Sociëteit Vastgoed Academy

Ambassadeurs / raad van inspiratie (HORUS)

De ambassadeurs effectueren steeds de verenigde netwerken te ontsluiten en te activeren teneinde Sociëteit Vastgoed te ondersteunen, aan te vullen en te intensiveren.

Betekenis HORUS

Horus was een dynastie god in de Egyptische mytologie, de grondlegger en bewaker van de structuur, die kracht, inzage, genezing en kennis vertegenwoordigde, de keuze van de raad der goden, met alziende ogen, ook ten aanzien van persoonlijke emoties.

Waarom HORUS

  • Sociëteit Vastgoed wil bouwen aan een sector waarin het thema “samenwerking en innovatie in de vastgoedbranche” centraal staat. Sociëteit Vastgoed richt zich op één gezamenlijk geformuleerd belang, namelijk om de kennis, samenwerking, kwaliteit en innovatie in de vastgoedsector te verhogen en blijvend aan te jagen.
  • Sociëteit Vastgoed wenst een multilateraal vertrouwen te organiseren tussen de verschillende vastgoednetwerken. De beste innovaties komen voort uit een combinatie oud en nieuw en die bereik je het snelst en het best door de netwerken van specialisten in de vastgoedbranche met elkaar in contact te brengen.

Algemene informatie

Ambassadeurs Association, de Raad van Inspiratie 

  • De ambassadeurs vormen samen de Raad van Inspiratie en adviseren het Bestuur van Sociëteit Vastgoed bij besluitvorming, strategie en invulling van de doelstellingen.
  • De Raad van Advies vergadert 3 á 4 maal per jaar omtrent strategie en voortgang. Daarnaast is er eenmaal per jaar een meeting met de Expert Teams, waar ook de de Raad van Inspiratie deel van uitmaakt.

De ambassadeurs effectueren steeds de verenigde netwerken te ontsluiten en te activeren teneinde Sociëteit Vastgoed te ondersteunen, aan te vullen en te intensiveren. Dit kan het benaderen van relaties voor de gebruikmaking van de locatie voor bijeenkomsten zijn, het geven van presentaties of relaties adviseren aan te sluiten als lid of sponsor/vriend. Op deze wijze wordt uiting gegeven aan de commitment van de ambassadeurs aan Sociëteit Vastgoed en wordt de gewenste groei en meerwaarde voor de vastgoedsector gerealiseerd.

“ Sociëteit Vastgoed brengt meerwaarde in de sector en levert datgene waar behoefte aan is, blijf dit vooral doen door impact te maken met elkaar." 

Peter Keur - DGA KOA

Ambassadeurs

Huib Boissevain - Sociëteit Vastgoed

Huib Boissevain

Owner
Annexum
Jurgen de Zwart Sociëteit Vastgoed

Jurgen de Zwart

Owner
ABC Vastgoed

Wiebe Brink Sociëteit Vastgoed

Wiebe Brink

Partner
Ernst & Young

Hans Peter Fris Sociëteit Vastgoed

Hans Peter Fris

Managing Director
FRIS | Real People
Jacqueline van der stelt

Jacqueline vd Stelt

Directeur
VANDERSTELT
Mark Debets Sociëteit Vastgoed

Mark Debets

Company Owner
MB REAM 

Hans Touw - Sociëteit Vastgoed

Hans Touw

Directeur-eigenaar

RealTurn

claudia-van-meurs-500x333

Claudia van Meurs

Advocaat huurrech
Köster Advocaten

Adviseurs

Peter Keur

DGA

KOA BV

Anne J.L. Bodzinga

Anne Bodzinga

Bestuursadviseur
Les Meridiennes B.V.

societeit vastgoed

Jan van den Hogen

Tenant Relationship Manager

Deka Immobilien

Ron van Bloois Sociëteit Vastgoed

Ron van Bloois

CEO

MI