Sociëteit Vastgoed

Sociëteit Vastgoed | Partners

Nina Tellegen

Algemeen directeur - De Amsterdam Economic Board

“De Amsterdam Economic Board kijkt er naar uit om samen te werken met Sociëteit Vastgoed. 

Door het bundelen van de krachten van onze netwerken en onze gezamenlijke duurzame doelstellingen kunnen we nog meer stappen zetten op weg naar die slimme, groene en gezonde metropool van de toekomst. En dat is waar we het met zijn allen voor doen!”

Samenwerkingspartners

Educatiepartners

Netwerkpartners

ESG & Circulariteitpartners

Media partners

Ook partner worden van Sociëteit Vastgoed?

High Performance

Partnership

  Vorm geven aan de toekomst van de wereld waarin we leven – we nodigen jou van harte uit om met ons samen te werken.

  In de partnerships versterken wij elkaar door ons geïntegreerd in te zetten voor de sector,  implementatie SDG's en ESG's, transparantie en ketenintegratie. Hierdoor optimaliseren wij de onderlinge netwerken, voeden wij aanwezige kennis en optimaliseren wij innovatie. Zo organiseren wij ‘high performance’-partnerships doordat er veel aandacht wordt besteed aan het verbeteren en effectueren van elkaars succesfactoren.

Wanneer jij partner wordt

  1. Incl. 1 persoonlijk lidmaatschap twv € 799,00
  2. Innovatie Brainstorm Sessie met MT (1x per jaar)t.w.v. € 1750,00
  3. Uitnodigingen voor expertteam evenementen 
  4. Publicatie artikelen in nieuwsbrief (+10.000 relaties)
  5. Publicatie social media (+50.000 views/maand)
  6. Organisatie en publicatie plus invitaties en bevestigingen Online Masterclass / Webinar met professionale sprekers  (1x per jaar) t.w.v. € 2500,00 plus opname en publicaties social media en websites t.w.v. € 1.950,00
  7. Volledige organisatie, pubicatie, bevestiging en opvolging In-company evenement (1x per jaar) op jouw locatie t.w.v. € 5000,00
  8. Zitting in Expertteam en actieve deelname
  9. Toegang online leden omgeving
  10. Publicaties uitingen en deelname website expertteam
  11. Publicaties deelname m.b.v. de Europese vastgoedbeurzen 
  12. Podcast opname en publicatie op Spotify en You Tube t.w.v. € 2999,00
  13. Wij spreken niet over kortstondige partnerships, maar graag over langdurige, betekenisvolle, loyale en wederzijdse verbintenissen. Partnerships zijn net als het lidmaatschap, geldig voor 2 jaar en worden zonder opzegging automatisch verlengd.

Ook partner worden van stichting Sociëteit Vastgoed? 

Jouw merk en organisatie worden gepromoot op alle digitale communicatie platformen, zoals middels e-mailmarketing, sociale mediakanalen en de webpagina's . Jouw event wordt breed gepubliceerd en we nodigen de gasten uit van de toplijst die we samenstellen. Ervoor en erna wordt er op alle platformen veel aandacht aan gegeven. Zo geef jij invulling aan de zichtbaarheid, herkenning, prestige en groei van jouw professionele organisatie. Zo profileer jij jouw bedrijf als de toporganisatie die het is. Kosten per organisatie per jaar € 9999,- (als stichting zonder winstbejag berekenen wij geen btw)