Wat zeggen onze leden & relaties

Kees van Iwaarden Sociëteit Vastgoed
Kees van Iwaarden, Directeur 

- Easylink

“Fantastisch dat ik in zo’n korte tijd concreet nieuwe business heb gegenereerd door Sociëteit Vastgoed. Daarbij ontmoet ik hier de vastgoedpartijen zelf, dat is nergens anders.”
Michon van der Salm Sociëteit Vastgoed
Michon van der Salm, Managing Director - Whitewood
Gefeliciteerd Esther met je overwinning. Het was een close call hoorde ik. Fijn dat er zoveel waardering is voor Sociëteit Vastgoed en dat allemaal dankzij de waanzinnige inzet van Claudia, Constantijn en hun team. Dank jullie!
Eddy Smit

CEO - MVGM

mijn complimenten voor hoe de Sociëteit is opgebouwd. Wat een mooie organisatie, alles ziet er altijd perfect uit en het werkt allemaal. Dat is echt knap gedaan. Vooral zo doorgaan!
Oscar van Opstal Sociëteit Vastgoed
Oscar van Opstal, Founder 

- vanOpstal&

Sociëteit Vastgoed brengt vernieuwing, nieuwe inzichten én mensen op een verrassende manier samen. Een unieke combinatie waar de vastgoedsector behoefte aan heeft“
annelou-de-groot
Annelou de Groot, Director - IWG The Netherlands.
Sociëteit Vastgoed is het Heineken Huis van de vastgoedsector!”.Sociëteit Vastgoed Blockchain Kennisbank
Jan Veuger, Professor Blockchain - Saxion
“Wij verbinden ons graag aan partners zoals Sociëteit Vastgoed die de sector vertegenwoordigen en hierbij sturen op samenwerking en innovatie”.


Nina Tellegen, algemeen directeur De Amsterdam Economic Board

“De Amsterdam Economic Board kijkt er naar uit om samen te werken met Sociëteit Vastgoed. 

Door het bundelen van de krachten van onze netwerken en onze gezamenlijke duurzame doelstellingen kunnen we nog meer stappen zetten op weg naar die slimme, groene en gezonde metropool van de toekomst. En dat is waar we het met zijn allen voor doen!”

wytze kuijper Sociëteit Vastgoed
Wytze Kuijper - Cirkelstad
" Op iedere foto en post zie ik lachende mensen, gedekte tafels, volle glazen. Dat maakte me nieuwsgierig. Nu ken ik ook de gedeelde maatschappelijke betrokkenheid. Geweldig. Dit is een meerwaarde, een netwerk en kennisplatform met een klassiek gouden randje".
Gerard Pruijn Sociëteit Vastgoed
Gerard Pruijn, Head of Sales & Marketing at RBM Retail Bouw Management
Ik wil mijn complimenten geven voor de manier waarop jullie de markt benaderen met informatie. Jullie blijven me verrassen. Zo blijf ik betrokken bij mijn doelgroep en wij komen op een simpele manier aan de info die van belang is. Het realiseren van een familie gevoel in de onroerend goed sector. Drukdoende om de kwaliteit te waarborgen. Enige tijd geleden hebben jullie dit van de grond af opgebouwd en zie nu waar jullie staan. Top! Ga zo door.
Jack Zuidweg Sociëteit Vastgoed

Jack Zuidweg, Business partner - Centraal Beheer

Sociëteit Vastgoed betekent voor mij een persoonlijke partner die proactief bijdraagt aan groei van (vastgoed)ondernemers; – door persoonlijk, oplossingsgericht en positief te zijn – door samen te werken met vastgoedondernemers en partners aan relevante diensten gericht op groei van ondernemers – door deskundigheid breed met de markt te delen en haar relaties te verbinden “Joep Esser
Joep Esser, Ontwikkelmanager - NS Station Vastgoed
“Voordat ik lid werd, heb ik in mijn netwerk geïnformeerd naar Sociëteit Vastgoed. Uniek en bijzonder dat de reacties zo positief en vol lof waren. Ik ben al van veel netwerken lid geweest, maar dit netwerk brengt dus duidelijk iets volledig nieuws in de sector”.

Walter Knoll
Walter Knoll

Commercieel Manager

Ik krijg mooie reacties op de podcast van Ron, Monique en mij. En voor mij ook belangrijk, komen mooie kansen uit voort. Vanochtend belde een belegger die op een grootschalige locatie met ons wil samenwerken om winkel- en woonzorgvastgoed te realiseren. 

Keep on going met het verspreiden van het woonzorgvastgoed evangelie!

Peter Keur

DGA KOA B.V.

Ik heb veel respect hoe de Stichting Sociëteit Vastgoed zich ontwikkeld! Complimenten daarvoor.
Ron van Bloois Sociëteit Vastgoed

Ron van Bloois
Founder MI

Geweldig Claudia! Je energie is aanstekelijk. En ik ben blij verrast hoe mensen reageren op de podcasts met Annette, van directe bedankjes tot aanvullende vragen/opmerkingen. Erg leuk en reden tot vervolg!

rob-courtens-dela
Rob Courtens, Portfolio Manager Real Assets at Coöperatie DELA
Ik vond de mix van sprekers goed op elkaar aansluiten en vond ook dat jij het erg professioneel en dynamisch aan elkaar gelinkt hebt. Ik volg veel online seminars en briefings maar die zijn lang niet allemaal zo goed te volgen als de bijeenkomst van gister. Ik denk dat het hybride format en uitstekende techniek de juiste dynamiek had. Complimenten daarvoor!
goldy-lakhai
Goldy Lakhai
Gisteren een interessante en eye-opening Masterclass gehad over Seniorenhuisvesting & Zorgvastgoed van expert Ron van Bloois.

Uiteraard weer tot in de puntjes verzorgd by the Diva herself: Claudia L. van Haeften MBA MSV

Thom van Welie

Wat een prachtige dag gister. Het was echt boven mijn verwachtingen. Wat een mooie mensen en inspirerende verhalen. Ik merkte dat iedereen oprecht een luisterend oor had voor elkaar. Veel handige tips over het vergroten van je netwerk. En lekker eten natuurlijk. Heel erg bedankt en tot morgen.