Delen wat wij weten

Toen ik ruim 5 jaar geleden Sociëteit Vastgoed startte had ik een ambitieuze droom, om de professionals in de vastgoedsector te versterken en te verbinden door waardevolle kennisdeling, top educatie en effectieve netwerkmeetings.

Toegankelijk en beschikbaar om ontwikkeling, impact en nieuwe samenwerkingen te effectueren. Positieve resultaten voeden, betekenis realiseren, oplossingen stimuleren door te kiezen voor groei en ontwikkeling.

Uitdelen van datgene wat ikzelf in de sector had geleerd, dat het geheim voor succes meer doen is voor anderen. Door gerichte kennis en expertise beschikbaar te stellen en mensen optimaal te verbinden met elkaar.

Gisteren kwamen al deze aspecten samen.

Tijdens een fantastische meeting bij Woonzorg Nederland, dankzij expertteam OSIRIS olv Ron van Bloois die de sessie uitmuntend begeleide als moderator en initiator, want hij is tevens voorzitter van dit team en docent bij Sociëteit Vastgoed Academy, raakten we alle snaren van visie, toepassingen en verdieping.

De betrokkenheid, inzichten, focus, transparantie, dilemma's, zorg, kennisdeling en verbondenheid bewogen me intens.

Door het onderwerp, in een Lagerhuisdebat spreken over de woningvoorraad voor senioren, maar vooral door de magie die ontstond.

Door de kwaliteit van de pitches, de overtuiging dat wij met elkaar het verschil kunnen maken, de cultuur die gevoed wordt door anders te denken en te handelen. De gedeelde bevlogenheid die invulling en bezieling geeft aan een veranderende economie en maatschappij.

Bewogen reed ik terug met het besef wat een geweldige zakelijke familie we met elkaar hebben gebouwd. Wat een verschil realiseren we nu reeds met elkaar door deze impact te delen, als sleutel voor compassie, mededogen, samenwerking en daardoor voor een optimalisatie van al datgene waar we voor staan en uitvoeren.

Omdat we hiermee betrokken, empathisch en met oog voor het gewenste optimaliserende verschil wat we willen maken, uit kunnen delen en in kunnen vullen, in ons bestaan en onze business. In ons leven.

Heel veel dank Jan Luursema Sien Vels Mark Logtenberg Jeroen Kemperman Judith Tillie voor jullie sterke pitches, hiermee werden de krachtige discussies gevoed.

Nogmaals veel dank Ron, voor jouw meesterschap bij de begeleiding.

Dank voor jullie inspirerende input en inzichten Aad Aaldijk Anton Los MRE Geertje Algera Guydo Reyneveld Hans van Haeften MSV-REE Jacoba Van Gastel Jan Willem Spijkman ING Sector Banking Joosje Lugard Nico van Dalen Richard van Wel en Richard Stoop!

Dit wens ik met heel mijn hart verder uit te bouwen. Dit kunnen wij, met elkaar. En dit vraagt om een vervolg. Je kunt het verslag tegemoet zien en zeker de invitaties voor opnieuw een dergelijke verbindinde, verrijkende meeting!

Liefs, Claudia

ps. Ook jij bent van harte uitgenodigd verwelkomt te worden!

* Expertteam OSIRIS: https://lnkd.in/eB6ZRbq

* Sociëteit Vastgoed: https://lnkd.in/eWCNZRZK

 #business #energie #team #dankbaar #joinus #thisisyournetwork Consult Media

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen