Wat zeggen onze leden & relaties

Kees van Iwaarden Sociëteit Vastgoed
Kees van Iwaarden, Directeur 

- Easylink

“Fantastisch dat ik in zo’n korte tijd concreet nieuwe business heb gegenereerd door Sociëteit Vastgoed. Daarbij ontmoet ik hier de vastgoedpartijen zelf, dat is nergens anders.”
Michon van der Salm Sociëteit Vastgoed
Michon van der Salm, Managing Director - Whitewood
Gefeliciteerd Esther met je overwinning. Het was een close call hoorde ik. Fijn dat er zoveel waardering is voor Sociëteit Vastgoed en dat allemaal dankzij de waanzinnige inzet van Claudia, Constantijn en hun team. Dank jullie!
Eddy Smit

CEO - MVGM

mijn complimenten voor hoe de Sociëteit is opgebouwd. Wat een mooie organisatie, alles ziet er altijd perfect uit en het werkt allemaal. Dat is echt knap gedaan. Vooral zo doorgaan!
Oscar van Opstal Sociëteit Vastgoed
Oscar van Opstal, Founder 

- vanOpstal&

Sociëteit Vastgoed brengt vernieuwing, nieuwe inzichten én mensen op een verrassende manier samen. Een unieke combinatie waar de vastgoedsector behoefte aan heeft“
annelou-de-groot
Annelou de Groot, Director - IWG The Netherlands.
Sociëteit Vastgoed is het Heineken Huis van de vastgoedsector!”.Sociëteit Vastgoed Blockchain Kennisbank
Jan Veuger, Professor Blockchain - Saxion
“Wij verbinden ons graag aan partners zoals Sociëteit Vastgoed die de sector vertegenwoordigen en hierbij sturen op samenwerking en innovatie”.


Nina Tellegen, algemeen directeur De Amsterdam Economic Board

“De Amsterdam Economic Board kijkt er naar uit om samen te werken met Sociëteit Vastgoed. 

Door het bundelen van de krachten van onze netwerken en onze gezamenlijke duurzame doelstellingen kunnen we nog meer stappen zetten op weg naar die slimme, groene en gezonde metropool van de toekomst. En dat is waar we het met zijn allen voor doen!”

wytze kuijper Sociëteit Vastgoed
Wytze Kuijper - Cirkelstad
" Op iedere foto en post zie ik lachende mensen, gedekte tafels, volle glazen. Dat maakte me nieuwsgierig. Nu ken ik ook de gedeelde maatschappelijke betrokkenheid. Geweldig. Dit is een meerwaarde, een netwerk en kennisplatform met een klassiek gouden randje".
Gerard Pruijn Sociëteit Vastgoed
Gerard Pruijn, Head of Sales & Marketing at RBM Retail Bouw Management
Ik wil mijn complimenten geven voor de manier waarop jullie de markt benaderen met informatie. Jullie blijven me verrassen. Zo blijf ik betrokken bij mijn doelgroep en wij komen op een simpele manier aan de info die van belang is. Het realiseren van een familie gevoel in de onroerend goed sector. Drukdoende om de kwaliteit te waarborgen. Enige tijd geleden hebben jullie dit van de grond af opgebouwd en zie nu waar jullie staan. Top! Ga zo door.
Jack Zuidweg Sociëteit Vastgoed

Jack Zuidweg, Business partner - Centraal Beheer

Sociëteit Vastgoed betekent voor mij een persoonlijke partner die proactief bijdraagt aan groei van (vastgoed)ondernemers; – door persoonlijk, oplossingsgericht en positief te zijn – door samen te werken met vastgoedondernemers en partners aan relevante diensten gericht op groei van ondernemers – door deskundigheid breed met de markt te delen en haar relaties te verbinden “Joep Esser
Joep Esser, Ontwikkelmanager - NS Station Vastgoed
“Voordat ik lid werd, heb ik in mijn netwerk geïnformeerd naar Sociëteit Vastgoed. Uniek en bijzonder dat de reacties zo positief en vol lof waren. Ik ben al van veel netwerken lid geweest, maar dit netwerk brengt dus duidelijk iets volledig nieuws in de sector”.

Walter Knoll
Walter Knoll

Commercieel Manager

Ik krijg mooie reacties op de podcast van Ron, Monique en mij. En voor mij ook belangrijk, komen mooie kansen uit voort. Vanochtend belde een belegger die op een grootschalige locatie met ons wil samenwerken om winkel- en woonzorgvastgoed te realiseren. 

Keep on going met het verspreiden van het woonzorgvastgoed evangelie!

Peter Keur

DGA KOA B.V.

Ik heb veel respect hoe de Stichting Sociëteit Vastgoed zich ontwikkeld! Complimenten daarvoor.
Ron van Bloois Sociëteit Vastgoed

Ron van Bloois
Founder MI

Geweldig Claudia! Je energie is aanstekelijk. En ik ben blij verrast hoe mensen reageren op de podcasts met Annette, van directe bedankjes tot aanvullende vragen/opmerkingen. Erg leuk en reden tot vervolg!

rob-courtens-dela
Rob Courtens, Portfolio Manager Real Assets at Coöperatie DELA
Ik vond de mix van sprekers goed op elkaar aansluiten en vond ook dat jij het erg professioneel en dynamisch aan elkaar gelinkt hebt. Ik volg veel online seminars en briefings maar die zijn lang niet allemaal zo goed te volgen als de bijeenkomst van gister. Ik denk dat het hybride format en uitstekende techniek de juiste dynamiek had. Complimenten daarvoor!
goldy-lakhai
Goldy Lakhai
Gisteren een interessante en eye-opening Masterclass gehad over Seniorenhuisvesting & Zorgvastgoed van expert Ron van Bloois.

Uiteraard weer tot in de puntjes verzorgd by the Diva herself: Claudia L. van Haeften MBA MSV

Thom van Welie

Wat een prachtige dag gister. Het was echt boven mijn verwachtingen. Wat een mooie mensen en inspirerende verhalen. Ik merkte dat iedereen oprecht een luisterend oor had voor elkaar. Veel handige tips over het vergroten van je netwerk. En lekker eten natuurlijk. Heel erg bedankt en tot morgen.
Judith Tillie - Woonzorg Nederland

Alle actualiteiten van seniorenhuisvesting en zorgvastgoed inzichtelijk in beeld.

Bevestiging van de uitdagingen die er in deze branche spelen.

Veel energie en expertise van Ron! Dit maakt mij ook weer duidelijk dat ik impact wil blijven maken in deze branche. 

Nicolette Blok - Annexum

Vandaag was de masterclass zorgvastgoed. Dat was een erg leuke en leerzame dag. Ron van Bloois had een goede presentatie en gaf met een goede energie het verhaal. Veel interactie waardoor je veel van elkaar praktijkervaringen leert. Zeker aan te bevelen!

Leon Timmermans - Wonen Zuid

Het was een hele interessante dag met veel achtergrondinformatie over de cijfers achter de zorg en het bijbehorende vastgoed.

Dit geeft in ieder geval een goed beeld van de uitdagende opgave waar de zorg en het vastgoed de komende jaren voor staan en hoe wij als woningcorporatie en beleggers hier een rol in kunnen spelen

Nogmaals dank voor deze inspireerde en informatieve dag.

Jona Smidt - Veneficus 

Het was een super leuke en leerzame dag onder begeleiding van Ron van Bloois. Ik heb veel kennis opgedaan en nieuwe inzichten verkregen. Met deze kennis kan ik verder met mijn afstudeeropdracht en kan bij Veneficus worden gekeken hoe senioren huisvesting en zorgvastgoed kan worden verweven in de datasets. Bedankt voor de leerzame dag!

 Hans van Haeften - VHCM

De informatie was eigenlijk overweldigend, maar biedt zeer zeker kansen, voor mijn projecten.

De verwachting is dan ook ruimschoots overtroffen, aangezien de (goed onderbouwde) info door mij persoonlijk gezien werd als kansen in de markt. Als peiling: zitten wij op de goede weg?

In de toekomst kijkend, zie ik ook een adviserende rol voor MI bij mogelijke projecten van mij/ons. Haalbaarheidsstudies. Ik ben zeker voornemens om MI als adviseur aan te bevelen bij investeerders/ontwikkelaars die voornemens zijn te investeren en daarvoor een adviseur zoeken om hun businesscase te checken.

Edwin van de Woestijne

Het was een leuke bijeenkomst afgelopen vrijdag, wat mij betreft overtrof het de verwachtingen! Complimenten voor de organisatie en de strakke planning.

Willem Jan Landman

Dankzij het filmpje wat Sociëteit Vastgoed poste over ons unieke ontwerp voor woningen op water ontvingen wij 100en telefoontjes die uiteindelijk hebben geleid tot de concrete opdrachten waar we nu aan werken

Joost Oxand

Dankzij de topmeeting die Sociëteit Vastgoed organiseerde bij een woningcorporatie zijn wij nu actief in gesprek voor een wederzijdse gewenste samenwerking

Rody van Matrixian

Veel dank voor de introductie bij deze grote investeerder, Dankzij Sociëteit Vastgoed zijn wij nu in gesprek en kunnen wij deze organisatie een effectieve meerwaarde leveren. Ze zijn enorm enthousiast

Lizetta Van Coevorden, FlexOffiZ

Sociëteit Vastgoed is een zakelijke familie waar je thuiskomt, gezien en gehoord wordt en nooit teleurgesteld wordt.

Jacqueline van der Stelt, Vanderstelt

Dank en complimenten aan SV & team voor een gastvrije en waardevolle middag!

Sylvia de Haas, cco Flexizone
Heel veel dank Sociëteit Vastgoed voor deze mooie en waardevolle kans om het levensverhaal en de inzichten plus visie van Huib Boissevain te horen tijdens de mentor lunch.

Siemen Kwinten, Portfolio Manager Real Assets at Coöperatie DELA

"De cursus Sr. Huisvesting en Zorgvastgoed behandelt naast theorie ook de huidige praktijk. Daarnaast worden heldere toekomstbeelden geschetst. 


De cursus heeft mij nieuwe inzichten voor beleggen in de zorgsector gegeven, en is zeker een aanrader voor beleggers in de zorgvastgoedsector.


Dank voor de goede service!"

Philippe Van den Broeck - Wagenhof Real Estate

De uiteenzetting van Ron heeft me zeer geboeid. 


Zowel een brede achtergrond van de sector als trends en praktische voorbeelden zijn voorbijgekomen. De cursus gaat veel verder dan een zuiver theoretisch verhaal, met actuele data en cijfers, en dat maakt het super interessant. 


Ik heb voor mezelf heel wat aandachtspunten meegekregen waarop ik een mogelijke propositie als vastgoedbeheerders voor seniorenhuisvesting en zorgvastgoed kan vormgeven. 


Een businesscase samen uitwerken zou het helemaal afmaken. Daar kom ik zeer zeker voor terug.


Sociëteit Vastgoed Logo
Javier Gutierrez• Business Unit Manager at Cegeka
An absolute pleasure to meet you again Claudia L. van Haeften MBA MSV. You are an absolute force of nature and a real catalyst when it’s about helping others find their perfect match to solve their needs. Happy to have you in our network and to continue working with Sociëteit Vastgoed in its journey to create added value to its members in real estate. Now across the continent. We keep in touch!

Angelique Kok 

Consultant strategy & sales – ESG & Sustainability consultancy (frameworks TCFD, CSRD & SFDR) - specialized in AI/big data, air quality & real estate

Begrijp ik maar al te goed dat er veel mensen zijn die voor je willen werken. Zeg ik niet om te slijmen, maar men kan veel van je leren!

Anna J. Casemier MSV
Managing Partner HTC Advies, Atir, Consumatics

Gisteren was het jaarlijkse vastgoeddiner tijdens PROVADA van Sociëteit Vastgoed ism Vebego in Hilton Amsterdam. Als altijd tot in de puntjes geregeld door Claudia L. van Haeften MBA MSV en team. Als er iemand expert is in verbinden en ontmoeten faciliteren dan is zij het.


Sociëteit Vastgoed Logo
Thom van Welie

Na mijn aanmelding een jaar geleden is mijn leven in zo'n positieve flow veranderd. Ik voel een enorm warme connectie met de Sociëteit.

In de persoonlijke groei waar ik nu in zit heeft de Sociëteit enorm aan bij gedragen. 

Er zijn ontzettend veel mooie mensen op mijn pad gekomen. 

Door te netwerken en samenwerken kan je veel meer bereiken. 

Geertjen Pot, directeur Slotervaart

Dit is exaxct waar ik naar op zoek was, deze kennis en informatie over ESG die wij direct toe kunnen passen in onze bedrijfsvoering. Opnieuw onvoorstelbaar waardevol.

Paul Wessels, founder Blue Module

Complimenten hoe Sociëteit Vastgoed de belangrijke partijen steeds samen weet te brengen en daarmee de verbinding en samenwerking stimuleert die zo essentieel is om het gewenste verschil te maken in de sector.     

Sociëteit Vastgoed Logo