame praktijken in de vastgoedsector.

  Ervaringen van Deelnemers
  aan onze trainingen

  Ontspannen sfeer met een
  inspirerende en goede docent...

  Ik heb met veel plezier en interesse deelgenomen aan de module Vastgoedrekenen onderdeel uitmakend van het REE traject aangeboden door de SV Academy. Naast het opfrissen van veel kennis (je weet altijd meer dan je denkt blijkt ook hier) ook nieuwe kennis opgedaan. In een ontspannen sfeer met een inspirerende en goede docent en leuke medestudenten 2 goede dagen gehad. En ook niet onbelangrijk…….. weer nieuwe vastgoedcollega’s ontmoet.

  edwin-h--mulder-bsc-mrics-msv-

  Edwin Mulder

  Founder/CEO bij Miller White Group BV
  Inspirerende
  praktijk voorbeelden
  Erg leuk om met behulp van inspirerende voorbeelden van Jan van den Hogen, praktijkvoorbeelden omtrent de rekenmethodieken van beleggers, taxateurs, makelaars en ontwikkelaars in het vastgoed eigen te maken. Het was het mijn intentie om vooral mijn klanten; beleggers / eigenaren nóg beter te begrijpen. Dat is meer dan gelukt naast de lol die we met elkaar hebben gehad. Ik heb hard kunnen lachen om de humor van Jan en de groep! Maakt leren toch een stuk leuker zo.
  wisse-stenchlak
  Wisse Stenchlak 
  Head of Consultancy bij Colliers
  Investeringsanalyse en Asset Management
  Investering: 899,50

  1-daagse training:
  Vastgoedeconomie en statistiek

  Trainingsdata 2024: (kiezen op het aanmeldformulier)

   • 13 mei 2024 - Arnhem
   • 19 november 2024 -  Arnhem


  Inclusief:

  • PE Punten
  • Erkend Certificaat van deelname
  • Interactieve training met ervaren docenten
  • Uitgebreide lunch, hapjes en drinken gedurende de dag


  Aanmelden als lid met kortingscode: (onderaan de aanmeldpagina)

  • Kosteloos deelnemen - Premium SVA lid: PREMIUMSVA
  • met 50% korting deelnemen - Societeit Vastgoed lid: SV50

  Wij bieden met trots een tevredenheidsgarantie. 

  Als onze training niet aan je verwachtingen of behoeften voldoet, staan wij achter onze kwaliteit en bieden wij een volledige terugbetaling aan. Jouw tevredenheid staat voorop, en we zijn toegewijd aan het leveren van waardevolle leermogelijkheden.

  FAQ - Trainingen Sociëteit Vastgoed Academy

  Wat kan ik verwachten tijdens deelname aan een training van SVA?

  Bij deelname aan een SVA-training kun je een rijke leerervaring verwachten, geleid door ervaren vastgoedprofessionals. Onze trainingen zijn interactief, combineren theoretische kennis met praktische toepassingen, en zijn gericht op het ontwikkelen van zowel je professionele als persoonlijke vaardigheden. Je duikt diep in de materie door middel van lezingen, case studies, en groepsdiscussies, waardoor je praktische vaardigheden opdoet die direct inzetbaar zijn in je werk of bij investeringen.

  Een essentieel onderdeel van onze trainingen is de mogelijkheid om te netwerken met gelijkgestemde professionals, wat je toekomstige carrière en investeringskansen ten goede kan komen. We zorgen er ook voor dat onze content altijd up-to-date is, inspelend op de laatste trends en ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Door deel te nemen aan een SVA-training, word je niet alleen deskundiger in vastgoed, maar word je ook onderdeel van een netwerk die streeft naar continue verbetering en succes in de sector.

  Wie zijn de docenten bij SVA?

  De docenten bij SVA onderscheiden zich door drie kernkwaliteiten die essentieel zijn voor effectief onderwijs in de vastgoedsector:

  Vakkundigheid: Onze docenten beschikken over diepgaande kennis en ervaring binnen hun specifieke vastgoeddiscipline. Ze zijn meesters in het vertalen van complexe concepten naar begrijpelijke en toegankelijke lessen, waardoor studenten de materie volledig kunnen begrijpen en toepassen.

  Engagement: Een diepe betrokkenheid bij het onderwijsproces kenmerkt onze leraren. Ze hebben een onuitputtelijke passie voor het delen van hun kennis en zijn toegewijd aan het actief ondersteunen van de ontwikkeling van elke student, met als doel niet alleen te onderwijzen maar ook te inspireren.

  Communicatie: Excellente communicatievaardigheden staan centraal. Onze docenten zijn niet alleen in staat om helder en effectief hun kennis over te dragen, maar zijn ook vaardig in het luisteren naar en inspelen op de behoeften van studenten, wat zorgt voor een interactieve en responsieve leeromgeving.

  Bovendien doceren onze docenten altijd vanuit de praktijk. Ze zijn ervaren experts met een solide trackrecord in de vastgoedsector, waardoor ze niet alleen theoretische kennis bieden, maar ook waardevolle praktijkervaringen en inzichten delen. Dit zorgt ervoor dat onze studenten leren van de besten en worden voorbereid op succes in de dynamische wereld van vastgoed.

  Voor wie is deze training bedoeld?

  De trainingen van SVA zijn ideaal voor vastgoedprofessionals, investeerders, projectontwikkelaars, zorgprofessionals, beleidsmakers, architecten, makelaars, consultants, academici, studenten en non-profitorganisaties die zich willen specialiseren in diverse disciplines in de Vastgoedsector.

  Hoe lang duurt een training?

  SVA's interactieve trainingen, variërend van 1 tot 2 dagen, dompelen deelnemers onder in de vastgoedsector met focus op dynamiek, markttrends, analyses, investeringskansen en strategieën.

  Is er voorgaande kennis vereist om deel te nemen?

  Er is geen specifieke voorafgaande kennis vereist. De trainingen is ontworpen om deelnemers van alle niveaus te voorzien van essentiële kennis en vaardigheden in deze sector. Wel is een basis aan ervaring in de vastgoedsector een pre. Bezoek de mogelijkheden in onze Online-Academy, blogs en kennisbank voor meer informatie.

  Hoe meld ik me aan voor de training?

  Aanmelden kan via de website. Er zijn opties voor zowel leden als niet-leden van Sociëteit Vastgoed, met verschillende prijsstellingen.

  Heb je hier vragen over? Mail dan naar info@societeitvastgoed.eu

  Wat als ik na het aanmelden toch niet kan deelnemen?

  Bij ziekte is afmelden mogelijk, maar er gelden annuleringskosten omdat we al kosten hebben gemaakt en rekening hebben gehouden met je deelname. Je kunt ook een collega laten deelnemen of, als je dit minstens 5 werkdagen van tevoren aangeeft, een nieuwe datum kiezen voor deelname aan een volgende Training.

  Wat als ik specifieke vragen heb voor de docent(en)

  Bij jouw aanmelding heb je de mogelijkheid om direct jouw vragen te stellen op het aanmeldformulier. Daarbij heb je tijdens de trainingdag ook voldoende tijd om jouw casus voor te leggen en deze classicaal te behandelen.

  claudia-van-haeften

  Heb je vragen over onze trainingen?

  We begrijpen dat je wellicht specifieke vragen of behoeften hebt met betrekking tot onze trainingen. Of je nu meer wilt weten over de inhoud, de duur, de docent of iets anders, we staan klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken hoe we jou het beste kunnen ondersteunen in jouw leertraject.
  Direct aanmelden