Retail (PATH)

Speciale meetings en kennisdeling omtrent Retail

Leaders of Growth PATH

Vanwege deze sterke visie de sector blijvend te informeren en te voeden met kennis, is er ook voor dit onderwerp een nieuw Leaderteam opgericht. In samenwerking met Twan Wilke en Peter Möller van Vastgoed Centraal gaan wij effectief invulling geven aan vragen en informatie delen over de retailsector. De naam van dit Leadershipteam is opnieuw gekozen uit de Egyptische mythologie. PATH staat voor de unieke invulling die ambachtslieden de maatschappij brengen.

Waarom PATH

De retailmarkt bevindt zich op een kantelpunt. Het is voor onze leden dan ook van belang te weten hoe we ervoor kunnen zorgen dat winkel(vastgoed) succesvol is en blijft, ook in de toekomst. Wat kan de toevoeging van data hierbij betekenen? Waarom hebben veel beleggers de afgelopen tijd juist in Retail geïnvesteerd, en wat gaat er met dit winkelvastgoed gebeuren? Er klinken steeds meer stemmen voor ‘Wonen boven Winkels’, er zijn vragen over het binnenstadvastgoed, huurkortinsgen en financieringen. Belangrijke aspecten om over in gesprek te gaan, want juist winkelgebieden hebben behoefte aan werkkapitaal om zichzelf te vernieuwen of te transformeren. Dit is dan ook de reden dat wij de antwoorden, de data en de personen graag gaan samenbrengen door kwalitatieve kennis, details en informatie over de klantbeleving te delen. Jou meenemen op nieuwe inzichten en toepassingen op leegstand, de verlangde flexibiliteit en het gewenste aanpassingsvermogen van Retailondernemers en - vastgoedeigenaren.

Algemene informatie

Invulling events

  • Aantal 3 tot 4 keer per jaar
  • Personen max 15– 20 personen
  • Doel Kennis, Ervaring, Business & Netwerk delen

Kosten deelname events

  • Leden Inbegrepen bij lidmaatschap
  • Niet leden €299,95 ( Kan afwijken, afhankelijk van type event )

    * Unieke mogelijkheid: Hiermee heb jij als NIET-LID tevens 3 maanden gratis toegang tot alle Sociëteit Vastgoed Events + 50 % korting op de opleidingen van Sociëteit Vastgoed Academy.

Retail Experts Sociëteit Vastgoed

Twan Wilke MSV

Oprichter en eigenaar
Vastgoedcentraal

 Peter Möller MSV

Oprichter en eigenaar
Vastgoedcentraal

Coming Soon

CEO

---

arrow_drop_up arrow_drop_down