Sociëteit Vastgoed

Sociëteit Vastgoed | Partners

Verbonden in kennis, netwerk & expertise

Nina Tellegen

Algemeen directeur - De Amsterdam Economic Board

“De Amsterdam Economic Board kijkt er naar uit om samen te werken met Sociëteit Vastgoed. 

Door het bundelen van de krachten van onze netwerken en onze gezamenlijke duurzame doelstellingen kunnen we nog meer stappen zetten op weg naar die slimme, groene en gezonde metropool van de toekomst. En dat is waar we het met zijn allen voor doen!”

Samenwerkingspartners

Educatiepartners

Netwerkpartners

ESG & Circulariteitpartners

Media partners

Ook partner worden van Sociëteit Vastgoed?

High Performance

Partnership

  Vorm geven aan de toekomst van de wereld waarin we leven – we nodigen jou van harte uit om met ons samen te werken.

  In de partnerships versterken wij elkaar door ons geïntegreerd in te zetten voor de sector,  implementatie SDG's en ESG's, transparantie en ketenintegratie. Hierdoor optimaliseren wij de onderlinge netwerken, voeden wij aanwezige kennis en optimaliseren wij innovatie. Zo organiseren wij ‘high performance’-partnerships doordat er veel aandacht wordt besteed aan het verbeteren en effectueren van elkaars succesfactoren.

Wanneer jij partner wordt

  1. Incl. 1 persoonlijk lidmaatschap twv € 799,00
  2. Innovatie Brainstorm Sessie met MT (1x per jaar) t.w.v. € 1750,00 waarbij wij een tijdlijn opzetten met onze events, opnames, publicaties en uitvoering van ons partnership
  3. Afstemming met onze ledenservice omtrent de dienstverlening voor jouw organisatie
  4. Uitnodigingen voor expertteam & bijbehorende evenementen (na afstemming welk expertteam past bij jouw business en assetklasse)
  5. Publicatie artikelen website en in nieuwsbrief (+20.000 relaties)
  6. Publicatie social media  (+75.000 views/maand)
  7. Organisatie en publicatie event plus invitatie en bevestiging - Online Masterclass/ Webinar met professionele sprekers (1x per jaar) t.w.v. € 2500,00 plus opname en publicaties social media en websites t.w.v. € 1.950,00. Onderwerp & sprekers stemmen we samen af.
  8. Volledige organisatie, publicatie, bevestiging en opvolging In-company evenement (1x per jaar) op jouw locatie t.w.v. € 5000,00
  9. Zitting in Expertteam International, na gebleken geschiktheid en bij internationale aspiraties
  10. Toegang online leden omgeving
  11. Publicatie uitingen en deelname website Parter Pagina
  12. Invitaties deelname aan de Europese vastgoedbeurzen
  13. Podcast opname en publicatie op Spotify en You Tube t.w.v. € 2999,00
  14. Wij spreken niet over kortstondige partnerships, maar over langdurige, betekenisvolle, loyale en wederzijdse verbintenissen. Partnerships zijn net als het lidmaatschap, geldig voor 2 jaar en worden zonder opzegging automatisch ieder jaar verlengd.

Ook partner worden van stichting Sociëteit Vastgoed? 

Jouw merk en organisatie worden gepromoot op alle digitale communicatie platformen, zoals middels e-mailmarketing, sociale mediakanalen en de webpagina's. Over jouw event wordt breed gepubliceerd en we nodigen de gasten uit van de toplijst die we samen opstellen. Ervoor en erna wordt er op alle platformen veel aandacht aan gegeven.

Zo geef jij invulling aan de zichtbaarheid, herkenning, prestige en groei van jouw professionele organisatie. Zo profileer jij jouw bedrijf als de toporganisatie die het is.

Kosten per organisatie per jaar € 9999,- (als stichting zonder winstbejag berekenen wij geen btw)