2 daagse opleiding: Vastgoedrekenen in Arnhem

Deze opleiding is uitgeroepen tot de beste Vastgoedrekenen educatie training, door een onpartijdige vakjury van professionals.

Enkele onderwerpen die jij gaat masteren

Vastgoedrekenen voor Professionals


Jij leert de economische perspectieven en typische financiële ratio’s hanteren die de stakeholders in het vastgoeddomein hanteren, en complexe praktijksituaties te doorgronden.

 • Regel van 72
 • BAR & NAR
 • Principes van het hefboomeffect
 • Enkelvoudige en samengestelde interestcalculaties
 • Annuïteiten met prenumerando en postnumerando termijnen
 • Contante- en eindwaarde analyses
Jan van den Hogen
Jan van den Hogen MSc MRICS MSV

Docent Vastgoedrekenen

Jan van den Hogen MSc MRICS MSV Is een inspirerende senior vastgoedprofessional met een sterke affiniteit voor logistiek en light-industrial vastgoed. Voorheen was van den Hogen werkzaam in het complete scala van vastgoedactiviteiten, variërend van property management, asset management tot portfolio management.

Zijn sterke punten zijn het altijd nét even anders tegen de problematiek in het vastgoed aankijken, andere benaderingswijzen kiezen, en tegendraads denken. Van den Hogen is een groot voorstander van kennisdeling, kennisverrijking en kennisoverdracht.

Daarom is hij parttime course leader binnen de opleiding Real Estate Management aan de Saxion University of Applied Sciences in Deventer. Deze MSc opleiding, met een academische graad van de Greenwich University of London, waarmee de Saxion University samenwerkt, leidt de studenten op tot hoogwaardige specialisten in het vakgebied. Binnen de Vastgoed Academy van de Sociëteit Vastgoed brengt van den Hogen kennis in door e-learning, Quick Guides, artikelen en specialistische programma’s.

Wisse Stenchlak - Sociëteit Vastgoed
“Erg leuk om met behulp van inspirerende voorbeelden van Jan van den Hogen, praktijkvoorbeelden omtrent de rekenmethodieken van beleggers, taxateurs, makelaars en ontwikkelaars in het vastgoed eigen te maken. Het was het mijn intentie om vooral mijn klanten; beleggers / eigenaren nóg beter te begrijpen. Dat is meer dan gelukt naast de lol die we met elkaar hebben gehad. Ik heb hard kunnen lachen om de humor van Jan en de groep! Maakt leren toch een stuk leuker zo.
Wisse Stenchlak - Associate Partner bij Powerplant

Kosten & Locatie

Kosten

De kosten van deze opleidingsdagen bedragen € 1.799,00 per deelnemer. Dit is inclusief lunch, full service catering, parkeerkaart, les materiaal en klaslokaal.

Gereduceerd tarief voor leden

Wij bieden een gereduceerd tarief van € 899,50 voor deelnemers die lid zijn bij Sociëteit Vastgoed, Chepri of Sociëteit Vastgoed Academy.

Kosteloos vervangen

Als jij onverwacht verhinderd bent, kan jij je altijd kosteloos laten vervangen door een collega, mits tijdig aan ons doorgegeven. Kosteloze annulering is mogelijk tot drie weken voor aanvang van de bijeenkomst. Daarna ben jij het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Annulering kan alleen per email.

Locatie

 • Arnhem
 • Sociëteit Vastgoed Academy , Opleidingsinstituut voor de vastgoedsector
 • Tel. 026 4720501 / 0627058824

Jij ontvangt voorafgaand aan de opleidings-dag aanvullende informatie omtrent parkeren, les materiaal en/of benodigdheden.

Data & aanmelden

2-daagse-masterclass-vastgoedrekenen-voor-professionals
Docent SVA: Jan van den Hogen MSc MRICS MSV

Vastgoedrekenen voor Professionals

 • 21 & 22 maart 2023
 • 24 & 25 oktober 2023

Op het aanmeldformulier, op de volgende pagina,  kan jij jouw gewenste datum kiezen om deel te nemen.