De veranderende kantorenmarkt

Wat een hoogtepunt was het seminar wat we als Sociëteit Vastgoed organiseerden dankzij host Annelou de Groot MRICSFantastische sprekers Bernd StahliFrank Verwoerd MSc RE en Marcel de Groot namen ons onder voorzitterschap van Annelou mee op een van de meest inspirerende sessies ooit!
Wat een energie en nieuwe inzichten bracht de constante dialoog tussen onze geweldige gasten en de sprekers, waardoor er impactvolle kennis en informatie gedeeld en gevoed werd. De wereld van de kantorensector en daarmee de wereld van werken verandert onmiskenbaar. Werknemers wensen flexibiliteit en service, waar, of wanneer ze ook werken. Bedrijven ervaren dat medewerkers tevreden zijn wanneer ze hier invulling aan geven en de verwachting is dan ook dat 30% van de organisaties flexibel zal zijn ingericht in 2030.
Nog meer voordelen? 

Medewerkers ervaren een betere balans tussen werk en privé, de organisaties zien hun kosten dalen én het is duurzamer. Dit leidde tot vragen waar de sprekers direct en spontaan antwoord op gaven.
Ons programma liep daardoor iets anders dan gepland maar was door de flexibiliteit, het hoge service level en de voelbare verbinding (dank dank dank aan de sprekers en host!) opnieuw een waardevol succes.
We gaan dit heel graag volgend jaar herhalen, want zijn enorm benieuwd of de verwachte impact herijking huisvesting op de flex office markt invulling krijgt zoals nu getoetst. Het kantoor is in ieder geval niet meer een plek waar alleen wordt gewerkt. Er worden ruimtes gecreëerd 'for the jobs to be done'.
Wij verhuizen deze maand óók naar een Flex Office dus we nemen je mee op de hotelvisie die hiermee invulling krijgt!

Benieuwd naar de foto's? 
Kijk (en volg dan meteen) even onze Facebook pagina

#jobs #huisvesting #kantoren #flexoffices #hybride #werken #bedrijven #eigenaren #flexoperators #membership

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers. Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen