Certificering MSV (Member Sociëteit Vastgoed)

Wij bieden kennis,  workshops, opleidingen en trainingen aan via Sociëteit Vastgoed Academy. Hiervoor worden PE Punten uitgegeven.

Dit organiseren wij vanuit de unieke en professionele combinatie van hoger onderwijs, academische theorie, praktische relevantie, business mogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling.

Wat we samen afspreken

Van de gecertificeerde wordt verwacht dat hij/zij de vakkennis onderhoudt en vernieuwt, dat met collega’s deelt (intervisie) en de markt/samenleving laat merken dat hij/zij over het vastgoed vak nadenkt en dat zichtbaar doet.

Er liggen diverse criteria ten grondslag aan de afgifte van een MSV certificaat en het uitgeven van de registratie , zoals normen, criteria, eisen of brancheregels.

Het afgeven van het MSV certificaat en de registratie namens Sociëteit Vastgoed wordt voorafgegaan door een controlehandeling zoals een inspectie en andere vormen van verificatie.

Certificering

 • Jij ontvangt jouw MSV certificering als waarborg voor de kwaliteit en expertise van de diensten en/of producten waar jij garant voor staat.
 • Na ontvangst van jouw certificaat ben jij gemachtigd de registratie MSV te dragen als borging en uiting van jouw professionele status als expert in de sector.
 • Het door Sociëteit Vastgoed afgegeven MSV certificaat is een schriftelijke verklaring en accreditatie voor de kwaliteit en expertise ten aanzien van de diensten en/of producten waar jij garant voor staat in de vastgoedsector.

Titel MSV

Als gecertificeerde ben jij gemachtigd de registratie MSV (Member Sociëteit Vastgoed) achter jouw naam te gebruiken waarmee jij helder stelt dat jij gekwalificeerd bent als expert binnen de branche.

Hiermee maak jij duidelijk aan zowel de sector als aan jouw netwerk dat jij voldoet aan vastgestelde kwalificaties van jouw vakkundige specialisme. Door het delen  van kwalitatief hoogstaande kennis en expertise kunnen wij de kwaliteit, educatie, kennisoptimalisatie en titelvoering verder inhoud geven.

Netwerk

Sociëteit Vastgoed staat garant voor innovatie, kennisdeling, specialisme(s), netwerkoptimalisatie, business kennis en de gewenste connectie realiseren tussen vastgoed-professionals.

Sociëteit Vastgoed organiseert ruim 45 on-en offline events en minimaal 20 studie mogelijkheden per jaar waarmee de gecertificeerden hun kennis up to date kunnen houden, hun netwerk uit kunnen breiden en hun vakbekwaamheid kunnen verstevigen. Voor geïnteresseerden delen wij hierbij de Sociëteit Vastgoed MSV systematiek.

Dit document bevat een overzicht van de beleidsregels ten aanzien van de professionele vakbekwaamheidstandaarden van gecertificeerden: Master Educatie MSV. Wil je dit document ontvangen? Vraag dit dan aan via ‏ledenservice@societeitvastgoed.eu

Om de MSV titel blijvend te hanteren, is het van belang door Sociëteit Vastgoed georganiseerde meetings te bezoeken en verdere mogelijkheden tot educatie te volgen via Sociëteit Vastgoed Academy.

Criteria

 • Jij hebt een HBO+ of universitaire studie (of gelijkwaardige opleiding)voltooid;
 • Jij bent directie of MT lid, werkzaam in- of rondom de vastgoedbranche;
 • Jij beschikt over een aantoonbaar vastgoed netwerk (LinkedIn);
 • Jij herkent je in de richtlijnen en het beleid van Sociëteit Vastgoed;
 • Jij hebt een oplossingsgerichte en positieve mentaliteit en bent bereid jouw expertise, netwerk en kennis te delen;
 • Jij hebt aantoonbare en gerelateerde bouw en of vastgoedkennis en je eigen persoonlijke specialisme;
 • Jij staat open voor groei en innovatie;
 • Jij bent tenminste 5 jaar aaneengesloten werkzaam (geweest) in of rondom de bouw- of vastgoedbranche op besluitvormende posities;
 • Jij bent van onbesproken gedrag, een prettig mens én hebt voldoende referenties die aan kunnen tonen dat jij een absolute professional bent.
 • Je bent bereid te leren en te ontwikkelen en wil delen van jouw kennis en expertise om de sector en de professionals uit jouw netwerk te versterken en te motiveren.

Professionaliteit

Na goedkeuring van jouw cv (LinkedIn), waaruit blijkt dat jij relevante werkervaring hebt opgedaan in de vastgoedsector op strategische en beslissende functies wordt jij bijgeschreven in het register van Vastgoed Experts van Sociëteit Vastgoed.

Vervolgens ontvang jij na de dienovereenkomstige procedures en bijschrijving in het register het uitgereikte certificaat en heb jij recht op de titel “MSV” achter de naam.

De titelvoering “MSV” staat garant voor jouw expertise  in jouw vakgebied op strategisch en beslissend niveau in de vastgoedsector.

Je verkrijgt door de certificering een titel die de communicatie onder professionals in de vastgoedsector vergemakkelijkt en tevens jouw vakbekwaamheid op strategisch en beslissend niveau in de bouw- of vastgoedsector helder stelt.

Leden van het grootste en meest actieve vastgoednetwerk laten hiermee aan elkaar en de sector zien dat zij deel uitmaken van de top van vastgoedprofessionals binnen de branche.


Contactgegevens

KvK Stichting Sociëteit Vastgoed 69027129 

Vesta Gebouw,
Jansbuitensingel 5,
Sociëteit Vastgoed
The Netherlands

+31(0)26 472 05 01
+31(0)6 270 58 824

info@societeitvastgoed.eu