Wat mag ik voor jou doen?
Sociëteit Vastgoed
10/22/2020
3 min
0

Wat mag ik voor jou doen?

10/22/2020
3 min
0

Beste vriend,

Steeds vaker besef ik hoe bijzonder ik het vind wat ik doe. Hoe ik de gelegenheid krijg mensen iets te geven waarmee zij hun business en hun ontwikkeling in de versnelling kunnen brengen.

Daar krijg ik echt iedere dag een goed gevoel van, het voedt mijn energie en het zorgt ervoor dat ik echt elke dag met een grote lach achter mijn bureau schuif.

Elke dag?

Ja, echt iedere dag. Ik heb een visie om de sector te versterken, en de mensen die erin werken keten breed met elkaar te verbinden, omdat ik oprecht om je geef. Jou respecteer en het echt belangrijk vind jou optimaal service te kunnen bieden. Ik wil jou optimaal supporten en je geven wat jij nodig hebt om jouw business te versterken en je een goed gevoel te geven over jouw groei en ontwikkeling. Ook als dat meer toepassingen van duurzaamheid betekent. En vooral als dat jou als mens helpt jouw doelstellingen te realiseren.

Daarom spreek ik elke dag met veel mensen, ontmoet andere professionals om van elkaar te leren. Nodig je uit, breng je samen met andere experts en geniet ervan als het gezellig is, er gelachen wordt, jij iets hebt aan wat ik deel in webinars, tijdens unieke events, diners, lunches of cursussen. Als ik een appje krijg dat je genoten hebt of een telefoontje dat je het zo waardeert, dat ik een lead doorzet, of een mogelijke samenwerking. Geloof me, niemand word er blijer van dan ik.

Het is mijn hobby om over te brengen wat ik weet, waar ik energie van krijg en waar jouw goede gevoel over jezelf en zakelijke successen mee gestimuleerd kunnen worden.

Daar groei ik van, omdat het blijvend gevoed wordt door wat ik in overvloed heb.

De kaars bij een ander aansteken zorgt ervoor dat ik elke dag nieuwe ideeën heb, om het nog verder uit te breiden, om nog meer resultaten voor al diegenen te realiseren, die hiernaar uitkijken.

Academy

En dus wordt de Academy de komende maand verder uitgebreid met free educatie voor members. Super trots word ik daarvan! En daarom kun je speciale en nieuwe meetings tegemoet zien, buiten de reeds bekroonde vastgoed opleidingen. Daarom is ons Academisch College uitgebreid zodat je nog directer en gemakkelijker toegang krijgt tot top educatie. Tot nieuwe inzichten. Tot waardevolle content. Tot mogelijke investeringen. En tot tools die jou helpen jouw business en succes te optimaliseren.

Daarom verplaatsen we in deze periode onze meetings maar organiseren direct ook nieuwe.

Kan de lunch niet doorgaan in een restaurant? In ons grote kantoor is gelukkig alle ruimte om veilig met elkaar te eten en ervaringen uit te wisselen. Geen Provada diner, dan (hopelijk) wel een kerstborrel waarbij we ook op afstand elkaar een geweldig nieuw jaar kunnen wensen. En kunnen afstemmen wat we voor elkaar kunnen betekenen door ons uit te strekken naar elkaar.

We organiseren volkomen veilig een geweldig nieuwsjaarsdiner in Amsterdam om samen het nieuwe jaar, vol nieuwe mogelijkheden te vieren. En ja, we brengen je ook nieuwe en unieke waardevolle opleidingen (volgende week op de site!)

Heb jij je al aangemeld voor de vastgoedrekenen opleiding, van 2 dagen? Uniek in Nederland en waardevol voor iedereen die met vastgoed werkt. De eerdere cursisten waren laaiend enthousiast over de kennis en prettige wijze waarop les gegeven werd en persoonlijke input behandeld werd. Natuurlijk, zo leer je immers het best?

We strekken ons naar je uit

We missen elkaar allemaal, we hebben elkaar allemaal nodig. Dus strekken wij ons nog actiever naar je uit, om je te steunen, te stimuleren en nieuwe mogelijkheden te bieden. Nieuwe inzichten, nieuwe mogelijkheden, nieuwe samenwerkingen, nieuwe partnerships. Juist nu.

Community

Ik kijk er zo naar uit al deze geweldige ontwikkelingen met jou te mogen delen. Wij brengen oprecht graag waarde in bij onze relaties. Zodat de mogelijkheid tot groei, invulling krijgt.

Ik weet zeker dat jij er enorm van geniet, van de mensen, de kennis en de business die we delen. Online of live. We streken ons concreet naar elkaar uit. Daarom kun je nu de andere leden van de community vinden als je inlogt, en daar direct en gemakkelijk met elkaar connecten, afstemmen en in gesprek gaan.  En daarom kun je alle cursussen nu online bekijken, gemakkelijk en per hoofdstuk. En deze kennis direct toepassen. Met examens, zodat je direct je kennis en expertise kunt toetsen.

We zijn hier om te leren

Te leren van elkaar. Dat gaat het beste als je elkaar spreekt, en ontmoet. Naar elkaar kunt luisteren en nieuwe inzichten kunt delen. Nu veelal online, maar ook hiermee strekken wij ons optimaal naar elkaar uit.

Omdat we oprecht om je geven. We willen daarom niet alleen reactief reageren maar vooral invulling geven aan waarom Sociëteit Vastgoed bestaat. Wie we zijn en wie we willen servicen, dat is namelijk onze taak.

Ik ben heel benieuwd naar je reactie! Laat je me weten wat je ervan vindt?

Of het voldoende is, en of je nog details mist? Dan gaan we daarmee aan de slag. Tot het goed is. Goed voor jou.

Dank je wel.

Veel liefs,

Claudia

Reacties
Categorieën