Sociëteit Vastgoed

Goede Doelen

Uitvoering goede doelen via stichting SV vanwege gelijkgestemde invulling van visie, meerwaarde en optimalisatie leveren voor de maatschappij. SV doet dit door professionals te stimuleren, samen te brengen en te verbinden en te versterken middels educatie en meetings.

Oproep door schrijver Eric Bakker

Pseudoniem (AKA) Era Richmen

In december 2021 plaatste ik een oproep om een goed doel voor te dragen waaraan ik mijn schrijversroyalty’s van mijn 4e thriller zou kunnen doneren.

Tot mijn grote verrassing ben ik overstelpt met voordrachten (ruim 75). Hoe moeilijk het ook was om uit alle mooie initiatieven een keuze te maken, heb ik (gezien het grote aantal aanmeldingen) uiteindelijk 2 goede doelen geselecteerd. Dit zijn:

Stichting Dream4Kids die de mooiste dromen van kinderen met een trauma in vervulling laat gaan tijdens een Droomdag. 

AYA ‘Jong & Kanker’ Foundation die de beste zorg wil verlenen aan elke AYA (Adolescents & Young Adults) in Nederland, die daardoor de kans krijgt om kracht en autonomie te herwinnen en zo goed als mogelijk te leven met en na kanker. (meer informatie over goede doelen hieronder)

Beide organisaties hebben super enthousiast gereageerd!

Samen gaan we er dan ook vol tegenaan om deze actie tot een succes te maken.

Alle hulp hierbij is uiteraard welkom. Vanzelfsprekend gaat het primair om zoveel mogelijk boeken af te zetten, maar ook het verder (onder de aandacht) brengen van deze actie draagt bij. Dus als je mogelijkheden ziet …

In mijn oproep van december schreef ik dat er in de steeds individualistischer wordende wereld gelukkig nog heel veel mensen bestaan die als lichtpuntjes voor anderen gelden. De medewerkers van Dream4Kids en AYA Foundation zijn prachtige voorbeelden van die lichtpuntjes.

Mijn oproep van december is ruim 7.000 keer bekeken. Dus als iedereen die de post heeft bekeken of nu leest een boek bestelt, maken we alvast een mooie start 😊.

Bestel het boek nu!

"Tot slot (en ter herhaling): net als bij mijn 3e thriller (De Saraceense Samenzwering) doneer ik ook nu weer de volle 100% van mijn schrijversroyalty’s. Ik heb dus geen financieel belang bij deze actie. Overigens doneert LetterRijn - bovenop het bedrag van EUR 1,70 per boek dat ik ontvang - per verkocht consumentenexemplaar ook nog eens EUR 1,00.

Mede namens Dream4Kids en AYA dank voor je eventuele aankoop/bijdrage!

Goede Doelen die wij Steunen

Stichting Dream4Kids..

..die de mooiste dromen van kinderen met een trauma in vervulling laat gaan tijdens een Droomdag. Een Droomdag geeft een kind kracht, moed en vertrouwen en betekent vaak een nieuwe start. Dream4Kids wil kinderen weer laten geloven in de toekomst, zodat ze voelen en ervaren, dat zij ook belangrijk zijn.

AYA ‘Jong & Kanker’ Foundation..

..die de beste zorg wil verlenen aan elke AYA (Adolescents & Young Adults) in Nederland, die daardoor de kans krijgt om kracht en autonomie te herwinnen en zo goed als mogelijk te leven met en na kanker. Zo kunnen deze jongeren zich weer zinvol en onderscheidend inzetten voor de maatschappij.