Hét kennis- en netwerkplatform
voor vastgoed professionals

Impact maken, dat vormt het hart en de kwaliteit van onze stichting.

Door ambitieuze professionals persoonlijk te verbinden vanuit de behoefte aan groei en optimalisatie, stimuleren wij begrip en samenwerking:  

Impact realiseren door samen te werken, exclusieve sessies voor onze members toegankelijk te maken, op toplocaties, zodat je inzage krijgt in wat voor jou waarde heeft. Omdat dit de mogelijkheden tot waardevolle samenwerkingen effectueert. Je direct in contact komt met jouw business partners. Je onverminderd toepasbare kennis aangeleverd krijgt, omdat je als member op alle manieren in contact bent met de complete vastgoedsector in Nederland én België.

Ons DNA om tot het uiterste te gaan verbindt zich optimaal met de ontwikkelende vastgoedsector.

Grenzen verleggen, nieuwe standaarden realiseren en groeien door delen. Beschikbaar maken van netwerk, kennis en business. Jouw wensen als basis en daar de doelstellingen op inrichten door vertrouwen en kansen te voeden.

Energiek en enthousiast het positieve verschil maken als basis voor een zinvol bestaan. Waar jij happy van wordt. Dat is voor de stichting Sociëteit Vastgoed kwaliteit effectueren.

Sluit nu ook aan

Professioneel

 799,-
Per persoon Per jaar

+Toegang tot topbeslissers, hoger management, ondernemers en bestuurders
+ Met hoge korting deelname geaccrediteerde opleidingen en cursussen 
+ Toegang tot meetings uitsluitend voor leden (exclusiviteit)
+ Kosteloos toegang tot 50+ kennistafels en netwerkmeetings per jaar 
+ Met hoge korting deelname culinaire en sportieve events in binnen- en buitenland
+ Met meer dan 1 persoon deelnemen, gebruikmaken van staffelkorting (Bedrijfslidmaatschap), hoe meer personen deelnemen per organisatie, hoe hoger de korting

Meest gekozen

Business Masters - Elite

5999,-
3999,-
Per persoon Per jaar

Alles uit Professioneel + Alles uit Prime +

+ Unieke Sociëteit Vastgoed podcast opname met moderator + video + publicatie Spotify en YouTube  (twv € 2999,-)
+ (Inter)nationale Zichtbaarheid tijdens vastgoedbeurzen (invitatie exclusieve kennistafels & webinars):  publicatie op alle socials


 + Presentaties na afloop van de meeting direct in je mail, met link naar verslag en foto's van de sessie, plus de gastenlijst.

+ Unieke Persoonlijke invitatie standhouder & beursdeelname Expo Real incl. service, plus publicatie in Expo Real uitingen
+ Selectief verloop binnen netwerk
+ Alle vastgoedbranches van ondernemend Nederland en België bijeen gebracht
+ Deelname Expert Team uit eigen assetklasse (bij gebleken expertise), toegang tot top van de sector, deelname unieke sessies op waardevolle locaties.
Invitatie & organisatie kennissessie op eigen locatie met sprekers & gasten (nav wishlist), plaatsing website en professionele begeleiding en opvolging
+ Directe vastgoedkennis via de expertteams (notulen in ledenomgeving)
+ Nationale en Internationale bedrijfsbezoeken.
+ Organisatie digitale kennistafel met gewenste gasten/relaties, plus delen op socials/website, publicatie van meeting op website
 + Persoonlijke sessies met onze founder om te spreken over ambities, de sector en samenwerkingen, plus de mogelijkheden om te delen en te innoveren.
 +Zichtbaar middels Publicaties in nieuwsbrief (8000 vastgoedrelaties), social media (80.000views/ maand) en website (5000 unieke bezoekers/maand)
+ Met meer dan 1 persoon deelnemen? Gebruikmaken van staffelkorting, hoe meer personen deelnemen per organisatie, hoe hoger de korting

Prime, pp

1999,-
Per persoon Per jaar

Alles uit Professioneel + 

+ Toegang tot uniek en loyaal Vastgoed Netwerk 


+ Toegang tot online Leden Platform waarop jij jouw unieke dienst/product/ waarde voor de sector deelt. 
+Uitnodiging voor wereldwijde meetings door onze partners
+Maximaal 1000 geselecteerde leden
+ Op het gebied van zichtbare ondersteuning helpen wij jou graag bij de uitvoering, inzet of realisatie die jouw bedrijf concrete bekendheid geeft en invulling deelt van jouw usp op onze website en nieuwskanalen plus socials
+ Organisatie live uniek event op eigen locatie
+ Onze ambassadeurs staan klaar voor second opinion of overleg
+ Management, Directie en Ondernemers die wensen te delen en steeds de gunfactor hanteren

+ Toegang meetings van Expertteams, top van de sector, sterke onderlinge zichtbaarheid & hoge kwaliteit kennisdeling
+ Volledig lidmaatschap van Chepri, netwerk en kennisplatform Particuliere Beleggers (twv € 799)
+ Lidmaatschap online Sociëteit Vastgoed Academy met vastgoedcursussen, video, content en trainingen persoonlijke ontwikkeling, plus complete toegang App/ cursussen (twv € 495)
+ Met meer dan 1 persoon deelnemen? Gebruikmaken van staffelkorting, hoe meer personen deelnemen per organisatie, hoe hoger de korting

Claudia van Haeften Sociëteit Vastgoed
Claudia van Haeften, Founder Sociëteit Vastgoed

'The Network Always Wins'

“Het is met een blij hart dat ik jullie wil bedanken. Voor de samenwerkingen die gerealiseerd zijn, en de impact die we met elkaar maken om duurzaam te ontwikkelen en te verbeteren. Ik deel met veel trots dat Sociëteit Vastgoed bestaat uit  fantastische ondernemers, managers en leiders uit de Nederlandse en internationale vastgoedsector


Het is een enorm voorrecht jullie met elkaar in contact te brengen en gesteund te worden om onze doelstellingen blijvend invulling te geven.  Dat maakt mij oprecht gelukkig. 


Sociëteit Vastgoed is een betrouwbare en ‘gouden zee’ vol professionals die een enorme hoge gunfactor ten opzichte van elkaar hebben, wat zich uit door te delen”.

Daarom Sociëteit Vastgoed

Sociëteit Vastgoed
De sector is constant in beweging. Net als jij. Dat vraagt om een loyaal netwerk met een sterk kennisplatform en waardevolle relaties. Jij wenst jezelf voortdurend te ontwikkelen en blijvend te groeien, te connecten en te innoveren. Dat is de reden waarom Sociëteit Vastgoed de focus legt op wat jouw wensen zijn, en heeft daar de doelstellingen op ingericht. De verbintenissen bewijzen dat het werkt. Het belangrijkste? Dat wij er samen een duurzaam en toekomstgericht succes van maken. Jij als uniek persoon staat bij de sociëteit direct in contact met jouw zakenpartners. Hier vinden de experts elkaar. Hier ontmoet je degenen die jouw kennis voeden. Hier zetten we kansen om in samenwerkingen. Hier verrijk jij jezelf ten volle.
societeit vastgoed

In 5jaar tijd uitgroeien tot hét platform en business netwerk dat nationaal en internationaal partners heeft die onze visie met betrekking tot impact maken, duurzaam ontwikkelen, effectief samenwerken, gezondheid en geluk stimuleren, wordt gevoed door  te focussen op positieve mogelijkheden. Wij bieden niet alleen wat jij wenst, wij geven wat jij nodig hebt om te ontwikkelen en te vernieuwen.. Hoe we dat kunnen ? Omdat we naar je luisteren. Hier vindt je jouw zakenpartners, docenten en de vastgoedpartijen die voor jou van belang zijn. Hier realiseer je zichtbaarheid en een invulling van jouw dromen omdat we het samen doen. Dit leidt tot nieuwe inzichten. Tot samenwerkingen met waardevolle kennispartners. De weg naar groei & duurzaam succes heeft een naam. Welkom bij Sociëteit Vastgoed & Company. 

Sociëteit Vastgoed Events
Als personen strekken wij ons uit naar elkaar. Als mensen zijn wij op zoek naar verbinding en het realiseren van maatschappelijke meerwaarde. Het verkrijgen van impact. We ontsluiten de vastgoedketen voor jou, met direct en persoonlijk contact met jouw business partners die zakelijke vrienden worden. Door jou deelgenoot te maken van de kennis en mogelijkheden, en door ons DNA te voeden met nieuwe inzichten die de wereld van morgen optimaliseren. Omdat we daarmee jouw leven van vandaag gelukkiger en succesvoller maken.
Sociëteit Vastgoed

Jouw zakelijke vrienden ontmoet je bij Sociëteit Vastgoed

Ben jij werkzaam in- of gerelateerd aan de vastgoedsector? Onderteken jij  contracten en ben jij een positief ingestelde persoon die bereid is kennis, netwerk en expertise te delen zodat anderen er samen met jou het gewenste verschil mee kunnen maken? Geweldig! Dan ben jij absoluut geschikt voor dit kwaliteitsnetwerk wat gebouwd is op loyaliteit, empathische invulling, impact realiseren, kennisdeling en persoonlijke verbindingen door maatschappelijke belangen te dienen. Wij geloven in een wereld waarin samenwerkingen en elkaar versterken de gewenste impact realiseert.
Business Strategy Tools Sociëteit Vastgoed
Sociëteit Vastgoed is uniek omdat we het anders doen dan anderen en we als stichting niet gedreven worden door commerciële drijfveren. Wij sturen de stichting zonder winstbejag aan vanuit de visie een waardevolle en duurzame samenwerking met gewenste stakeholders te realiseren. Gericht op jouw groei en ontwikkeling. Samen impact maken door betrokken professionals economisch, emotioneel, enthousiast en ecologisch mee te nemen op hun gewenste toekomst en daarmee die van de vastgoedsector. Een mooie uitkomst van geven en elkaar optimaal te versterken. En daar hoort samen successen delen natuurlijk ook bij. Omdat het bevestigt hoe waardevol jij bent voor de wereld die we samen creëren..
societeit vastgoed

Groeien door te delen

Onze doelstelling is door het betrokken, persoonlijk en gericht verenigen van relaties, business, maatschappelijke betrokkenheid en kennis, live én online, de veranderende wereld impactvol op te bouwen. Hoe? Door professionals in de vastgoedsector te versterken. Onze basis is gefundeerd op loyaliteit en kansen delen. Hierdoor begeleiden we groei en creëren we waarde, succes en geluk. Als jij bereid bent te delen, jouw kennis te investeren en te connecten met oprecht leuke, waardevolle mensen ervaar dan het thuiskomen en de verrijking. Wij hebben de missie het beter, leuker, mooier, duurzamer en renderender maken voor jou en de sector. En dat is een belofte waar wij elke dag met volle overgave enthousiast aan werken.

Dit is wat jij krijgt als member Sociëteit Vastgoed

Jack Hommel Sociëteit Vastgoed
"Wat mooi hoe Sociëteit Vastgoed de kracht van mensen en hun onderlinge verbinding & samenwerking combineert met innovatie & technologie! En dat met als basisprincipes positief naar de wereld kijken en delen met elkaar wat je hebt. We zijn met Achmea (Centraal Beheer) trots dat we actief deelnemen in de Sociëteit!"
Jack Hommel MSV - Directeur bij Achmea NV (Centraal Beheer)
Sociëteit Vastgoed

Verbonden met jouw zakenpartners

Het vertrouwen in ons plan is gebleven, sterker nog, het groeit iedere meeting aan kracht en invloed. Zo deelt één van onze 750 leden: “Sociëteit Vastgoed is mijn zakelijke vastgoed familie. Persoonlijk contact, in combinatie met fun & inhoud. Iedere keer word ik blij verrast door de mensen die ik ontmoet, die direct van toegevoegde waarde zijn in mijn netwerk. Inmiddels doe ik zaken met een aantal leden en heb ik hechte vriendschappen ontwikkeld in dit topnetwerk. De events zijn zonder uitzondering inhoudelijk sterk, dynamisch met innovatieve inhoud en altijd met een zeer gemêleerd gezelschap, door de focus op samenwerking, kennisdeling en innovatie".

Sociëteit Vastgoed Events

De kracht van je netwerk

Wij hebben goed nieuws voor jou, want Sociëteit Vastgoed & Company biedt directe kansen om zakelijke mogelijkheden te realiseren. Geef NU concreet invulling aan jouw beoogde succes. Want net als jij, vieren wij Investeringen en Succes. Zetten verlies om in Kansen en leggen de focus op Ontwikkeling & Groei. Wij bieden jou een krachtig Platform, wat wordt gevormd door het sterke en loyale Netwerk en motiverende Academy. Dit vormt een kracht die het positieve verschil realiseert. Het versterkt zakelijke vriendschappen tussen jou en 750+ vastgoed professionals (management, teamleiders, directie, board, ondernemers): Jouw zakelijke familie met een sterke fundering in Expertise, Empathie, Impact maken en Kwaliteit.

Overtuigd? Nieuwsgierig?

Op zoek naar meerwaarde?

Sluit vandaag nog aan

Direct aanmelden
Sociëteit Vastgoed

Gedreven & gepassioneerd

Wees welkom bij dit loyale netwerk waar zakelijke groei en persoonlijke ontwikkeling onderdeel worden van een beter en gelukkiger leven. Omdat je concreet invulling gaat geven aan jouw doelstellingen. Ontmoet, ervaar, deel, leer en verrijk jezelf, samen met jouw relaties & opdrachtgevers. Hoe? We ontmoeten elkaar 45+ x per jaar bij kwalitatieve masterclasses, sector overstijgende congressen, unieke trainingen, probleem oplossende workshops, impactvolle kennistafels en gepassioneerde brainstormsessies. Samen produceren wij waardevolle content, video's en podcasts om te verbinden. Waardevolle verhalen van mensen die bijzondere en unieke waarden delen. Gedreven, uniek en authentiek. Net zoals jij.

sociëteit vastgoed

Samen oplossingen stimuleren

Samen actief aan het werk om de sector, en daarmee de gehele gebouwde omgeving impactvol te stimuleren om levensveranderende doorbraken te realiseren. Geen kansen voorbij laten gaan. Samen een opmerkelijke en blijvende verandering realiseren. De voeding komt uit de meetings, trainingen en kennisdeling via de live & online Academy,  als onderbouwing voor de MSV titel.  Door jou wekelijks uit te nodigen bieden we jou mogelijkheden jouw inzichten te vergroten en het gewenste verschil te maken. Concreet invulling geven aan gezamenlijke doelstellingen. Jij wilt toch straks niet beseffen dat jij kansen gemist hebt, kennis ontbeert hebt, te weinig impact hebt gemaakt op het leven en de business van jezelf én anderen en daardoor de gewenste meerwaarde niet hebt gerealiseerd voor de wereld van morgen?

Wat zeggen onze leden

Vernieuwing in de sector!

Sociëteit Vastgoed brengt vernieuwing, nieuwe inzichten én mensen op een verrassende manier samen. Een unieke combinatie waar de
vastgoedsector behoefte aan heeft“Oscar van Opstal Sociëteit Vastgoed
Oscar van Opstal  MSV

Eigenaar -  vanOpstal&

Fit for the future

Sociëteit Vastgoed helpt mij om 'aware' te zijn voor de maatschappelijke en vaktechnische veranderingen om ons heen waarmee we onze organisatie qua structuur, kennis en medewerkers kunnen aanpassen zodat we 'fit for the future' zijn
.

Hans Peter Fris Sociëteit Vastgoed
Hans Peter Fris MSV

CEO - FRIS | Real People

Klassiek gouden randje
Op iedere foto en post zie ik lachende mensen, gedekte tafels, volle glazen. Dat maakte me nieuwsgierig. Nu ken ik ook de gedeelde maatschappelijke betrokkenheid. Geweldig. Dit is een meerwaarde, een netwerk en kennisplatform met een klassiek gouden randje".
wytze kuijper Sociëteit Vastgoed
Wytze Kuijper MSV

Partner Cirkelstad

In contact met nieuwe klanten

Je weet ik praat graag met jullie praat over onze visie en onze plannen voor de toekomst. Maar dat we hier staan is ook jouw en jullie verdienste.


Sociëteit Vastgoed heeft ons altijd enorm geholpen en ons in contact gebracht met partijen die we nu tot onze klanten mogen noemen.  


Heeeel veel dank daarvoor!!!Hugo Jager Sociëteit Vastgoed
Hugo Jager MSV
Partner PlanAlogic
Familie gevoel 

Ik wil mijn complimenten geven voor de manier waarop jullie de markt benaderen met informatie. Jullie blijven me verrassen. Zo blijf ik betrokken bij mijn doelgroep en wij komen op een simpele manier aan de info die van belang is. Het realiseren van een familie gevoel in de onroerend goed sector. Drukdoende om de kwaliteit te waarborgen. Enige tijd geleden hebben jullie dit van de grond af opgebouwd en zie nu waar jullie staan. Top! Ga zo door.

Gerard Pruijn MSV

Sales Director RBM

Kwalitatief netwerk
Sociëteit Vastgoed is voor mij de beste vastgoed netwerk club. Ze bieden niet alleen een kwalitatief netwerk, maar zijn ook daadwerkelijk van toegevoegde waarde voor mijn eigen business. De visie van waaruit dit netwerk is opgebouwd is duidelijk voelbaar! Je voelt de passie van Claudia in alles wat ze doet. De waardevolle bijeenkomsten waarbij je zelf je eigen kennis ook echt weer kan verrijken van grote toegevoegde waarde . Kortom een echte aanrader voor elke vastgoed professional!
esther-dekker-de-pijper Sociëteit Vastgoed
Drs. Esther Dekker MSV
Directeur -Cube Investments

Sluit nu ook aan bij 700+ vastgoedprofessionals

Sociëteit Vastgoed

Toegang tot beslissers en experts uit de Vastgoedsector

Ontmoet de sympathieke  top van de Vastgoedsector.
Sociëteit Vastgoed

Selectief verloop binnen het netwerk

We gaan altijd voor langdurige en duurzame relaties en samenwerking.

Sociëteit Vastgoed

Grote onderlinge gunfactor en loyaliteit tussen leden

Members SV begrijpen het belang van samenwerken en delen.
Sociëteit Vastgoed

Verbonden op beslissersniveau

Management & directie die elkaar kennis, business en impact gunnen

Sociëteit Vastgoed

Contact, delen en educatie

Exclusief member portaal met E-learning en community omgeving.

Sociëteit Vastgoed

Titel voor gecertificeerden

Als member ontvang jij de titel MSV om jouw expertise helder te stellen.

Klaar om te innoveren? 

Sluit dan ook aan!

Professioneel

 799,-
Per jaar

+Toegang tot topbeslissers, hoger management, ondernemers en bestuurders
+ Met hoge korting deelname geaccrediteerde opleidingen en cursussen 
+ Toegang tot meetings uitsluitend voor leden (exclusiviteit)
+ Toegang tot uniek en loyaal Vastgoed Netwerk 
+ Toegang tot online Leden Platform waarop jij jouw unieke dienst/product/ waarde voor de sector deelt
+ Kosteloos toegang tot 50+ kennistafels en netwerkmeetings per jaar 
+ Directe vastgoedkennis via de expertteams (notulen in ledenomgeving)
+ Nationale en Internationale bedrijfsbezoeken
+ Alle vastgoedbranches van ondernemend Nederland en België bijeen gebracht
+ Management en Ondernemers die wensen te delen en steeds de gunfactor hanteren
+ Onze ambassadeurs staan klaar voor second opinion of overleg
+ Selectief verloop binnen netwerk
 + Presentaties na afloop van de meeting direct in je mail, met link naar verslag en foto's van de sessie, plus de gastenlijst
+ Met hoge korting deelname culinaire en sportieve events in binnen- en buitenland

+ Met meer dan 1 persoon deelnemen, gebruikmaken van staffelkorting (Bedrijfslidmaatschap), hoe meer personen deelnemen per organisatie, hoe hoger de korting

Meest gekozen

Business Masters

5999,-
3999,-
Per jaar

Alles uit Professioneel + Alles uit Prime +

+ Unieke Sociëteit Vastgoed podcast opname met moderator + video + publicatie Spotify en YouTube  (twv € 2999,-)
+ (Inter)nationale Zichtbaarheid tijdens vastgoedbeurzen (invitatie exclusieve kennistafels & webinars):  publicatie op alle socials
+ Unieke Persoonlijke invitatie standhouder & beursdeelname Expo Real incl. service, plus publicatie in Expo Real uitingen
+ Deelname Expert Team uit eigen assetklasse (bij gebleken expertise), toegang tot top van de sector, deelname unieke sessies op waardevolle locaties

Invitatie & organisatie kennissessie op eigen locatie met sprekers & gasten (nav wishlist), plaatsing website en professionele begeleiding en opvolging
+ Organisatie digitale kennistafel met gewenste gasten/relaties, plus delen op socials/website, publicatie van meeting op website

+ Persoonlijke sessies met onze founder om te spreken over ambities, de sector en samenwerkingen, plus de mogelijkheden om te delen en te innoveren.
 +Zichtbaar middels Publicaties in nieuwsbrief (8000 vastgoedrelaties), social media (80.000views/ maand) en website (5000 unieke bezoekers/maand)

+ Met meer dan 1 persoon deelnemen? Gebruikmaken van staffelkorting, hoe meer personen deelnemen per organisatie, hoe hoger de korting

Prime

1999,-
Per jaar

Alles uit Professioneel + 

+Uitnodiging voor wereldwijde meetings door onze partners
+Maximaal 1000 geselecteerde leden
+ Op het gebied van zichtbare ondersteuning helpen wij jou graag bij de uitvoering, inzet of realisatie die jouw bedrijf concrete bekendheid geeft en invulling deelt van jouw usp op onze website en nieuwskanalen plus socials
+ Organisatie live uniek event op eigen locatie 
+ Toegang meetings van Expertteams, top van de sector, sterke onderlinge zichtbaarheid & hoge kwaliteit kennisdeling
+ Volledig lidmaatschap van Chepri, netwerk en kennisplatform Particuliere Beleggers (twv € 799)
+ Lidmaatschap online Sociëteit Vastgoed Academy met vastgoedcursussen, video, content en trainingen persoonlijke ontwikkeling, plus complete toegang App/ cursussen (twv € 495)

Met meer dan 1 persoon deelnemen? Gebruikmaken van staffelkorting, hoe meer personen deelnemen per organisatie, hoe hoger de korting