Eerste meeting Retail Expertteam PATH
27 december 2021 
in Retail

Eerste meeting Retail Expertteam PATH

Wat fijn om de dag na Kerst actieve en enthousiaste experts uit het Retail team te spreken. Enorm waardevol om samen in gesprek te gaan over deze assetklasse, juist met degenen die hier alles over weten en bereid zijn dit met de sector te delen.

Goed om elkaar alvast wat beter te leren kennen, en opnieuw helder gesteld te krijgen dat de retailsector een klein en selectief netwerk vertegenwoordigd, waarvan de meesten elkaar al langer kennen.  Na een waardevolle kennismaking en eerste sessie zijn we reeds tot een eerste aantal onderwerpen gekomen die we graag aan de agenda van 2022 willen toevoegen.  Iedere maand organiseren wij meetings, sessies, vastgoedradioshow en webinars die horen bij een bepaald topic of speciale assetklasse. Fijn om dadelijk in de maand waarin alles om Retail draait, jou mee te kunnen nemen op de details.

Vanwege de feestdagen konden niet alle experts uit het team deelnemen, maar omdat we hadden beloofd een eerste sessie in december te organiseren, hebben we deze sessie toch door laten gaan. 

Waar kun je naar uitkijken?

We hebben zojuist het volledige team uitgenodigd en starten de 27e januari as graag met een korte voorstelronde, kijken even terug op de sessie van december en stellen samen de topics vast die we met elkaar invulling gaan geven.

Doelstelling daarbij is om, onder andere de experts uit de Retailsector meer inzicht te laten geven op het belang van Retail voor de steden én de vastgoedsector: Hoe versterken wij de Retailsector en welke invulling, toepassingen en details zijn daarvoor nodig? Een verdieping inzetten met oog voor trends en klantloyaliteit, de versterking van online en offline, en als experts afstemmen wat er verandert in de retailsector. Wat leren wij hiervan en wat betekent dit voor de toekomst, onderbouwd door data.

Verduidelijking, inzicht geven, transparantie begeleiden, ketenintegratie stimuleren, samenwerkingen versterken, content deling inzetten, kennisdeling optimaliseren en zichtbaarheid organiseren zullen onderdeel zijn van onze uitvoering via Sociëteit Vastgoed & Co.

Agenda Invulling

Welke topics werden er tijdens de eerste energieke sessie benoemd?

  1. Het imago van de Retail vastgoedprofessional
  2. De impact op de vastgoedstrategie van de online verkoopkanalen en wat betekent dit voor de veranderende businessmodellen
  3. De effecten van corona op de Retail sector, de veranderende stad (dalende detailhandel, stijgende dienstverlening, logistieke hubs)
  4. Het belang van de input, visie en effecten om data gedreven beslissingen te maken, ook in relatie tot verduurzamen
  5. Transformatie van Retail naar Wonen

Uiteraard kijken we ernaar uit  op 27 januari as van eenieder te horen welke topics hier nog eventueel aan toegevoegd dienen te worden. Geweldig fijn dat het expertteam nog steeds groeit, dus volgende keer zeker een volledige foto van het gehele team!

Dank allen voor de input, dank voor het vrijmaken van de agenda en ontzettend fijn om elkaar in januari as te zien en spreken.

Hopelijk de keer erna live bij Edwin en asr in Utrecht!

Hartelijke groet, mooie dagen gewenst en fijn om samen te vervolgen.

Claudia

 

NB. Het Retail expert team PATH bestaat uit:
Chris Lanting MRICS RM RT Edwin van de Woestijne Marten de Jong Bart van Twillert Björn Jansen Rupert Parker Brady Olav Bezem Lennard Magis Pieter Polman Bjørn Brink MRE MRICS Johan Spin Hadewina Snijders Micha Candel Bram Koopman Caroline Droste

Over de schrijver
Het Full Service Platform wordt gevormd door het sterke Vastgoed Netwerk en de motiverende Academy, terwijl de loyale Community effectief invulling geeft aan het delen van Business, Fun en Kennis. Dit versterkt de zakelijke vriendschappen tussen de 650+ beslissers.Sociëteit Vastgoed is hierdoor een unieke zakelijke familie met een fundering in Professionaliteit, Kwaliteit en Expertise.
Reactie plaatsen