Societeit Vastgoed

Over Sociëteit Vastgoed Academy

Kennisinstituut voor Professionals

De Vastgoedacademy
waar Theorie en Praktijk samenkomen

  • Sociëteit Vastgoed Academy, een integraal onderdeel van het kwaliteitsnetwerk Sociëteit Vastgoed, zet zich in om vastgoedprofessionals te ondersteunen en versterken met geavanceerde academische kennis en praktische inzichten.

  • Wij streven ernaar om een brug te slaan tussen theorie en praktijk, en zo bij te dragen aan de continue groei en ontwikkeling van elke vastgoedexpert in ons netwerk.

  • Cruciaal voor onze aanpak is dat we uitsluitend docenten met een bewezen track record uit de praktijk toelaten om te doceren aan onze academy.

  • Bovendien onderscheiden we ons als de enige Academy in Nederland die de unieke mogelijkheid biedt om onbeperkt te leren, met zowel online cursussen als live trainingen.

Vastgoed Trainingen

Vastgoedrekenen Societeit Vastgoed Academy

Vastgoedrekenen
voor Professionals

Met onze 2-daagse Training Vastgoedrekenen leer jij geavanceerde berekeningstechnieken, logisch en vanuit de praktisch gedoceerd door
ervaren docent
Asset Management SVA

Investeringsanalyse en
Asset Management

Optimaliseer je vastgoedexploitatie met strategische inzichten en haal een optimaal rendement uit een vastgoedportefeuille met onze
1 daagse training

Vastgoedeconomie en statistiek

Vastgoedeconomie

En statistiek

Ontdek geavanceerde marktanalyse technieken en begrijp economische trends. Ideaal voor professionals die streven naar diepgaande kennis en praktische vaardigheden.
seniorenhuisvesting-en-zorgvastgoed

Sr. huisvesting en Zorgvastgoed-kunde

Leer de financiële kernpunten van vastgoed en doorzie complexe praktijksituaties.


Leiderschap in de vastgoedsector Sociëteit Vastgoed Academy

Leiderschap in de Vastgoedsector

Verwerf essentiële leiderschapsvaardigheden en strategieën om effectief te navigeren en te innoveren in de dynamische vastgoedmarkt.
Real Estate and Economics REE

Real Estate and
Economics

Ontwikkel diepgaand inzicht in vastgoed met ons Postmaster Opleidingstraject
Focus op financiële analyse, markttrends, en strategische besluitvorming.
claudia-van-haeften

Heb je vragen over onze trainingen?

We begrijpen dat je wellicht specifieke vragen of behoeften hebt met betrekking tot onze webinars of trainingen. Wellicht wil je meer wilt weten over de inhoud, de duur, de docent of iets anders, we staan klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken hoe we jou het beste kunnen ondersteunen in jouw leertraject.

Recensies van onze studenten

Ontspannen sfeer met een
inspirerende en goede docent...
Ik heb met veel plezier en interesse deelgenomen aan de module Vastgoedrekenen onderdeel uitmakend van het REE traject aangeboden door de SV Academy. Naast het opfrissen van veel kennis (je weet altijd meer dan je denkt blijkt ook hier) ook nieuwe kennis opgedaan. In een ontspannen sfeer met een inspirerende en goede docent en leuke medestudenten 2 goede dagen gehad. En ook niet onbelangrijk…….. weer nieuwe vastgoedcollega’s ontmoet.
edwin-h--mulder-bsc-mrics-msv-

Edwin Mulder

Founder/CEO bij Miller White Group BV
Naast theorie
ook de huidige praktijk...

De training Sr. Huisvesting en Zorgvastgoed behandelt naast theorie ook de huidige praktijk. Daarnaast worden heldere toekomstbeelden geschetst. De training heeft mij nieuwe inzichten voor beleggen in de zorgsector gegeven, en is zeker een aanrader voor beleggers die willen investeren in zorgvastgoed. Of dit al reeds doen.


Dank voor de goede service!

Siemen Kwinten

Portfolio Manager Real Assets bij Coöperatie DELA

Veel interactie en Praktijkervaring
De masterclasses over zorgvastgoed gevolgd. Erg leuk en leerzaam. Ron van Bloois geeft een goede presentatie en geeft met een goede energie het verhaal. Veel interactie waardoor je veel van elkaar praktijkervaringen leert. Zeker aan te bevelen!nicolette-blok-sva
Nicolette Blok 
Senior Asset Manager - Staedion
Erg professioneel en dynamisch
De mix van sprekers sluiten goed op elkaar aan en vind dat alles erg professioneel en dynamisch aan elkaar gelinkt wordt. Ik volg veel online seminars en briefings maar die zijn lang niet allemaal zo goed te volgen als de bijeenkomsten van Societeit Vastgoed Academy. Ik denk dat het hybride format uitstekend werkt. Complimenten daarvoor!
rob-courtens-sva
Rob Courtens
Portfolio Manager Real AssetsCoöperatie - DELA
Strakke planning & organisatie
Het was een leuke en leerzame sessie, wat mij betreft overtrof het de verwachtingen! Complimenten voor de organisatie en de strakke planning.
edwin-van-de-woestijne
Edwin van de Woestijne
Managing Director Commercieel Vastgoed bij a.s.r. real estate
 Veel energie en expertise

Alle actualiteiten van seniorenhuisvesting en zorgvastgoed inzichtelijk in beeld. Bevestiging van de uitdagingen die er in deze branche spelen. Veel energie en expertise van Ron! Dit maakt mij ook weer duidelijk dat ik impact wil blijven maken in deze branche. 

judith-tillie
Judith Tillie
Manager Vastgoedsturing - Woonzorg Nederland

Docenten SVA

Claudia van Haeften

 Docent &

Founder

Jan van den Hogen - Sociëteit Vastgoed Academy

Jan van den Hogen

Docent
Vastgoed Specialist

Roy van Bloois - Sociëteit Vastgoed Academy

Ron van Bloois

Docent
Zorgvastgoed Specialist
esther-dekker docent SVA

Esther Dekker

Docent
Vastgoed Beleggingsspecialist

Floris Venneman

Docent
Ouderenzorg Specialist

Marlous Dulos

Docent
Woonzorgspecialist

Passie voor het delen van
Vastgoed Praktijkervaring?

 Word docent bij SVA en inspireer andere professionals met jouw kennis!