City Estate: Een Innovatieve Benadering van Vastgoedbeheer
29 oktober 2023 
in Member

City Estate: Een Innovatieve Benadering van Vastgoedbeheer

In 2020 is City Estate opgericht door Reinier Derksen, met een scherp oog voor de verhuur en het beheer van residentieel vastgoed. Sindsdien heeft de organisatie niet alleen een solide positie opgebouwd, maar is zij ook toegetreden tot de vooraanstaande netwerken Chepri en Sociëteit Vastgoed, waarmee waardevolle connecties en kennisuitwisseling zijn gefaciliteerd.

Met een achtergrond bij Ad Hoc Beheer heeft Reinier Derksen een veelzijdig scala aan vastgoedtypen en opdrachtgevers bediend, variërend van woningen tot kantoorpanden, logistiek en maatschappelijk vastgoed. Deze ervaring vormde de inspiratie om het innovatieve concept van City Estate te realiseren.

Onderscheidend vermogen

City Estate onderscheidt zich door een abonnementsmodel te hanteren voor vastgoedbeleggers. Dit model biedt transparantie en stabiliteit, waarbij vaste maandelijkse kosten alle aspecten van vastgoedbeheer en verhuurbemiddeling dekken. Deze aanpak elimineert onverwachte uitgaven zoals courtagevergoedingen, waardoor de belangen van zowel de belegger als City Estate parallel lopen. 

In slechts drie jaar tijd heeft City Estate een indrukwekkende beheerportefeuille opgebouwd van honderden verhuurbare eenheden, verspreid over 40 Nederlandse steden. Deze dienstverlening is niet alleen relevant voor particuliere beleggers, maar ook voor professionele investeerders van diverse omvang. 

Inspelen op actuele marktontwikkelingen

Met oog op marktontwikkelingen beheert City Estate nu niet alleen residentieel vastgoed, maar ook kantoren, winkels en logistiek vastgoed. Deze uitbreiding komt voort uit een groeiende vraag van opdrachtgevers en een verschuiving binnen de markt. 

Als kers op de taart biedt City Estate een uitgebreid scala aan aanvullende diensten, waaronder puntentellingen conform het WWS van de Huurcommissie, Energie labels, bouwkundige keuringen en verduurzamingsadvies. Dit stelt klanten in staat om volledig ontzorgd te worden, met één aanspreekpunt voor al hun vastgoed gerelateerde behoeften.

reinier-derksen-City Estate

Aantrekkelijk en impactvol

De verschuiving in het klantenportfolio van kleine particuliere beleggers naar professionelere partijen weerspiegelt de brede aantrekkingskracht van de dienstverlening van City Estate. 

De ambitie voor de komende jaren omvat groei en eventuele acquisities, met een reeds stevig gefundeerde basis en geteste bedrijfsprocessen. Deze schaalvergroting zal niet alleen voordelig zijn voor City Estate zelf, maar ook voor haar klanten, dankzij gunstigere inkoopvoorwaarden.

Partnerprogramma met synergie

In het vierde kwartaal van 2023 zal City Estate een partnerprogramma voor bedrijfsmakelaars lanceren. Hiermee wordt een unieke synergie gecreëerd waarin het makelaarschap naadloos aansluit op het vastgoedbeheer, met financiële voordelen voor beide partijen.

Kortom, City Estate heeft zichzelf gepositioneerd als een vooruitstrevende speler in de vastgoedsector, met een innovatieve aanpak die beleggers de zekerheid en transparantie biedt die zij verdienen. Met een groeiende portefeuille en een uitgebreid dienstenpakket belooft City Estate een veelbelovende toekomst voor zowel kleine als grote vastgoedpartijen.


Met vriendelijke groet, kind regards,

Reinier Derksen
Founder

E-mail: reinier@cityestate.nl
Telefoon: 085 – 06 07 004
Mobiel: 06 – 29 21 42 04

Hollantlaan 10
3526 AM Utrecht 

www.cityestate.nl


Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen