ACTIEAGENDA WONEN (ATUM)

Speciale meetings en kennisdeling omtrent Wonen - Residentieel Vastgoed

Leaders of Growth ATUM

In samenwerking met partners wenst Sociëteit Vastgoed, als leidend vastgoednetwerk een waardevolle stimulans, noodzakelijke voeding, nieuwe inzichten en mogelijke handvatten te bieden voor de Actie Agenda Wonen.

Het doel is om in nauwe samenwerking met partijen die geprofessionaliseerd zijn in betaalbaar en duurzaam wonen het noodzakelijke verschil te maken, door kennis en inspiratie te delen. Hiermee bieden wij de deelnemende professionals de mogelijkheid tot nieuwe ketensamenwerkingen en – integratie, geven antwoord op veel gestelde vragen en nemen waardevolle relaties in de bouw- en vastgoedsector mee op concrete mogelijkheden om daarmee het gewenste verschil te kunnen maken.

Inspiratie en handvatten 

Het idee en de wens tot uitvoer is ontstaan door de gesprekken tussen Hester van Buren, Rochdale, Astrid Schlüter, Vesteda en Claudia van Haeften, Sociëteit Vastgoed.

Partijen die zich reeds als geïnteresseerd tot deelname hebben opgegeven om mee te denken, te spreken en te begeleiden zijn Peter van der Gugten, Heijmans, Tessa Flantua, Rijksvastgoed, Nicole Maarsen, ‘summer sabatical’ en Vera Luijendijk, Eigen Haard. We wensen hier nog politieke professionals aan toe te voegen zoals Hala Naoum Néhme.

Algemene informatie

Invulling events

  • Aantal 3 tot 4 keer per jaar
  • Personen max 15– 20 personen
  • Doel Kennis, Ervaring, Business & Netwerk delen

Kosten deelname events

  • Leden Inbegrepen bij lidmaatschap
  • Niet leden €299,95 ( Kan afwijken, afhankelijk van type event )

    * Unieke mogelijkheid: Hiermee heb jij als NIET-LID tevens 3 maanden gratis toegang tot alle Sociëteit Vastgoed Events + 50 % korting op de opleidingen van Sociëteit Vastgoed Academy.

Retail Experts Sociëteit Vastgoed

Astrid Schlüter MSV

Chief Operating Officer
Vesteda

Hester van Buren MSV

Voorzitter Raad van Bestuur
Woningstichting Rochdale

Coming Soon

CEO

---

arrow_drop_up arrow_drop_down