arrow_drop_up arrow_drop_down
13 november 2020 

"Wat fijn dat ik eindelijk mezelf kan voorstellen aan jullie"

Beste vriend,

Sinds de lancering van Business Masters Academy deze zomer werken wij enorm plezierig samen met een sympathieke en fijne professional, Savannah Schreuter. Door de kracht van het netwerk kwam zij onder onze aandacht op LinkedIn, via een post van haar oom Peter. Er was direct een goede klik en we werken samen hard aan de realisatie van de cursussen in het BMA Programma die nu dan ook voor jou klaar staan!

De inzet en positieve werkhouding van Savannah (Sav voor vrienden!) gaf ons zoveel vertrouwen en energie dat we haar vroegen ons ook te helpen bij het verder uitwerken van de social media van Sociëteit Vastgoed.

Nu we buiten een fantastisch kwaliteitsnetwerk, wat meer dan ooit het nut heeft bewezen, juist in deze tijd, eveneens optimaal invulling geven aan de Sociëteit Vastgoed Academy (academisch vastgoedkunde opleidingsinstituut), was het tijd voor versterking. Ook omdat Constantijn een groot deel van zijn tijd in zijn eigen bedrijf investeert, zodat de sector nu ook geserviced kan worden met professionele film en video, is dit een enorm welkome aanvulling op ons team.

Uiteraard kunnen jullie een persoonlijke kennismaking met Savannah tegemoet zien, bijvoorbeeld op de Ladies in Real Estate lunch op 26 november as. Wij zijn ervan overtuigd dat jullie net zo dol op Sav zullen zijn, als wij dat al zijn. Haar positieve lach, heerlijke energie en kundige begeleiding en ondersteuning is een fijne invulling van een waardevolle samenwerking waarmee wij jou optimaal willen ondersteunen.

Het woord nu heel graag aan Sav zelf:

“ Beste netwerk,

Wat fijn dat ik eindelijk mezelf kan voorstellen aan jullie.

Mijn naam is Savannah Schreuter en ik ben de nieuwe Content & Social Media Manager van Sociëteit Vastgoed en Business Masters Academy. Ik zal verantwoordelijk zijn voor het vullen van de Social Media met leuke, interessante en vooral relevante content en het visueel één geheel maken. Daarnaast ga ik er samen met Claudia voor zorgen dat er altijd goede content op de websites komt te staan. Hopelijk kunnen we snel live kennismaken.

Tot die tijd, hope we (digitally) meet soon!

Met een hartelijke en warme groet,

Sociëteit Vastgoed

Savannah Schreuter Sociëteit Vastgoed

Savannah Schreuter
Content & Social Media Manager

savannah@societeitvastgoed.eu| +31 6 20536631 “

Facebook I Twitter I LinkedIn I Instagram I YouTube
Ons beleid is altijd van toepassing I KvK Stichting Sociëteit Vastgoed 69027129

Eusebiusbuitensingel 75, 6828HZ Arnhem 10e etage
Parkeren: Remisestraat in p-garage Airbornetower

Sociëteit Vastgoed wordt mogelijk gemaakt door onze Members,Partners & Vrienden

Sociëteit Vastgoed Logo

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 500+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen