Sociëteit Vastgoed

Agenda

Societeit Vastgoed biedt een veelzijdig en bekroond programma dat essentiële vastgoedkennis en netwerkmogelijkheden in Nederland en Europa combineert. Ideaal voor ambitieuze professionals die zich willen verdiepen in relevante skills, vastgoedtopics en willen netwerken met leiders uit de sector.

Bekijk Agenda

April 2024

c-level-diner-in-spaansche-hof-1
Sociëteit Vastgoed

Op invitatie
C-level diner in Spaansche Hof 

 📅 22 april ⏱️ 18:00 - 21:00 🚗 Den Haag

Politieke en vastgoedleiders gaan in gesprek tijdens unieke meeting en aansluitend diner in Spaanse Hof in Den Haag. 

Re:Born en Sociëteit Vastgoed nodigen bestuurders, directie en politieke leiders uit om in gesprek te gaan over de actuele situatie in de bouw en vastgoedsector, geven invulling aan ESG-uitvoering en leren elkaar beter kennen om daardoor kwalitatieve beslissingen te kunnen maken. Namens Saman Mohammadi & Claudia van Haeften. 

Fully Booked

Duurzaamheid in taxaties, Dupa & ESG met de experts
Sociëteit Vastgoed

De waarde van vastgoed in DuPa & ESG 

 📅 24 april ⏱️ 09:30 - 13:00 (inclusief lunch) 🚗 ING, Amsterdam

In een snel evoluerende vastgoedsector is duurzaamheid een cruciaal aspect geworden bij het taxeren van vastgoed. Deze verandering weerspiegelt de groeiende focus op milieubewustzijn en energie-efficiëntie. Een nauwkeurige taxatie in verduurzaming biedt inzicht in de waarde van vastgoed in lijn met duurzaamheidsnormen, waardoor belanghebbenden strategische beslissingen kunnen nemen die zowel financieel als ecologisch rendabel zijn.

Fully booked

Bruggen Bouwen tussen Technologie, Mobiliteit &Vastgoed

 📅 30 april ⏱️ 11:00 - 16:00 🚗 België, Antwerpen

Cegeka, een van 's werelds grootste technologiebedrijven, en Sociëteit Vastgoed, een toonaangevend fullservice business- en kennisplatform voor vastgoedleiders, bundelen hun krachten op de locatie van Wereldhave Belgium voor een unieke kennissessie en relatiemeeting. 

Dit evenement biedt een uitgelezen kans om de synergie tussen technologie en vastgoed te verkennen en te versterken. Internationale topsprekers!

 • PROGRAMMA IS GERICHT OP VASTGOEDBESLISSERS & DIRECTIELEDEN
societeit vastgoed

Blijf Voorop lopen in de Vastgoedsector!

Schrijf je in en ontvang onze blogs, vastgoedtrainingen,

events, webinars en updates direct in je inbox.

Schrijf je in

Mei 2024

een-strategische-kijk-op-zorgvastgoed
Sociëteit Vastgoed

Een strategische kijk op Zorgvastgoed

📅 14 mei ⏱️ 10:00 - 13:30 (Incl. Lunch) 🚗 Amsterdam
Versnelling in uitvoering WOZO: Noodzaak, inspiratie vanuit Zavier en rondetafel

Vebego en Sociëteit Vastgoed organiseren op 14 mei op de Zuidas een exclusieve kennissessie met lunch. Centraal staat het maatschappelijke vraagstuk hoe wij in samenwerking gaan zorgen voor versnelling en uitvoering van het overheidsprogramma Wonen, Ondersteuning en Zorg voor Ouderen (WOZO). Hoe kunnen gemeenten, zorginstellingen, corporaties, ontwikkelaars en beleggers zorgen voor geschikte huisvesting voor ouderen, met een toenemende zorgvraag. Moet de vernieuwing van buiten komen en welke concepten zien we in de markt? Na enkele inspirerende keynotes gaan we via een rondetafeldiscussie in gesprek om oplossingsrichtingen te bespreken. Sprekers zijn o.a.: Roy Ploum (Vebego), Claudia van Haeften (Societeit Vastgoed), Yvonne Biemans (Assist Zorg), Erik van den Brand (Estea), Jeroen Kemperman (Zilveren Kruis), Monique Tetteroo (Bouwinvest), Geertjen Pot (Slotervaart) en Ron van Bloois (moderator)

🤝 In samenwerking met Vebego

Spaans Vastgoed
InvesteringsReis

📅 21 t/m 24 mei   ✈️ Jávea - Alicante, Spanje 

Deze exclusieve vastgoedinvesteringsreis naar Spanje, gericht op Nederlandse investeerders, biedt een unieke kans om diepgaand inzicht te verkrijgen in de Spaanse vastgoedmarkt en om te netwerken met gelijkgestemde investeerders. Het evenement is speciaal ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar diversificatie van hun portefeuille met potentieel hogere rendementen en die willen profiteren van de bloeiende kansen die de Spaanse markt en het gunstige klimaat bieden. Gedurende vier dagen zullen deelnemers betrokken zijn bij theoriesessies, interactieve gesprekken met marktexperts, en bezoeken aan zowel bestaande als potentiële nieuwe investeringsprojecten, allemaal gericht op het vergroten van zowel financieel als levensrendement.

 • In samenwerking met Verhome Investments
 • Leden Sociëteit Vastgoed nemen met korting deel aan deze 4 daagse reis

Exclusieve ontbijtsessie over de vastgoedmarkt van Dubai, ESG en AI

📅 29 mei  ⏱️ 08:00 - 10:30 ✈️ Dubai

We worden welkom geheten door Tanneke Egbert, Executive director van NBC en Ron van Bloois van Societeit Vastgoed. André Vreman, Managing Partner en Chairman van Climate Neutral Real Estate zal een keynote geven over duurzame vastgoedontwikkeling in de UAE met Nederlandse technologie. Hierna nemen Jan-Willem Visser en Tillmann Kloss van Pandora Properties ons mee in de vastgoedmarkt van Dubai, met inzichten over kansrijke asset classes, de groeimarkt en concrete beleggingsopportuniteiten. Hierna vervolgen we met Dubai Sillicon Oasis over Artificial Intelligence en innovatie in vastgoed. We sluiten af met Pascal Persoon, CEO Dubai Platinum. Kortom, een topsessie met veel ruimte voor interactie en netwerken.

Juni 24

Leiderschap en Samenwerking in ESG
tijdens Provada

 📅 11 juni  ⏱️ 13:00 - 15:00 uur, inclusief netwerklunch 🚗 Amsterdam

In een tijd waarin duurzaamheid, sociale verantwoordelijkheid, en goed bestuur (ESG) steeds belangrijker worden voor de vastgoedsector, nodigt Milieu Service Nederland, in samenwerking met Sociëteit Vastgoed, jou uit voor een exclusieve bijeenkomst. Deze sessie zal zich richten op Leiderschap, het belang en toepassing van ESG-principes en hoe deze de economie, de sector en de maatschappij ten goede komen. De focus ligt op het stimuleren van samenwerking en leiderschap binnen de sector, het bieden van inzicht in ESG-rapportage en het onderstrepen van de meerwaarde van deze benadering voor alle betrokkenen.  

Begin je Provada optimaal en meld je aan! (Geheel gratis deel te nemen)

Provada: Hét Netwerkevent & dé Vastgoedborrel

 📅 11 juni  ⏱️ 16:30-18:00 🚗 Provada, Rai Amsterdam

Netwerkevent en Vastgoedborrel op de stand van Fris | Real People, waarbij we speciale aandacht geven aan Stichting Fris voor kinderen.

Meer info volgt, aanmelden is al wel mogelijk vanwege beperkte plaatsen.

🤝 In samenwerking met FRIS REAL PEOPLE, Sociëiteit Vastgoed & Vebego

Zorgvastgoed Kennissessie  

 📅 12 juni  ⏱️ 14:00-15:00 🚗 Provada, Rai Amsterdam

Zorgvastgoed kennissessie op de stand van Fris | Real People.

Sociëteit Vastgoed en Vebego organiseren op 12 juni een inspiratiesessie tijdens de Provada. We nemen een deepdive in de vernieuwing van de Nederlandse gezondheidszorg, met expliciete aandacht voor wonen voor senioren met een toenemende zorgvraag (bv dementie). Welke concepten zien we in de markt waarbij mensen kwaliteit van leven behouden, met adequate zorg (formeel en informeel). En op welke wijze kunnen gemeenten, zorginstellingen, corporaties, ontwikkelaars en beleggers met elkaar samenwerken.

Sprekers zijn o.a.: Roy Ploum (Vebego), Claudia van Haeften (Sociëteit Vastgoed), Yvonne Biemans (Assist Zorg), Erik van den Brand (Estea), Ron van Bloois (moderator)  

Netwerkdiner voor  Vastgoedprofessionals tijdens Provada

 📅 12 juni 2024 ⏱️ 19:00 - 22:00 🚗 Amsterdam

Jaarlijks organiseren wij tijdens de Provada hét Vastgoed Diner in het Hilton hotel.

Laten we er wederom een waardevolle, gezellige en mooie avond van maken samen tijdens dé Nederlandse vastgoedbeurs. In de private dining room van het Hilton Hotel in Amsterdam, samen met 45 top professionals ervaren wij dé netwerk- en culinaire avond van het jaar. Wij kijken er nu al naar uit! 
In samenwerking met Vebego

Webinar Deepdive in vastgoedbeleggingen - Sociëteit Vastgoed
Sociëteit Vastgoed

Een Deep Dive in Vastgoedbeleggingen

 📅 24 juni ⏱️ 16:00 - 17:30 🖥️ Online Event

Ontdek de toekomst van vastgoedinvesteringen tijdens ons exclusieve Webinar voor Vastgoedprofessionals, Beleggers en Geïnteresseerden van zowel Chepri als Sociëteit Vastgoed.

Met een focus op de dynamische en snel veranderende markt, bieden wij diepgaande inzichten in zowel het institutioneel beleggersperspectief als de particuliere beleggersmarkt. Deze sessie belicht de veranderende markt voor beleggers en investeerders met voorbeelden uit de praktijk.

Presentatie en deep dive verzorgd door:

 • Esther Dekker - Particuliere belegger - Nederland
 • Jan van den Hogen - Institutionele belegger
 • Donny Verboom - Particuliere belegger - Spanje
 • Job Gutteling - Particuliere belegger - Engeland
 • Niek Verra - Particuliere belegger - Nederland
 • Ewoud Pranger - Tax Partners & Advisor
 • Claudia van Meurs - Janssens - Advocaat Counsel huurrecht

Beleidsmakers spreken zich uit

 📅 27 juni 2024 ⏱️ 10:00-13:00 (Inclusief Lunch) 🚗 Amsterdam

Meeting expertteam Osiris ism Slotervaart

Info volgt.

ladies-in-real-estate-lunch
Sociëteit Vastgoed

Ladies in real estate Lunch

 📅 25 juni 2024 ⏱️ 12:30 - 15:00 🚗 Catch Simones, Den Haag

Terwijl je geniet van een heerlijke lunch, kun je ervaringen delen, waardevolle inzichten vergaren en wellicht de basis leggen voor toekomstige samenwerkingen. In een ontspannen en ondersteunende omgeving zul je je netwerk verrijken en je horizon verbreden. Mis deze unieke gelegenheid niet om samen te komen, te leren en te groeien met andere ambitieuze vastgoedprofessionals.

societeit vastgoed

Blijf Voorop lopen in de Vastgoedsector!

Schrijf je in en ontvang onze blogs, vastgoedtrainingen,

events, webinars en updates direct in je inbox.

Schrijf je in

September-24

Webinar Deepdive in vastgoedbeleggingen - Sociëteit Vastgoed
Sociëteit Vastgoed

Een Deep Dive in Vastgoedbeleggingen

 📅 2 september ⏱️ 16:00 - 17:30 🖥️ Online Event

Ontdek de toekomst van vastgoedinvesteringen tijdens ons exclusieve Webinar voor Vastgoedprofessionals, Beleggers en Geïnteresseerden van zowel Chepri als Sociëteit Vastgoed.

Met een focus op de dynamische en snel veranderende markt, bieden wij diepgaande inzichten in zowel het institutioneel beleggersperspectief als de particuliere beleggersmarkt. Deze sessie belicht de veranderende markt voor beleggers en investeerders met voorbeelden uit de praktijk.

Presentatie en deep dive verzorgd door:

 • Esther Dekker - Particuliere belegger - Nederland
 • Jan van den Hogen - Institutionele belegger
 • Donny Verboom - Particuliere belegger - Spanje
 • Job Gutteling - Particuliere belegger - Engeland
 • Niek Verra - Particuliere belegger - Nederland
 • Ewoud Pranger - Tax Partners & Advisor
 • Annemarie Govers - Adocaat huurrecht
 • Claudia van Haeften- Moderator
Investeringsanalyse en Asset Management
Sociëteit Vastgoed Academy

1 daagse training:
Investeringsanalyse en
Asset Management

📅 12 september 2024 ⏱️ 09:00 - 16:30 🚗 Arnhem

Leer in onze 1-daagse training hoe je met geavanceerde analyse en assetmanagement, vastgoedinvesteringen te optimaliseren en leer je complexe data omzetten in praktische inzichten voor jouw vastgoedportefeuille.

Oktober-24

ladies-in-real-estate-lunch
Sociëteit Vastgoed

Ladies in real estate Lunch

 📅 1 oktober 2024 ⏱️ 12:30 - 15:00 🚗 Amsterdam-Zuid

Duik in een wereld van inspiratie en verbinding tijdens onze exclusieve 'Ladies in Real Estate' lunch! Dit is jouw kans om te netwerken met gelijkgestemde vrouwen die, net als jij, de vastgoedsector stormenderhand veroveren. Terwijl je geniet van een heerlijke lunch, kun je ervaringen delen, waardevolle inzichten vergaren en wellicht de basis leggen voor toekomstige samenwerkingen. In een ontspannen en ondersteunende omgeving zul je je netwerk verrijken en je horizon verbreden. Mis deze unieke gelegenheid niet om samen te komen, te leren en te groeien met andere ambitieuze vastgoedprofessionals.

leiderschap in vastgoed - sociëteit vastgoed
Sociëteit Vastgoed

Leiderschap: Strategisch Samenwerken met Beslissers

📅 24 oktober ⏱️ 14:00 - 16:00 🚗 Amsterdam 

info volgt


🤝 In samenwerking met Vebego

Vastgoedrekenen Societeit Vastgoed Academy
Sociëteit Vastgoed Academy

2 daagse training:
Vastgoedrekenen voor Professionals

📅 28 + 29 oktober ⏱️ 09:00 - 16:30 🚗 Arnhem

Verbeter je vastgoedbeleggingen en maximaliseer je rendementen door essentiële vaardigheden en inzichten in vastgoedrekenen te verwerven. Ontdek hoe je vastgoedinvesteringen kunt optimaliseren met onze expertise. Gedoceerd door een ervaren docent met trackrecord in de Vastgoedsector.

November-24

Training ouderen-en-vastgoed

1 daagse training:

Ouderen en Vastgoed

📅 5 november ⏱️ 09:00 - 16:30 🚗 Haarlem

Leer in onze 1-daagse training hoe je ouderen kunt bereiken,
begrijpen en bewegen naar het volgende hoofdstuk in hun wooncarrière door middel van unieke woonconcepten.

Claudia van Haeften - Sociëteit Vastgoed Academy
Sociëteit Vastgoed Academy

Webinar Leiderschap:
Ontwikkel Jouw Waarden en Visie

📅 7 november ⏱️ 09:30 - 11:00 - 🖥️ Online Event € 69,00Verbreed je horizon als vastgoedprofessional met onze XS Meetings, gericht op leiderschap, soft skills en duurzaamheid. Deze compacte sessies duiken in essentiële vaardigheden en eco-bewuste praktijken, essentieel voor de moderne vastgoedwereld. Bij elke ontmoeting ontwikkel je je leiderschap en leer je hoe je met empathie, communicatie en samenwerking een impact kunt maken.

Sociëteit Vastgoed

Duurzame Toekomst: ESG-Innovatie en Samenwerking in Vastgoed

📅 12 november ⏱️ 15:00 - 18:00 🚗 Amsterdam 

In dit evenement, gefocust op duurzaamheid en circulariteit, bespreken directieleden onder leiding van een moderator de toepasbare vernieuwde ESG-taxatienormen en de invloed van data en AI op de veranderende vastgoedwaarden. Dit thema-meeting nodigt gasten, expertteams en nieuwe marktspelers (startups) uit om mogelijkheden en samenwerkingen te verkennen. Het is een unieke "Dragons Den" stijl sessie, waarbij beleggers en ontwikkelaars zich committeren aan samenwerking met startups, onderstreept

🤝 In samenwerking met Vebego

Sociëteit Vastgoed Academy

1 daagse training:
Statistiek en Vastgoedeconomie

📅 19 november ⏱️ 09:00 - 16:30 🚗 Arnhem

Ontdek geavanceerde marktanalyse technieken en begrijp economische trends in de vastgoedsector. Ideaal voor professionals die streven naar diepgaande kennis van de markt en haar gebruikers.

December-24

Leiderschap in de vastgoedsector Sociëteit Vastgoed Academy

1 daagse training:
Toekomstgericht Leiderschap -  Transformeer de Vastgoedsector

📅 3 december ⏱️ 10:00 - 15:00  - 🚗 ArnhemIn deze dynamische 1-daagse training, gedoceerd door Claudia van Haeften, duiken we diep in de essentie van modern leiderschap binnen de vastgoedsector. Ontdek hoe je met een heldere visie en sterke waarden niet alleen jezelf, maar ook je team en organisatie naar nieuwe hoogten kunt leiden. We verkennen praktische strategieën en tools die je direct kunt toepassen om effectief leiding te geven in een steeds veranderende markt.

ladies-in-real-estate-lunch
Sociëteit Vastgoed

Ladies in real estate Lunch

 📅 10 december ⏱️ 12:30 - 15:00 🚗 Amsterdam

Duik in een wereld van inspiratie en verbinding tijdens onze exclusieve 'Ladies in Real Estate' lunch! Dit is jouw kans om te netwerken met gelijkgestemde vrouwen die, net als jij, de vastgoedsector stormenderhand veroveren. Terwijl je geniet van een heerlijke lunch, kun je ervaringen delen, waardevolle inzichten vergaren en wellicht de basis leggen voor toekomstige samenwerkingen. In een ontspannen en ondersteunende omgeving zul je je netwerk verrijken en je horizon verbreden. Mis deze unieke gelegenheid niet om samen te komen, te leren en te groeien met andere ambitieuze vastgoedprofessionals.

Ton Goedmakers
Sociëteit Vastgoed

Samen Succes Vieren

📅 12 december ⏱️ 16:00 - 19:00 🚗 Amsterdam 

Tijdens een feestelijke maar chique kerstborrel met fijne hapjes worden wij meegenomen op de waardevolle samenwerking tussen de sector en Vebego terwijl we een compilatie tonen van de bijeenkomsten en de impact die de markt, ook ook Vebego gerealiseerd heeft in 2024. 

🤝 In samenwerking met Vebego