EXPO REAL

Heel goed nieuws voor Sociëteit Vastgoed !

Leden van Sociëteit Vastgoed kunnen opnieuw met ons mee naar EXPO REAL (Messe München) in oktober as.

Sociëteit zal opnieuw als partner deelnemen aan dé internationale vastgoedbeurs, van Real Asset Media, en biedt 5 leden exclusief de mogelijkheid concreet deel te nemen aan dit partnership, in de Investors Lounge.

Hier gebeurt het, dat is de afgelopen jaren heel goed gebleken!

Je kunt je direct aanmelden, dan sturen wij je alle informatie toe, voor 3 dagen succesvolle Expo Real, met de nu reeds bekende details over de agenda, het programma, de tours die we dagelijks gaan organiseren, hét diner en nog veel meer.

Jij kunt erbij zijn, en internationaal helder stellen dat jij te vinden bent op dé stand, in dé hal.

Stuur nu je gewenste deelname naar secretariaat@societeitvastgoed.eu en wees verzekerd van dé stand op Expo Real, waar jij jouw relaties en gasten kunt ontvangen!

#joinus #joinforsuccess #bethere #agenda #support #international #media Ron Seesing Claudia L. van Haeften MBA MSV Richard Betts #netwerk #visualisatie #expo

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen